This wasn't just a dream - Del 67

2012-04-29 | 23:06:57
- Hola, sa kvinnan i receptionen.
- Hi, sa jag och log.
- Have you booked a room?
- Yes, under the name Malik.
- Right here sir.
- Here's your key, sa hon och log.
- Thank you, sa jag och sen slängde både jag och Jasmine ett litet leende till henne.

Jolidon European Swimwear 2012 Riviera Blue Sky Women Designer Swimsuits
Vi gick upp till vårat rum, slängde resväskorna på golvet och slängde oss sedan på sängen.
- Are you tired? sa hon och kollade på mig med hennes fina ögon.
- Not really, sa jag och log.
- Should we take a walk?
- Yes, sure!
Vi ställde oss upp, Jasmine sa att hon behövde fixa till sminket och efter bara några minuter så  var vi påväg ner i hissen.

Jag tog henne i handen och sen så började vi att gå.
Vi bara gick och gick, ibland kom det fram några fans och tog bilder med oss, vi stod och pratade med några i någon minut och sen fortsatte vi att gå. Vi kom fram till ett litet berg. Jag tittade åt bergets håll ch Jasmine nickade och sen gick vi upp dit, eller snarare klättrade. När vi hade kommit upp satte jag mig ner och hon satte sig framför mig medans honlutade sig mot mitt bröst. Vi tittade ut över havet som var havsblått och det var riktigt vackert där. Vi satt och pratade lite, speciellt om Mirandas födelsedag som snart var här. Bara en vecka kvar. Vi hade tänkt att äta ute på en fin resturang i London, då jag och Harry visste en jättebra restaurang där. Långt från våran lägenhet, men resan dit var värd. Helt plötsligt såg vi hur solen sakta men säkert försvann.
- Our first sunset together, sa jag och log.
- Yes, svarade hon och kysste mig.
Jag pussade henne på näsan lite lätt och hon rodnade medans hon smålog litegrann.
- I love when you blush.
- Stop it.
- Should we get back to the hotel?
- Sure, sa hon och ställde sig upp.

Jasmine's perspektiv
Jag kände hur någon pussade mig på pannan och jag började genast att le.
- Zayn, stop it.
- Wakie, wakie.
- Not yet, please.
- Come on, sa han med sin sexiga morgonröst.
- Pleeeeease.
- Girl comeee on, sa han och drog i mig och jag brast ut i skratt.
Sa han nyss sådär?
- Why are you laughing?
- Girl come on? With a ghetto voice, you're hilarious.
- Whatever, I'm hungry.
- Then eat?
- But I wanna eat with you, sa han och lade sin ena hand på min mage.
Jag var faktiskt ganska hungry, jag menar ingen utav oss hade ätit sen flyplanet och det var ju flera timmer sedan.
- I'm hungry too, sa jag och satte mig upp. Jag gick upp och sen så bytte jag om till ett par mjukisshorts och ett linne. Jag tog upp mitt hår i en slarvig bulle och sen gick vi ner till frukosten. När vi kom ner så var det enda jag tänkte ''Wow'' Det var frukostbuffe och det var väldigt mycket. För mycket för att kunna välja vad man vill ha. Jag och Zayn tog lite av varje och sen så satte vi oss och började äta.

- Oh god, where's my bikini, sa jag i en stressad röst.
- Babe....
- What?
- Here it is, sa han och tog ut min turkosa bikini från hans väska. Juste , det var dä den var. Eftersom att jag , som är så tjejig ska självklart ta med mig hela min garderob så han erbjöd sig att ha den i hans väska.
- Thank you babe, sa jag och kysste honom. Jag gick in i badrummet där jag snabbt bytte om och sen satte jag bara på mig ett vanligt löst linne över och ett par shorts.
- So, the beach or the pool?
- The pool, sa han och log. .
Vi tog en väska där vi slängde in en massa saker, handdukar, alkholol, tidningar som vi kunde läsa och lite annat. Jag tog mina solglasögon och satte den på huvudet och så tog jag min mobil. Zayn tog väskan i ena handen och tog min hand i den andra.
Vi gick bara någon minut innan vi var framme vid poolarna. Vi hittade två lediga solstolar där vi lade våra saker och sen satte vi oss ner. Jag tog av mig mina shorts och mitt linne och sen kollade jag på Zayns magrutor och bet mig försiktigt i underläppen. Han log lite smått och tog min hand och drog mig sedan mot honom där han kysste mig lite lätt på läpparna. Jag satte mig ner på min solstol och lutade mig bakåt. Jag tog upp en öl och en skvallertidning. Jag öppnade ölen och så tog jag en klunk. Precis när jag skulle börja läsa så känner jag hur något kallt landar på mig och jag inser snart att det är vatten.
- Shit, sa jag och hoppade upp från stolen. Jag såg hur Zayn stod där och försökte att se lite oskyldig ut.
- Zayn, I'm gonna kill you.
- No, you're not.
Jag såg hur hann stod nära poolkanten och tänkte först putta honom men ändrade mig snabbt. Jag sjäv hoppade in i poolen och han bara stirrade på mig.
- Is it cold?
- Just a bit, sa jag och han nickade. Han tog ut sin hand för att dra upp mig och då insåg jag vad jag skulle göra.
Beautiful Underwater photography | Incredible Snaps
- Why did you just do that? sa han och kollade på mig med sina fina ögon.
- Because I wanted to.
Jag tryckte ner hans huvud under vattnet och sen så kände jag hur han drog ner mig. Jag hamnade under vattnet och kollade på honom. Han kom näämre mig ochkysste mig. Hela jag blev varm, han var perfekt. 
Vet inte vad som har hänt med texten .. Men det här är typ ett mellankapitel, inget hände men det händer grejer snart. Wait for it. Kommentera :)

This wasn't just a dream - Del 66

2012-04-29 | 21:37:54
Detta har hänt:
Jag låste upp och vi gick in. Det såg förjävligt ut. Kuddar, täcken på golvet glas bitar. Var det det här han snackade om.
-They really had a fight, sa Jasmine .Vi gick in i deras sovrum och där såg vi lakane.
-Omg, a hon. 
-we have to throw it away. I don't want her to coming back to these memmories.
-Call the boys, and tell them everything.,sa Jasmine
-They can help us fix this and they'll support Miranda and Harry when they come back.
-Okey.
-jag ringde upp grabbarna och bad dem komma. De hade ingen aning om vad de skulle få höra nu...
Too fast to live, too young to die...
Jasmine's perspektiv
Vi alla hade det väldigt trevligt. Vi skrattade, åt lite gott och kollade på en massa filmer. När vi alla hade varit där ett tag bestämde Zayn och jag att det var dags för oss att gå. Vi sa hejdå till Miranda och killarna och sen började vi att gå hemåt.
- That was really fun, sa jag och log.
- Yes it was fun, svarade han med ett leende och drog mig närmare honom medans vi gick. När vi var utanför lägenheten öppnade jag dörren och vi steg in. Vi båda gick in i sovrummet är jag tog en handduk och virade den runt mig för att duscha. Det såg ut som om Zayn åt upp mig med hans ögon. Jag tittade på honom och bet mig försiktigt i läppen. Han bara satt där på sängen och såg allmänt snygg ut.
- Wanna join me?
- Finally, sa han och började ta av sig kläderna medans han kysste mig. Vi steg in i duschen och satte på vattnet. Det varma vattnet rann ner för han bar kropp. Jag tog duschhandtaget och riktade det mot Zayn. Han skrattade och kom närmare mig. Jag kollade upp mot honom och såg hur vatten droppade från hans hår. Jag la mina armar bakom hans nacke och kysste honom, han besvarade kyssarna passionerat och jag kände hur han log mellan kyssarna. Han pussade mig sakta på halsen medans han sakta rörde sig neråt mot brösten. Jag drog mina fingrar genom hans hår och han bärde upp mig och jag virade mina ben runt om hans midja.
- You're beautiful when you're wet you know, viskade han i mitt öra med hans sexiga röst.
- stop it, sa jag och fnittrade lite.
- I love you beautful, sa han och jag kysste honom ännu en gång.

Vi satt och kollade på en film, Dear John tror jag den hette. Med snyggingen Channing Tatum. Vi hade tagit fram lite alkohol och popcorn. Vi satt i soffan med hans armar runtom mig. Jag lutade mitt huvud mot hans axel. Han kysste min hjässa ömt, och drog bort en hårslinga från mitt ansikte. Jag dog varje gång Channing log.
- He's cute, isn't he?
- Channing?`
- No, John.
- John is Channing, sa jag och log.
- And no, you're cute.
- Well thank you love, sa han och skrattade. Han tryckte sina läppar mot mig och jag rös. Han avbröt kyssen och lade sina händer på mitt ansikte och kollade på mig.
- Do you wanna go away from here?
- What do you mean?
- I mean travel, Spain, France.
- What about Miranda? She maybe need us.
- I've talked to them, so..  Spain?
- Spain it is, sa jag och kysste honom lätt.

1 Vecka senare:

Zayn's perspektiv
Nu stod alla i flyplatsen för att vinka av oss. Paul hade  varit lite skeptisk men det funkade att övertala honom. Miranda och Harry lovade att ringa om det hade hänt något men tills dess ville de att vi skulle njuta. Vilket jag var säker på att vi skulle göra. Vi kramade om alla och sen gick vi igenom säkerthetsskontrollen och sen så satte vi oss i ett litet café. Precis när vi druckit upp vårt kaffe så bestämde vi oss för att gå till gaten eftersom det var bara en halvtimme innan vi skulle sitta i planet.  När de tillslut ropat upp vårat plan i i högtalarna så ställde vi oss i ledet. Vi var snabbt framme och vi gav våra pass och biljetter. De godkände det och sen gick vi in i planet. Jag hade köt förstaklass biljetter och såfort vi gick in så ändrades Jasmines ansiktsuttryck helt.
- First class? sa hon och kollade försvånat på mig.
- Ohyes, sa jag och kysste henne lätt på läpparna
Vi la vårat bagage på sin plats och sen satte vi oss ner på våra platser.
- Do you like San Sebastián?
- Never been there, I've heard it's very expensive and romantic there.
- I'd burn all my money on you.
- Wait, where are we going? Barcelona right? sa hon misstänksamt
- San Sebastián, sa jag och log.
- Are you serious?
- Yes, I am.
Hon kramade om mig och pussade mig sedan på läpparna. Jag besvarade pussen och sen kände vi hur flygplanet började att röra på sig. Jag kände hur Jasmine tog tag i min hand och klämde till lite och jag kollade på henne och jag såg oron i henne ögon.
- Are you alright?
- Yes, i'm just a bit afraid.
- Don't worry, sa jaag och lade min andra hand på hennes hand. Hon nickade bara men klämde hårdare och hårdare hela tiden. Jag visste inte att hon var rädd, hon hade ju åkt med mig och killarna innan men hade inte visat att hon var rädd... alls.

- Palacio De Aiete , sa jag till taxichauffören och han nickade kort. Flygresan hade gått bra och när vi väl var i luften så lugnade Jasmine ner sig , men när vi landade höll hon i min hand åter igen. När vi var framme utanför hotellet så betalade jag chauffören och sen gick vi in i hotellet, hand i hand.
- Hola, sa kvinnan i receptionen.
- Hi, sa jag och log.
- Have you booked a room?
- Yes, under the name Malik.
- Right here sir.
- Here's your key, sa hon och log.
- Thank you, sa jag och sen slängde både jag och Jasmine ett litet leende till henne.
Inget speciellt jände, men det kommer :) Kommentera gärna , ni har blivit asduktiga på det :)

This wasn't just a dream - Del 65

2012-04-27 | 15:59:28
Detta har hänt:
-What's wrong!!?, frågade jag.
-I'm sorry, but...
-But what?!, sa Zayn
-I can't find your babys heartbeat... Dem orden stoppade mitt hjärta. Jag kände hur jag klämde till i Harrys hand och han bara stirrade på doktorn. Det här kunde inte ske. Det får inte hända. orden spelades upp i mitt huvud I can't find your babys heartbeat...



Det kändes som om min värld skulle rasa samman. Dem där orden. Jag släppte Harry's hans och och la mina händer på mitt ansikte. Tårarna kunde inte sluta rinna...

Harry's perspektiv
Dem där orden fick mig att stanna till, Mirandas ansiktuttryck. Mitt barn? Hon släppte min hand och jag hörde bara hur hon grät.
-NO You're lying, sa jag
-I'm sorry sir...
-Try again, sa jag
-I've allready...
-TRY FUCKING AGAIN
-Calm down sir.
-Jusy try again, sa Zayn. Ännu en gång la hon ny gelé på Mirandas mage. Miranda tittade inte. Hennes händer var för hennes ansikte och hon grät. Jag visste inte vad jag skulle tänka eller säga. Det var som om allt hade stannat. Doktorn kollade runt och vi hörde Mirandas hjärtslag. Det bultade snabbt. Hon fortsatte.
-Sir, I can't find an...
-keep  loking, sa jag
Några sekunder senare hörde vi något som bultade lite svagare.
-What's that?, frågade Miranda tyst
-I think I found something. Hon fortsatte leta.
-Here it is, sa hon och log. Vi hörde ett bultande ljud som gick snabbt och ett som var svagara och långsammare. 
-Is that?, sa jag
-Mr and Mrs Styles, this is your baby's heartbeat, sa hon. Mirandas leende bröt fram och tårar fortsatte att rinna.
-My baby, grät hon ut och hon log. Zayn och Jasmine satt bara och log.
-Thank you , sa jag till doktron, jag kände själv tårar rinna från mina ögon. 
-The babys allright Miranda, it's going to be fine sa jag och hon nickade bara. Hon tog tag i min hand. Jag pussade hennes panna. När jag gick upp la hon sina händer om mina kinder och drog mig närmare henne.
-I love you Harry, sa hon och hon kysste mig. Jag var så lycklig. Allt skulle ordna sig.
-I love you to sa jag och torkade bort tårarna längs hennes kinder.
-Now Mrs styles, ingen vile rätta henne vi var så lyckliga
-Yes.
-You have to rest. Your child heartbeat is weak. So you have to rest. We want you to stay this whole day. It's about six am now. If everything good we'll let you go home at six pm. deal?
-Deal, sa Miranda och log
-But you have to sleep and rest troughly. I'll get you something to eat then it's sleep time. You all can't stay here, I'm sorry.
-Please can Harry at least stay? I need him with me.
-Yes he can stay, but you others have to go.
Zayn kramade om Miranda hårt. Han hade tårar i ögonen.
-I'm so happy Miranda, you deserv everything. I love you lil sis, sa han och pussade hennes kind Sedan sprang Jasmine mot henne gråtandes. Hon sa något på svenska som jag inte förstod
-Bye Harry, sa Zayn och krama mig hårt.
-Now everything is going to work out, viskade han. Jag kramade bara om honom och nickade.
-Love you Harry, sa Jasmine och kramade mig. Sedan försvann dem.
Doktorn gick och jag kröp ner i sängen med Miranda.Jag höll om henne och hon lutade mot min famn.
-Once again I'm sorry Harry, for slapping you and fo...
-Just stop it, don't talk about it. Forget everything. Today a miracle happened. You're fine and so is our child. jag kysste henne och hon log.
-I love you so much, viskade jag i hennes öra.
-I love you to, sade hon tillbaka. Jag kramade om henne och jag la min hand på hennes mage. HOn alde sedan handen över. 
-we're going to be parents, the baby's allright. 
-but the baby is weak, sa hon ledsamt 
-But so are you right now, maybe that's why.
-She said I had to rest a lot and I mean a lot. That sucks, sa hon och suckade  Jag skrattade bara.
-did the doktor give you medicin?
-Yea I have like three tablettes to take every morning and 2 vitamins for night. 
-That's pretty much, svarade jag
-yeah I know, but everything for this baby, for our baby, sa hon och log. Jag kramade ännu en gång om henne. Jag pussade henne på kinden.
-Am I your sister? , frågade hon och blinkade med ögonen, Jag förstod direkt vad hon menade och kysste henne lätt påläpparna.
-Is that a real kiss?, frågade hon och hon började skratta. Jag tog ett grepp om hennes ansikteoch pressade mina läppar mot hennes. Flera känslot åkte igenom min kropp. Jag rös och och besvarade allt detsamma. Kyssen varaade några minuter.  Sedan stirrade hon in i mina ögon och hon bet sig i läppen. Vi tittate bara i varandras ögon.
-That's what I'm talking about drev hon till och lutade sedan mot bröst.
Hon låg  där och sen kom läkaren igen. 
-Okej, well I see you guys are all lovydoby, sa hon och log Miranda log bara.
-We'll we have tot alk about that, Miranda when your're weak the baby is weak.So now you are very weak so that means ehm no... ehm .
-No what sa hon och log.
-Well you can't be upset and no sex until you stabilise again. You have to take your medicin for about twp weeks then you'll come back and we'll check up on you and the baby. If your better you only need the vitamines if not you'll get two weeks more and etc. Hon pratade om mycke och sedan tog hon lite bloprov och gick sedan. När hon gick så tittade Miranda på mig och log.
-Well you heard the doktor, we can't do anythin, sa hon och retades.
-It's okey, I can still do this, sa jag och pussade hennes hals, and this så kysste jag henne. Sedan pussade jag hennes nyckelben
-Stop don't tease me, sa hon och jag skrattade bara
-No but you have do be healthy. That mean you have to eat and we can't have sex. You and the baby is the important thing.I'll help you through everything, I'll be your soldier
-Yeah, I love you my protective soldier. sa hon och sedan lutade hon mot mig igen.
EFter några timmar kom doktorn tillbaka och sade att vi kunde gå hem. Miranda vart jätte glad.  Hon berättade vad hon skulle göra om hon fick smärtor och om något lika hemskt skulle ske igen. Hon gav henne receptet till medicinen och vitaminerna. Vi köpte allt åkte sedan hem. Hem äntligen. Vi var glada.  Jag smsade Zayn innan och han svarade ochv verkade jätte glad. Klockan var runt sju tiden. När vi kom hem så öppnade jag dörren. Miranda såg sliten ut men ändå glad. 
-WELCOME BACK, skrek Louis och Niall.
-how are you Miranda?, sa Liam
-YEEEEEEY BABY's in belly, skrek Jasmiine.
Huset var städat och de hade lagat mat. Alla var där för att välkomna Miranda hem.
-I've only been goone for like a day, sa hon och skrattade.
-But you've been throug a lot, sa Louis
-I freaked out when Zayn told me, sa Niall och kramade om Miranda.

Zayn's perspektiv
Hon är fortfarande gravid. lyckoruset som gick genom min kropp gick inte att beskriva. Jasmine grät under vägen hem.
-HWy are you crying babe?
-I'm so happy, I thought the babyw as gone, the look on her face and on Harry's face, sa hon. Jag tog hennes hand och pussade den.
-You know what we should do?
-Surprise them when they come home!!?
-Ehm not what I was thinking but yeah sure. , Jag ahde en extra nyckel till deras hus. Vi rullade upp på parkeringen och där var det fullt emd fotografer.
-Is it true Miranda and Harry are broken up? Is it true she got a miscariage? How is she? Did she loose the baby?
-NO!, skrek Jasmine
-No comments svarade jag och vi gick förbi dem och in i huset. Jag låste upp och vi gick in. Det såg förjävligt ut. Kuddar, täcken på golvet glas bitar. Var det det här han snackade om.
-They really had a fight, sa Jasmine .Vi gick in i deras sovrum och där såg vi lakane.
-Omg, a hon.
-we have to throw it away. I don't want her to coming back to these memmories.
-Call the boys, and tell them everything.,sa Jasmine
-They can help us fix this and they'll support Miranda and Harry when they come back.
-Okey.
-jag ringde upp grabbarna och bad dem komma. De hade ingen aning om vad de skulle få höra nu...

heej, hoppad ni gillade detta inlägg och hoppas ni gillat de senaste inläggen. Lite dram, lite spänning kanske. haha nu i helgen så ska Sarah skriva och inte jag så ser framemot det :)  KOMENTERA GÄRNA. När ni kommenterar så får ni oss att vilja skriva mer och då blir det bättre och mindre pauser haha. puss <3



This wasn't just a dream - Del 64

2012-04-26 | 17:21:21
Detta har hänt
-When can we do an ultrasound?, sa harry
-The doctor will come soon, so just be patient-
-Be patient, you want us to me patient. WELL DO SOMETHING. You're not doing anything. Just please look that mybaby is allright!! 
-Stay calm, sir.
-I'll stay calm when you do your job. We can't wait for hours and hours do something NOW!!
-Sir stay Calm or I'll call security
-Harry sit down, sa Miranda
-come Harry, jag gick ut me honom tills sjuksköterskan var klar sedan gick vi tillbaka.
-I know your scarred Harry but calm the fuck down, sa Jasmine han kollade surt på henne och satte sig sedan vidMiranda igen. Klockan tickade. När ska llt detta ta slut...när ska vi få veta. Mirandas ansikte var blekt och tomt. DEt var som om Miranda inte var där. Medicinen hon fick gjorde henne trött och hon slumrade till. Även jag var trött och både jag och Jasmine somnade med Harry blundade inte för en sekund...

Tumblr_m22bp9ycik1r94k03o1_500_largeI_love_love_luckyoptimist.com_facebook_cover-16_large

Jasmine's perspektiv

Jag var så trött och rädd. Allt jag kunde se var sorg. Men jag kunde inte vakna.  Jag drömde en mardröm.
Jag och Zayn var på väg till Miranda och Harry. Jag var glad. Jag hade köpt blommor, när vi kom in så hade Harry på sig kostym och Miranda den vita klänningen hon hade när vi var på resturangen. Jag hade på mig klänningen jag hade och Zayn hade kostym. De såg jätte glada ut och Miranda var hög gravid. Det såg ut som om hon skulle föda när som helst. Plötsligt var vi på sjukhuset. Jag försog ingenting. Zayn kramade om Miranda. Båda grät. Harry, Harry var borta.- Where's Harry, frågade jag men ingen svara - What happened?... ingen svarade.. Alla bara grät. Plötsligt stod jag bredvid Harry och jag såg hur han slog på väggarna, och slängde runt saker. - Harry what's wrong? -Did you just say what's wrong? Everything is  wrong. - What are you talking about? I just saw you and Miranda, she was about to have the baby?. - Miranda? I haven's seen her in 6 months ? -What she's in the room with Zayn!.  jag vände mig om och rummet var borta. -No she's not, when she lost the baby, she left me. Everything was my fault. She didn't even look at me, or you. ? - No you're lying.  - No I didn't does it look like I'm lying?, skrek han. - I'm so sorry Harry, no your not, just get the hell out of here - I don't want to hear Mirandas name or anything connecting to her. - But Harry - I SAID LEAVE. Vad hade hänt. Jag började gåå och gåå och plötsligt stod jag utanför Zayn's hus. Jag kollade in genom fönstret. Där satt Zayn med Miranda. Dem skrattade och såg glada ut.Var hon över Harry? Sen hände något som krossade mitt hjärta. Zayn tog ett grepp om hennes ansikte och kysste henne och hon besvarade kyssen.!

Jag vaknade upp utan att öppna mina ögon.  Jag hörde att Miranda var vaken. De var verkligen de perfecta paret. Han älskade henne verkligen, mer än allt annat. Hon likaså. Dem var rätt för varandra. De började prata. Först började det lite irriterat och hon var... ja enligt  mina ord lite bitchig men han fick henne att lugna sig. Det var inte bra för någon av dem.

Miranda's perspektiv
Jag vaknade sakta upp och märkte att alla sov. Alla utom Harry.
-Miranda, you're awake.
-yes, svarade jag
-Can we talk?
-What do you want to talk about Harry?, svarade jag lite halvt irriterad. Jag ville inte prata, jag ville ha svar på allt. Hur mår mitt barn !!
-Stop it now Miranda, you know what!
-Start talking then.
-We were both angry, i don't know why i didn't thing about you being pregnant. Or I thought about it but i didn't respect it.
-mmm, then what? You want to tell m how selfish I am again?
-Miranda I'm sorry i didn't meant to say that. Your not selfish at all. I know you can't to so much rightnw and I'm sorry for everything.
-really or are you just saying that so we'll fight again in two weeks, svarade jag ännu en gång. irriterat.
-Miranda stop being like that. Calm down it's not good for you or anyone if your like that.
-I'm sorry but Harry I'm just scarred, I don't know what to do! I know we're young but this child means so much to me. 
-to me too.
-I'm so sorry Harry, It wasn't your fault. I understand it could be to much for you. and I'm sorry so so so sorry, sa jag och kände hur tårarna brände i mina ögon.
-If something happens to this baby ut's going to me my fault. Only my fault. My mood made you upset but I've actually tried I really have but I can't do so much about it.
-NO NO NO, It's not your fault at all., Han tog ett grepp om mitt ansikte .
-It's not you fault. Han torkade bort mina tårar. 
-You have always been with be and you've gone trough everything with me. 
-But I've been an idiot Miranda, an ass and just the worst boyfriend ever. forgive me. 
-No you haven't, you've been irritated on me a lot. I've felt that you didn't want me beside you. 
-I always want you beside me, never think like that again. I'm sorry
-And so am I, sa jag och stirrade in i hans ögon. Han höll min hand och gick närmare för att kyssa mig. För en anledning så backade jag undan. Jag såg hur hans ansiktuttryck ändrades. Jag var rädd för rädd.
-what the? what's wrong now?
-I... I... don't....
-Hi, I'm doctor swan. We're going to do an ultra sound now sweetie, are you ready? Jag tittade på Harry och han såg lite besviken ut men han stöttade mig.
-I... think so, fick jag ur mig.
-okej let's do it. Han rullade utustningen och harry väckte Miranda och Zayn.
-How is the baby? Is it still alive?, frågade Zayn när han vaknade upp.Jag fick en klump i halsen. Tänk om barnet är borta, dött. På grund av att jag vart upprörd. Tänk om jag fått ett missfall. Det är en stor chans. Allt stod i boken. Blodet... visar att... jag kunde inte tänka. en chans att barnet överlever finns och jag ber för den lilla chansen. Snälla.
-We're going to see that now, sa doktorn. Hon rullade upp min tröja, la gelén på min mage och placerade ''maskinhandtaget'' på min mage. hon började rulla runt. Jag vände mig om och kollade på Harry. Han såg att mina ögon tårades upp. Jag var rädd, jag var verkligen skräckslagen. 
-I need you, mimade jag till honom och sträckte ut min han. han tog ett fast grepp om min hand och pussade min panna. Jasmine satt i tårar och kramade om Zayn's arm. De båda stirrade på maskinen helt stumma. 
-What ... What do you see, sa jag
-Well I'm just looking around, sa hon och fake log. Plötsligt hörde vi ett hjärtslag.
-Omg a heartbeat, sa Harry
-yes that's Miranda's , sa doktorn oroligt och fortsatte att rulla med handtaget.Min puls ökade och det gjorde även det bultade ljudet.
-Just breath, viskade Harry i mitt öra. Sedan sluta fotron röra på magen.
-What's wrong!!?, frågade jag.
-I'm sorry, but...
-But what?!, sa Zayn
-I can't find your babys heartbeat... Dem orden stoppade mitt hjärta. Jag kände hur jag klämde till i Harrys hand och han bara stirrade på doktorn. Det här kunde inte ske. Det får inte hända. orden spelades upp i mitt huvud I can't find your babies heartbeat...


Vad tror ni händer, nästa kommer imorgon kväll. Imorgon kommer nog bara ett inlägg, men lovar det ska vara lite längre. KOMMENTERA GÄRNA!!

This wasn't just a dream - Del 63

2012-04-26 | 13:00:00
Detta har hänt :
Vi gick tillbaka upp, jag kollade igenom fönstret och såg Harry sitta vid Miranda. Hon sov och han höll i hennes hand.Hans blick slets inte från henne. Både jag och Jasmine satte oss utanför dörren, och Jasmine somnade. Jag kunde intesova, jag var för  rädd. Jag satt bara och stirrade in i rummet. Jag såg paniken i Harry's ansikte. Det gick ca tvåtimmar och sen såg jag Harry's ansikt's uttryck förändras. Hon hade vaknat. Jag såg hur de pratade. Han gick frånirriterad, till ledsen till glad och till förvirrad. Sedan ställde han sig upp och sa till oss att komma in...


Harry's perspektiv
Jag gick in till henne. Hon låg där, sovandes. Så vacker. Jag satte mig bredvid henne och bara stirrade. Jag vill vetavad som har hänt. Vad dem gett henne. Det var påsar som hängde över henne, de ledde till hennes armar. Vad harhänt? Hur mår hon? Hur mår barnet? Finns barnet kvar? Tänk om det värsta skulle hända, jag skulle aldrig förlåtamig själv, aldrig. Hon skulle nog inte heller det.  VARFÖR drev jag med henne. Jag visste att hon knde vara moodyoch allt har sin anledning. inget är överdrivet. Jag är en idiot!. Jag kallade henne självsikt och så mkt.  När jag såghenne sittandes på sängen med blodet runt om kring. Så stannade mitt hjärta. Hennes skräckslagna ansikte, hennestårar och tanken att vi kan ha förlorat barnet. 
-Miranda, I'm so sorry for everything, sa jag för till henne med tårfyllda ögon. 
-Please god help us, make everything good. please i beg you. sa jag ut. Jag stirrade på henne jag vet inte hur längemen efter ett tag så öppnades hennes ögon.
-Miranda, Miranda, are you okey.
-I don't know, svarade hon.
-Listen to me, please look at me Miranda. Hon vände sitt ansikte och kollade på mig. Helt tom var hennes blick.
-Please I'm sorry, forgive me please.
-Stop Harry, 
-No i'm not going to stop!
-What do you want me to say. everyhting you said to me. Am I selfish am I anything you said?
-No you are not. You are not at all. I'm sorry. please forgive me honey.
-We'll talk later Harry.
-Not until you forgive me.
-okey I forgive you.
-For real Miranda, you have o idea I can't stop thinking. It's my fault. everything. Jag kände ännu en gång hur minaögon tårades upp.
-No nothing is YOUR fault. It's OUR fault. I said some bad things to and I'm sorry for that. 
Jag tittade bara på henne. Hon la sin hand på min kind.
-I just beg to god that the baby is allright.
-So do I., Jag gick emot henne för att kyssa henne men hon vände sitt huvud.
-We'll talk later Harry, jag nickade och pussade henne på pannan.
-What's wrong with your hanD? frågade hon och tog sin hand på min hand
-aoch, ehm nothing happend. Hon tittade in i mina ögon under en sekund såg jag min Miranda sedan försvann hon. Hon släppte min hand och jag gick ut och bad Zayn och Jasmine att komma in. Jasmine sov men vaknade snabbt och hon satte sig bredvid Miranda. Zayn höll i hennes hand.

Zayn's perspektiv
Vi gick in och jag gick genast till Miranda. Jag tog hennes hand och försökte få henne på bättre tankar.
-Jag glömde säga att Barcelona förlorade matchen Miranda.
-Va? nej gjorde dem.
-Japp, det gjorde dem, mot Chelsea. så MITT lag är vidare, sa jag och drev.
-Men Barca lät dem säkert vinna. Barcelona kan ju inte alltid vinna.
-Jasså är det så.
-Japp, hon skrattade. Jag har inte sett henne skratta på ett tag. Harry stof bara och kollade på henne. Han såg såprotective ut, man märkte att det inte var ngt helt löst mellan dem än. Men han försökte verligen.
-when will the freaking doktor come????, sa Jasmine Precis då klev en sjuksköterska in.
-Hi sweetie we got your result.
-What's wrong, sa Harry och gick emot henne.
-well sit down.
-How is the baby?
-We don't know that yet, we have to make an ultrasound to se that.
-What ? I Told you to help my baby first.not me. Please Just do something, sa hon och tårar rann ännu en gång.Jagkollade på henne och tårkade bort tårarna från hennes kinder.
-Miranda stop making yourself upset. Let us find out about you now okej.
-Well you have a low bloodpressure. when you feel dizzy you must sit down immidiatelly. sedan rabblade hon uppsaker om miranda, hon berättade om vad som kunde hända och vad som kan ha hänt. Mirada satt där heltpanikslagen. hon berättade att Miranda skulle få medicin sedan gav hon henne några tabletter att ta nu. DEt varnågra stycken. Stackarn hon är 17 och får allt det här.
-When can we do an ultrasound?, sa harry
-The doctor will come soon, so just be patient-
-Be patient, you want us to me patient. WELL DO SOMETING. You're not doing anything. Just please look that mybaby is allright!! 
-Stay calm, sir.
-I'll stay calm when you do your job. We can't wait for hours and hours do something NOW!!
-Sir stay Calm or I'll call security
-Harry sit down, sa Miranda
-come Harry, jag gick ut me honom tills sjuksköterskan var klar sedan gick vi tillbaka.
-I know your scarred Harry but calm the fuck down, sa Jasmine han kollade surt på henne och satte sig sedan vidMiranda igen. Klockan tickade. När ska llt detta ta slut...när ska vi få veta. Mirandas ansikte var blekt och tomt. DEtvar som om Miranda inte var där. Medicinen hon fick gjorde henne trött och hon slumrade till. Även jag var trött och både jag och Jasmine somnade med Harry blundade inte för en sekund...


Dun dun dun, vad ska hända? ett kort och bildlöst inlägg. ett till kommer upp ikväll :) Kommentera gärna :)

This wasn't just a dream - Del 62

2012-04-25 | 23:27:50
Detta har hänt
-HARRYYY HARRYYY, hörde jag Miranda skrika och hennes röst lät panikslagen Jag flög upp och sprang mot rummet.  När jag kommit in så tittade hon på mig skräckslaget.
-Something is wrong, sa hon. Hennes  ögon var fyllda med tårar. Jag tittade på henne och sedan runt om henne. De vita lakanen hade blivit helt röda..

- Noo, sa jag snabbt
-Do something please Harry, sa hon medan hon grät. Jag tog hennes mobil som låg på bordet och tryckte in 111.

Ambulansen hade kommit snabbt och nu låg hon där i sjukhussängen och väntade på en läkare. Jag försökte att närma mig henne, hålla henne i handen men hon drog bort den.
- I'm sorry, fick jag tillslut ur mig.
- Please, don't , sa hon utan att hon slita blicken bort från taket.
Jag hörde hur min mobil vibrerade och Zayns bild lyste på min mobil.
- Hello?
- We're here, where are you?
- Room 418
- Okay, sa han och sen stängde vi av.
Efter bara någon minut hör jag hur dörren öppnas och min & Mirandas blick stannar vid dörröppningen där en sjuksköterska kommer in med Jasmine och Zayn.
- Hi Miss Brown, how are you feeling?
- Is something wrong with the baby?.
- I'm gonna run a couple of test.
Miranda nickade till svar och sen började hon att ta en massa blodprover, känna på hennes mage och en massa grejer. När sjuksöterskan stälde sig upp för att gå ut från rummet slängde jag en fråga ur mig.
- How long is the test gonna take?
- I don't know Mr..
- Styles, Mr Styles.
- But please just help her, help us, sa jag.
-Omg Miranda, ropade Jasmine och sprang fram för att krama henne.
-Be gentle with her, sa jag innan Zayn drog ut mig ur rummet
-What happened!? Han stirrade på mig.
-I don't know. We had a fight, an awful one then...
-Then what Harry?!
-She went to our room and she was angry and she cried. I was angry so angry...
-What the hell, You know you can't upset her so much right?
-Yes and I saw that she was in pain when we were arguing but i didn't do anything about it I just keept screaming.
Han stirrade bara på mig.
-Then at night I heard her scream my name and I just ran in to her and I just saw blood. jag kände en klump i min hals.
-Zayn everything  can be my fault. What if the baby's gone. What if something's wrong with her! Jag lutade mig mot väggen och sjönk sakta ihop. Jag kände en hand på min axel. 
-Everything will be allright, sa han
-I don't know what to do, she wont talk to me, sa jag och tårar rann nerför mina kinder.
-she will, but she's not in the best position  right now. When this is over You guys have to sit down and talk. Just talk. You have to. Cause it's not healthy. I'm not even going to ask why you were arguing. If you were angry Io bet she said some stuff too. But you must know better you idiot. I know you  got hurt, but you also know she loves you to death. It's rugh for both of you and now you must try. Just don't leave her alone. She's so scared right now and so are you.You need eachother.
han tog ett ordentligt grepp om mina axlar och kramade om mig. Jag var rädd, det var jag verkligen. Jag hade läst om det här. Hade hon fått ett missfall? Bara ordet fick mig att rysa till, det får inte hände.

Jasmine's perspektiv
Mitt i natten fick Zayn ett samtal från Harry, han flög upp ur sängen och började klä på sig.
-What's wrong,?, frågade jag
-Miranda is in the hospital!!
-What why?, sa jag och hoppade upp ur sängen.
-They think she might have gotten a miscarriage, sa han och jag såg rädslan i hans ögon. Jag visste in vad jag skulle säga. Jag fick panik. Vi hoppade in i bilen och körde mot sjukhuset. Vi möttes av en sjuksköterska som hjälpte oss hitta till hennes rum. När jag kom in så sprang jag mot Miranda. Hon var helt blek och hon såg helt tom ut.
-Omg Miranda, ropade jag och sprang fram till henne för at omfamna henne
-Be gentle with her, hörde jag Harry säga innan Zayn tog ut honom. Miranda stirrade på mig med iskalla ögon, sen såg jag hur de tårades upp.
-Jag är så rädd Jasmine, sa hon
-Allt kommer ordna sig
-Nej det inte, det är mitt fel. Allt är mitt fel. omg jag inte hade varit så irriterad på Harry skulle inget hänt. Vi skulle inte bråkat. men allt han sa allt sårade mig verkligen. Jag grät mig själv till sömns sen gjorde det så ont. du förstår inte smärtan. Sen såg jag bara blodet. Har jag förlorat barnet Jasmine, grät hon ut.
-Bråkade du och Harry? hon nickade
-Inget är bara ditt fel. Lyssna på mig, lägg inte allt på dig. Det kommer ordna sig, sa jag och jag kände hur mina ögon började tåras upp.
-Vi är alla här för dig okej, hon nickade. 
-Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som att mitt hjärta kommer hoppa ur mitt bröst.
-Andas och ta det lugnt.
-HUR SKA JAG TA DET LUGNT JASMINE, skrek hon ut
-Jag kan ha förlorat mitt barn, grät hon ut och jag kramade bara om henne.
-Miranda please don't scream try not to get upset, hörde jag Harry säga
-We don't want your heartrate to increase, sa Zayn och gick fram till henne. Han kramade om henne. Hon bara grät.
-I can't breath, sa hon ut.
-Miranda, we have to talk.
-Not now, sa hon
-Please Miranda I'm so sorry. Forgive me please. I love you please.
-NOT Now Harry, sa hon innan vi hörde ett högt tutande och flera doktorer som sprang in.
-You have to get out, sa en av doktorerna. De puttade ut oss.
-No, no. what's wrong. Miranda , Miranda, skrek Harry
-Sir, you have to go out, NOW! 
Harry flippade ur, han började slå på väggarna med sin knytnäve. Hans hand började blir rödare och rödare. Tillslut började dem såras upp.
-It's enough HARRY, skrek Zayn men han fortsatte slå ända tills han började gråta.
-What have I done, fick han ur sig
-It's not your fault Harry, Miranda is blaming herself to, svarade jag
Hans han var blodig och en sjuksköterska tog hand om honom. hon lindade in den med badage. Vis att där utanför och pratade med Harry. Stackarn han är helt skräckslagen. Zayn tittade på mig med panikslagna ögon. Jag visste själv inte vad jag skulle göra. jag ville hålla mig stark för deras skull. Tillslut kom doktorerna ut och Harry sprang emot dem.
-She's fine now, we  gave her some medecin and she's sleeping now. 
-Can we go in?, yes but not all of you. Are you the husband?
-I'm her boyfriend.
-Yeah, you go in. The other can come in when she wakes up.
-Have you gotte her results yet? What's wrong with her?
-No not yet, but we'll come to you imidiatelly sir. 
-okej thank you, svarade Harry.
-Okej I'll go in, do you want to go home or anything.
-No we'll STAY, sa Zayn. 
-We'll go down to the cafeteria. We'll but something okey...
Harry tittade på oss och sedan gick han in.

Zayn's perspektiv
Jag är upprörd på Harry, jag kna inte fatta att han lät de gå så långt. Men jag vill inte skälla på honom. Han mår inte bra. Stackars Miranda ,min älskade lilla Miranda. 

Jag och Jasmine gick ner till caféteran .Vi köpte några mackor och lite caffe . Vi måste alla äta något.
-Zayn, what if she lost the baby?
-don't say that, svarade jag
-but what if?
-Jasmine, don't say that, understand?
-yeah I do. Jasmine var rädd hon med. Hon och Miranda var verkligen nära. Tänk om...tänk om dem förlorar barnet. Miranda skulle aldrig förlåta sig själv och det skulle inte Harry heller.Men vi får inte tänka så. 

Vi gick tillbaka upp, jag kollade igenom fönstret och såg Harry sitta vid Miranda. Hon sov och han höll i hennes hand. Hans blick slets inte från henne. Både jag och Jasmine satte oss utanför dörren, och Jasmine somnade. Jag kunde inte sova, jag var för  rädd. Jag satt bara och stirrade in i rummet. Jag såg paniken i Harry's ansikte. Det gick ca två timmar och sen såg jag Harry's ansikt's uttryck förändras. Hon hade vaknat. Jag såg hur de pratade. Han gick från irriterad, till ledsen till glad och till förvirrad. Sedan ställde han sig upp och sa till oss att komma in...

Fortsättning följer

Vad tycks?
Ursäkta för att stavfel. Skriver rätt fort så dem kan uppstå :/ Kommentera gärna !!

This wasn't just a dream - Del 61

2012-04-25 | 20:05:02
Detta har hänt:
-You are not Harry, fick hon ur sig, när hon vände sig om för att gå så var hon nära på att ramla men hon tog tag i bordet bredvid. Hon andades tungt. Jag gick fram till henne för att hjälpa henne men hon slängde bort min hand. 
-Don't touch me, 

Hon såg verkligen arg och upprörd ut, men jag var också arg och upprörd. Vare sig hon var gravid eller inte det här var grovt. Hon gav mig en örfil!! Hon vände sig om och gick till rummet. Hon slängde ut ett par shorts , en kudde och ett täcke sedan smällde hon igen dörren. Det här var inte bara graviditets freakout det här var ren ilska och jag kände detsamma.



Jasmine's perspektiv

ååh vi hade så roligt , den där resturangen avr verkligen fin. Vi bytte båda om, tvättade våra ansikten och lade oss sedan i sängen.
-That resturang was something, sa Zayn
-It really was, it was so beautiful and the food.
-yeah don't let me start in the food, A M Z I N G.
-Do you think Harry and Miranda had fun?
-Yes I did.
-But didn't you feel the tension.
-Yes I did.
-okej so?
-Something was up, but I think they left the little argue in the car.
-Yeah they were so cute. 
-Yeah, and so are you , sa han och kysste mig. Jag la mig över honom och fortsatte kyssa hans mjuka läppar.
-I can't believe you're mine, sa han mellan kyssarna. Jag fnittrade och fortsatte kyssa honom, sedan ner mot hans hals, hans brlst och sedan hans mage. Jag kände hur den spändes till när mina läppar nuddade.  Jag kysste sedan hans nyckelnben och han rös.
-You know I love that sa han oh pussade min kind, sedan mina läppar. Jag bet hans läpp och han tog av mig mitt linne.
-Baby, you light up my world like nobody else, viskade han i mitt öra och jag börjde skratta 
-Wow you wan't another brit for that, sa jag och kysste honom och han log.
-But you know what, you light up my world to sa jag innan han rullade runt så att han låg över mig.
-Love you,
-I love you to, svarade jag och han kysste min hals och sedan pressade han våra läppar samman. 

Miranda's perspektiv
Självisk, kontrollera, skämtaa. Vad håller han på mig. Jag kan inte fatta att jag gav honom en örfil. Jag var så upprör, så arg och så ledsen. Tårarna rann ner för mitt ansikte. Jag satte mig i sängen men händerna för mitt ansikte och jag bara grät. Jag hörde hur något gick sönder och hur han slog i bordet. Han var verkligen arg och sur. MEN det var itne mitt fel. Han har överreagerat. Det spårade verkligen ur , i onödan!!!!. Jag har itne gjort något fel. okej kanske att jag gav honom en örfil men han förtjänade det. Han kallade mig självisk. HUR ÄR JAG SJÄLVSIKT. Mitt hjärta dunkade så fort så att jag kunde höra det. Jag ville bara slåå något. Jag tog tag i en basketboll jag hittat och slängde den så hårt jag kunde mot garderderoben. själviskt, humörsvgningar. Hans känslor var otroligt viktigt för mig men jag kan inte göra något åt saken. Jag köpte boken för en anledning så att han skulle förstå. Jag är rädd, för allt det här med gravidited och att bli mamma.Nu känner jag mig ännu räddare, hur ska han ta hand om ett barn? Hur ska vi ta hand om ett barn tillsammans? Min mage gjorde så otroligt ont, något kändes fel. riktigt fel. Men jag mindes vad doktorn sa, jag skulle lägga mig ner och andas. Jag försökte göra det men tårarna fortsatte strömma. Var det pågrund av smärtan eller ilskan?  Jag låg där och frösökte andas lugnt, men hans ord upprepades i mitt huvud. Allt han sa...
... När jag försökte sova så gick det inte, smärtan var olidlig. Det har gått 1 timme och jag kände fortfaranda av en en startk smärta men nu så var det inte bara magen utan det var allt. Från under mina bröst hela vägen ner till mina ben. Det kändes som om något pressades neråt och det gjorde ont. Huvudet dunkade. Men jag försökte göra sm doktorn sa, som sagt detta var vanligt, speciellt när man var upprörd och det är jag minst sagt nu.... Ännu en timme gick och jag kunde inte sova, jag kunde inte röra mig. Smärtan vart värre och värre. Jag satte mig upp för att ta ett glas vatten men då upptäckte jag något som fick mitt hjärta att stanna.

Harry's perspektv
En örfil, hon gav mig en örfil. Hur kunde hon. Sedan när jag gick mot henne för att hjälpa henne upp sa hon att jag inte skulle röra henne. Vad är det med henne? Varför säga så. Visst sa jag några dumma saker som jag visserligen ångrar men hon har ingen rätt att bli så arg. Jag har också gått igenom mycket. Allt hon gått igenom har jag gått igenom. Jag har alltid och kommer alltid stå bakom henne. Mitt hjärta gick i 490, det höll på att hoppa ur mitt bröst. Jag kände hur jag bara tog tag i ett glas och slängde det mot väggen. Varför hade allt detta gått så långt. Jag vill inte att hon ska vara ledsen och jag menade inte allt jag sa. Men ibland kan jag inte ta för mycket. Jag kände hur jag slog med min knytnäve i bordet och sedan väggen. Det var inte bara mitt fel. Hon sårade mig med, men jag tror jag sårade henne mer. Jag skrek så mycket men det gjorde även hon. Hon är gravid och jag vet det. Hormoner överallt o humörsvägningar, jag vet. men det har blivit lite överdrivet som om hon  gör vad hon vill och bara kan skylla på hormonerna. Vi måste prata ut. Jag hörde henne gråta i rummet, det gjorde ont att höra det. Men hon gav mig en örfil och sa att jag inte skulle röra henne. Då ska jag inte göra det. Jag la mig och somnade snabbt.
-HARRYYY HARRYYY, hörde jag Miranda skrika och hennes röst lät panikslagen. Jag tänkte snabbt, vad vill hon nu men sedan flög jag upp och sprang mot rummet.  När jag kommit in så tittade hon på mig skräckslaget.
-Something is wrong, sa hon. Hennes  ögon var fyllda med tårar. Jag tittade på henne och sedan runt om henne. De vita lakanen hade blivit helt röda..


Oh nej vad tror ni kommer hända med Miranda? Vad tror ni kommer hända mellan Harry och Miranda?Vad kommer Zayn säga? Kommentera :)




-

2012-04-24 | 22:48:19
M är så gullig, hon skriver inlägg hela tiden medans jag inte kan :/ 
Ni ska bara veta , ju mer kommentarer ju mer inlägg från oss båda. Så tråkigt när ni inte kommenterar

This wasn't just a dream - Del 60

2012-04-24 | 19:27:29
Detta har hänt:
Hon låg där mot mitt bröst och andades. Hon sov. Hon var så fin när hon sov. Jag tog fram boken hon köpt till mig och jag började bläddra igenom den.  Jag läste om män som hade lämnat deras tjejer/fruar när de fått reda på att de var gravida, hur kan man göra det? Sedan såg jag bilder på kvinnans livmoder och allt som skedde där inne. Jag läste om hormonerna och hur vi ''pappor'' ska ta hand om ''mammorna. Det stod att vi alltid skulle vara på deras sida, alltid lyssna och alltid förstå vad hon går igenom. Jag läste om depression och om förlossningen. Bilderna var väldigt läskiga. Ska min Miranda gå igenom det där?! Sedan kom jag till den värsta delen. ''Om det värsta sker så skall du alltid hjälpa din kära, du ska alltid stötta henne, alltid hjälpa henne. Du ska vara där för att torka hennes tårar och du ska vara där för att skratta med henne. Runt det första månaderna så är chansen för missfall stor. Så var försiktiga med allt. Hur vet man ? Jo, ett missfall kan börja med att kvinnan ser blod. Det är då inte mens eftersom att hon ej får det utan det är livmoderns blod. Så om detta ses ring då ambulans omgående!'' Jag la ifrån mig boken. De första månaderna, sa jag tyst för mig själv. Vi är snart igenom de första månaderna. Jag pussade Miranda på huvudet, viskade att jag älskade henne. Sedan somnade jag...


Jasmine's perspektiv
Två Veckor gick otroligt fort, vi hade faktiskt jätte kul under veckorna. Vi gick och shoppade med killarna och jag köpte lite saker till bebisen. Köpte två stora gosedjur.  Jag ville vara den första som barnet fick present från. Miranda vart så glad när jag gav den. jag satt och tänkte tillbaka till när jag och Zayn tjafsat, vi har aldrig bråkat något jätte stort, vårt förhållande är verkligen underbart. Visst har vi små tjafsat och blivit sura. Allt detta började jag tänka på när jag hörde Miranda och Harry tjafsa lite. Det var små gnabb. Men de vart alltid sams efter. Dem är verkligen perfecta för varandra. Jag och Zayn sov över hos dem en natt. Harry gick alltid runt med en bok om att bli pappa. Så söt. Men den dagen så vart det awkward att vara runt om dem. Miranda var väldigt moody och stackars Harry visste inte vad han skulle göra. Hon vart allmänt irriterad på allt. Vi fick snacka med Harry om det och han förstod varför hon vart irriterad. Vad skedde mer under veckorna jo ,Zayn tog ut mig på en otrolig dejt. Vi hade så roligt och det roliga var att han tog mig till ett avlägset ställe så media lät oss vara ifred. Ingen visste VAR vi var...
Jag vaknade upp av  att jag hörde ljud. Det var röster. Zayn låg inte bredvid mig. Jag tog upp min telefon och kollade på klockan.
-SHIT den är halv två, sa jag till mig själv och hoppade upp ur sängen. Jag  satte på mig min mjukisdress och gick till badrummet. Jag tvättade mitt ansikte, borstade tänderna och sen gick jag till vardagsrummet.  Där var Zayn, Harry, och Miranda.
-Well Good Morning  sleepy head, sa Zayn
-Wow du sover länge, sa Miranda, Jag skrattade bara. Jag gick fram och kramade om alla.
-So what are you guys talking about.
-Not so much, we just came to say hello. 
-that's awesome, sa jag och satte mig bredvid Miranda
-We should go to the new resturang that openes today, sa Harry
-Yes we should, höll jag med.
-Yeah, it was a long time ago we got dressed up, sa Miranda
-Let's do that.
-Okey, we have to go and buy some stuff but we'll pick you up at six, sa Harry och tog Mirandas hand. Vi följde dem till dörren och sedan gick dem.
-Omg that seems so fun !!
-Yeaah it does, Svarade Zayn och plockade upp mig.
-haha let mee doown. ha sprang runt med mig och la mig sedan på köksbordet. Jag lade mina händer på hans kinder och kysste honom lätt på läpparna.

Zayn's perspektiv

Jag såg verkligen framemot kvällen. Runt fyra tiden så började Jasmine fixa sig. Hon lockade sitt hår och sminkade sig.
-You don't need any of that, your beautiful as you are, sa jag när jag gick förbi henne. Hon tittade på mig och ''kastade'' en kyss mot mig. Jag bytte om och satte på ett par mörka jeans, en skjorta och en kavaj. När klockan vart runt sex så knackade Miranda och Harry på.

-Oh Miranda you look stunning, sa Jag. Hon hade på sig en tight vit klänning
-I know dosen't she, sa Harry och kysste henne. 
-Thank you , svarade Miranda och log mot oss.
-Wow Jasmine you look gorgeous, sa Miranda
-Well thank you, so do you. Jag vände mig om och där stod hon, perfekt som vanligt. jag gick fram till henne oh kysste henne.
-You look great Zayn, sa hon
-So do you, svarade jag. jag tog hennes hand och vi gick till bilen. 
-Harry drive carfully, sa Miranda flera gånger-
-I know how to drive Miranda, svarade han lite irriterat.
-Then if you do, you'll slow down. This is a 30 road.
-Wow is there some tension here, viskade Jasmine  i mitt öra och jag kollade på henne.
-i don't know, i think so, viskade jag tillbaka.
-Heey you guys save all the sexy talk to wehn you're alone, sa Miranda och vände sig om. Jasmine små log lite.
-So you guys how is it?, frågade hon
-What do you mean?, svarade Harry
-You two, you are like the perfect couple, so sweet all the time, sa Jasmine.
-It's great sa Miranda och la sin hand på Harry's lår. Hon log och han log. Visst såg de lyckliga ut emn något gömde sig bakom dem där leenderna.
N'r vi kom fram så tog jag Jasmine och Harry to Miranda och vi gick in till resturangen. Utanför var det fullproppat med Papparazzi's men där inne vart vi lämnade ifred. De gav oss ett bord för fyra och vi satte oss ner. Vi bläddrade igenom menyn och sedan kom vår servitris. Vi valde alla olika rätter men desserten valde alla likadan Cheescake men hallon sorbét. 

Harry's perspektiv
-This is delicious, sa Miranda.
-It really is, svarade jag de senaste dagarna så har det varit rätt spänt mellan mig och Miranda. Visst kysser vi varandra och sover tillsammans men det är spänt. Vi har haft små gnabb. Inget stort men hon har väll varit lite moody. Humörsvägningarna har varit grova. Ena sekunden är hon jätte glad och pussar mig andra sekunden är hon irriterad och sitter bara bredvid mig. Jag förstår varför de kommer, men det känns överdrivet och jag pallar inte. Vi satt där och åt och alla skrattade tillsammans. Maten var otrolig och det var så fint här. Tjejerna var verkligen vackra. Tiden gick fort och vi åkte hem. Vi skjutsade hem Zayn och Jasmine. 
-That was great, wasn't it?, sa hon och log
-Yes it was, we must come her again!, sa jag och hon la sin han på mitt ben och smekte det sakta.
-So how are your moodswings today, sa jag till Miranda, menat som ett skämt.
-It's not funny Harry,  svarade hon och tog bort sin hand
-Well I have to make it funny because I dont enjoy them, svarade jag
-What do you mean by that? , sa hon irriterat.
-Nothing, I meant nothing, svarada jag. Jag vill inte starta något. Vi har haft en underbar dag och den ska inte förstöras. Hon svarade inte på mig hon bara stirrade rakt fram. Jag kände hur jag började köra snabbare . Jag åkte över en bump och bilen hoppade upp lite.
-Drive CARFULLY, sa Miranda. När vi kom hem så öppnade jag dörren och Miranda gick bara in. 
-Spit it out, fick jag ur mig
-Spit what out, svarade hon surt.
-What's wrong with you? Why are you like that, you didn't even open your mounth in the car.
-The question is what's wrong with you!? I didn't want to speak, is that a problem.
- You act like I've done something wrong!, sa jag argt. Hon slängde sin väska på bordet och stirrade bara på mig. 
-You don't undersand what I'm going through. I try to keep it together but I just feel like screaming sometimes when I'm around you.You don't understand, sa hon argt.
-I don't understand!!, I DON'T UNDERSTAND. All I'VE DONE IS STANDING BY YOU SIDE, skrek jag
- You have aways been beside me, i know. but you always spit out your nasty comments. DO YOU THINK IT'S FUN? 
-WHEN HAVE I EVER DONE THAT!, skrek jag och gick närmare henne.
-OMG ARE YOU SLOW OR SOMETHING?  How are your moodswings today? 
- IT WAS A JOKE, JIIEZ
-But it's not fun Harry, not fun at all I can't do anything about that is it that hard to understand?, sa hon
-Yeah yeah you're pregnant it's your hormones, I know, believe me i know.
-Why are you acting like that?
-why? did you just ask why?, sa jag och skrattade
-yes Harry, sa hon tyst. Jag kände ilskan koka innom mig, jag ville inte höjja min röst men det kom av sig själv.
-BECAUSE YOU LET EVERYTHING OUT ON ME, IT'S HARD FOR ME TO MIRANDA.
-but you must understand that I'm not doing it on purpose, do you think i like that? 
- BUT LEARN HOW TO FUCKING CONTROLL IT THEN.
-You don't have to scream Harry, sa hon och tog några steg närmare mig.
-YES I DO, YOU DON'T UNDERSTAND . YOU ARE SO FUCKING SELFISH, YOU ONLY THINK ABOUT YOURSELF
-EXCUSE ME? Jag såg hur hon lade sin hand på magen och hennes ansiktsutryck ändrades. Men jag reagerade inte
-YES THERE YUOU HAVE IT. YOU ONLY CARE ABOUT YOURSELF.
-You are a jerk, I care about you and this baby. I try to do everything as good as I can, sa hon arg.
-Yeah I'm always the jerk isn't that so, You're NOT doing as good as you can.!You can CONTROLL YOURSELF BETTER. and you know what you ... Mitt ansikte vändes till höger. Hon gav mig en örifil. Jag stirrade bara på henne och tårar rann längs hennes kinder.
-You are not Harry... fick hon ur sig, när hon vände sig om för att gå så var hon nära på att ramla men hon tog tag i bordet bredvid. Hon andades tungt. Jag gick fram till henne för att hjälpa henne men hon slängde bort min hand. 
-Don't touch me !

Hon såg verkligen arg och upprörd ut, men jag var också arg och upprörd. Vare sig hon var gravid eller inte det här var grovt. Hon gav mig en örfil!! Hon vände sig om och gick till rummet. Hon slängde ut ett par shorts , en kudde och ett täcke sedan smällde hon igen dörren. Det här var inte bara graviditets freakout det här var ren ilska och jag kände detsamma. 

Kommentera gärna med åsikter av vad ni tycker och vad ni vill ska hända.

This wasn't just a dream - Del 59

2012-04-23 | 20:38:12
Detta har hänt:
Jag gick tillbaka till rummet för att hämta min mobil och då såg jag honom, i sängen. hur kunde jag inte ha märkt av honom innan.
-Haarryyyy, saa jag och hoppade på honom.
-mmmh, mumlade han och vände sig om. Jag pussade på hans kinder och började hoppa i sängen.
-Comer here, sa han och drog ner mig så att jag ramlade över honom.
-I've missed you so much, sa han med sin underbara morgonröst
-I've missed you to, sa jag han tog ett grepp om mitt ansikte ,drog mig närmare honom och han kysste mig. 
-i've missed this, sa han
-So have I, viskade jag innan jag ännu en gång kysste honom

Zayn's perspektiv
Jag kom hem tidigt på morgonen och jag såg att Jasmine fortfarande låg och sov. Jag hade sovit i Newcastle och i planet så jag var inte särskilt trött. Jag satte mig på sängen och pussade henne lite lätt på kinden. Hon öppnade sina ögon försiktigt och kollade sedan på mig.
- Zayn! sa hon och kramade om mig snabbt.
- Hi babe, sa jag och kysste henne på läpparna.
- You're home!
- Obviesly, sa jag och hon fnittrade.
- I've missed you so much.
- I've missed you too handsome!
Jag satte mig över henne medans hon låg på sängen och jag kysste henne lite, medans vi sammanflätade våra fingrar.
Jag rullade runt och la mig bredvid henne. Hon lade sitt huvud på mitt bröst.
-So how was it, did you have fun?
-It was great, the fans where amazing. Yeah it was really fun.
-I bet they where!!
-But I missed you too much, sa jag och hon fick ett leende på läpparna.
- Wanna eat breakfast? frågade hon mig och jag nickade.
- Sure.
Hon bytte om till short  och sånt och jag bytte om till lite fräshare kläder.
- Ready? sa hon och kollade på mig med hennes ljusbruna ögon.
- Yes.
Jag tog henne i handen och sen gick vi ut. Vi satte oss ner och åt mackor. Jag kunde inte slita bort min blick från henne. 
-Why are you staring, sa hon och skrattade.
-I can't take my eyes from you, hon tittade på mig och rodnade
-I love you, sa hon och lutade över bordet
-I love you to, svarade jag och kysste henne.
-I wanted to save this for tonight but I can't wait sa Jasmine.
-What are you talking about. Några minuter senare kom Jasmine fram till mig
-Tadaa

-You. look. so. hot, sa jag
-Ans so do you handsome, viskade hon i mitt öra. Hon satte sig över mig på stolen. Sedan kysste hon mig.
-I've been wanting to do this since you came, viskade hon igen och jag kysste henne. Jag lyfte upp henne och bar henne till vardagsrummet,sedan la jag henne på soffan. Tog av min t-shirt och la mig över henne.
Hon stirrade in i mina ögon och hon bet sig i läppen. 
-You are so beautiful, sa jag och lutade mig mot henne, hon besvarade mina kyssar och hon lade sina armar runt om mig. Jag tog av henne underkläderna och hon tog av mina byxor. Jag kysse henne långsamt på halsen sedan hennes mage. 
-Zayn?
-Yes, sa jag hon svarade inte hon tog tag i mitt ansikte och kysste mig. Allt kändes perfect...

........
Dagen gick snabbt, vi tog en snabb dusch tillsammans. Sedan spelade vi kort och kollade på film. 10 things I hate about you, gick på tv.  Efter den så gick vi och la oss. Jag var verkligen glad och så tacksam över allt jag hade.

Harry's perspektiv
Det kändes så underbart att vara hemma igen, att vara hemma med min underbara tjej.Vi låg kvar i sängen ett tag. Vi bara låg där . Sedan gick vi upp och åt frukost. Vi åt flingor och toast. Vilken blandning !? Sedan ställde sig Miranda upp och började tömma diskmaskinen.
-Honey, you don't have to, I'll do that.
-No, it's okey Harry, I'll do it. You must be tired go and lay down for a bit.
-I'm not tired at all, why sleep when I can stand her and watch you, sa jag och kramade om henne bakifrån. 
Hon vände sitt huvud mot mig och jag kysste henne. 
-I love you, Miranda
-I love you to Harry. Jag stod där och höll om henne och hon lutade sig bak mot mig, med hennes händer på mina. Mina händer var på hennes mage.
-Wooow, did you feel that Harry?
-Yes I did, sa jag. 
-The baby missed you, viskade hon
-and I missed you two, svarade jag, hon vände sig om och jag pussade hennes mage. Sedan hjälpte jag henne med disken. Dagen gick väldigt fort, vi satt och myste framför tv:n hela dagen.
-I got you something, sa hon och tog fram en bok, 
-Are you becoming a daddy? läste jag högt
-yeah I got a book for me to, I was readin through it yesterday, it's pretty scary but still so cool. I though you might want to read a litte, sa hon och log.
-yes this is perfect, thank you beautiful svarade jag. 
-ofc, daddy,svarade hon pch pussade mig på kinden
När klockan var ca 10 så försvann hon från min famn.
-Where are you going?  
-I'll be right back sa hon och gick till köket. Där satt jag och väntade på henne. På tv så gick filmen 10 things I hate about you.
-Harry do you want some strawberries, hörde jag henne säga sen
-Yes I would love to, sa jag och vände mig mot henne
-did you go to th.......... WOW, fick jag ur mig. 
-Then come her if you want some strawberries, sa hon och stoppade en jordgubbe i munnen. Wow var alltjag fick ur  mig. Hon såg otrolig ut. Jag hade inga ord. Jag följde efter henne helt stum. Hon satte sig på sängen och jag

Satte mig bredvid och jag lutade mig för att kyssa henne men hon backade undan. Hon skrattade, det där leendet är så vackert. Hon matade mig med jorgubbarna och sedan kysste hon mig.
-This is delicious., sa jag
-I know isn't it, 
-But this is even more delicious, sa hon och hon puttade ner mig så jag låg på sängen, sedan la hon sig över mig och kysste mig lätt på läpparna.
-Yes it is, sa jag medan jag fumlade med hennes ''linne''. Jag besvarade alla kyssar sedan vart det vilt. Jag vände henne om så att jag låg på henne. Hon slet av min skjorta och jag hennes underkläder.
-I've missed you so much, you have no idea, viskade hon i mitt öra medan jag kysste hennes hals
-So have I, sa jag innan jag pressade mina läppar mot hennes igen...

......................
Hon låg där mot mitt bröst och andades. Hon sov. Hon var så fin när hon sov. Jag tog fram boken hon köpt till mig och jag började bläddra igenom den.  Jag läste om män som hade lämnat deras tjejer/fruar när de fått reda på att de var gravida, hur kan man göra det? Sedan såg jag bilder på kvinnans livmoder och allt som skedde där inne. Jag läste om hormonerna och hur vi ''pappor'' ska ta hand om ''mammorna. Det stod att vi alltid skulle vara på deras sida, alltid lyssna och alltid förstå vad hon går igenom. Jag läste om depression och om förlossningen. Bilderna var väldigt läskiga. Ska min Miranda gå igenom det där?! Sedan kom jag till den värsta delen. ''Om det värsta sker så skall du alltid hjälpa din kära, du ska alltid stötta henne, alltid hjälpa henne. Du ska vara där för att torka hennes tårar och du ska vara där för att skratta med henne. Runt det första månaderna så är chansen för missfall stor. Så var försiktiga med allt. Hur vet man ? Jo, ett missfall kan börja med att kvinnan ser blod. Det är då inte mens eftersom att hon ej får det utan det är livmoderns blod. Så om deta ses ring då ambulans omgående!'' Jag la ifrån mig boken. De första månaderna, sa jag tyst för mig själv. Vi är snart igenom de första månaderna. Jag pussade Mirand på huvudet, viskade att jag älskade henne. Sedan somnade jag.

ursäkta, ltie sexuellt inlägg. om ni har ngt emot att det är lite sexuellt så är det bara att säga till, kommentera!!


This wasn't just a dream - Del 58

2012-04-22 | 23:42:38
Detta har hänt:
Jag kände mig arg, sen vart jag ledsen.
- Hatar alla dessa hormoner, sa jag till Jasmie
-åh gumman, sa hon och kramade mig.
-Jag börjar bli trött, jag går och lägger mig.
-Men skulle vi inte, se den andra.
-jag är verkligen trött vi gör det imorgon. jag gick fram och kramade henne sen gick jag till mitt rum. Jag somnade snabbt. Men natte var jobbig, barnet kunde inte sluta röra sig. Han/Hon kanske också saknade pappa...
___________________________________________________________________________________

Jasmine's perspektiv
Jag saknar också Zayn men vart inte så ledsen. Visst blir hon lite extra emotional, det måste jag tänka på. Jag gick också och la mig och jag hörde hur hon rörde sig på natten. Jag tror inte hon kunde sova. Jag gick upp från sängen och in till Mirandas sovrum där jag knackade försiktigt på dörren.
- Kom in, hörde jag henne säga. Jag öppnade dörren och satte mig i sängen.
- Mår du bra?
- Ja, kan inte sova bara.
- Har du ont eller?
- Nej, barnet rör sig bara så kan inte sova.
- Aha okej, jag ska lägga mig. Säg till om det är något.
- Kan du inte sova här med mig inatt? sa hon och kollade på mig.
- Självklart, sa jag och kröp ner bredvid henne.
- Godnatt Jasmine, sa hon sedan.
- Godnatt Miranda, sa jag och sen kände jag hur ögonlocken blev ttyngre och tyngre.
Nästa dag:
Jag vaknade upp vid elva tiden och kollade bredvid mig där jag såg att Miranda fortfarande sov. Jag smög försiktigt ut ur rummet. Jag  gick in till badrummet där jag tvättade ansiktet och sen gick jag ner till köket där jag fixade lite frukost till mig och frukost till Miranda. Jag kokade kaffe medans jag fixade mackor med ost och skinka till oss. När allt var klart så gick jag till Miranda med frukosten. Jag var verkligen tvungen att vara försiktig för att inte tappa allting. När jag hade kommit in i hennes rum så satt hon upp.
- Godmorning sunshine, sa jag och hon log.
- Godmorgon.
-Här kommer jag med frukost.
-Nej vad söt du är, det behöve du inte göra, sa Hon
-Men nu gjorde jag det,  jag satte mig bredvid henne och vi åt mackorna tillsammans.
-Så vad ska vi göra idag?, frågade Miranda
-Vet du jag har lust att gå till stranden. 
-Ja det gör vi.  Vi packade lite saker, satte på oss bikinis och shorts, sen promenerade vi till stranden.  Det var fullproppat med människor men vi hittade en bra plats. Solen stekte och vi låg där och sola.
-Perfekt, nu kan  vi få lite färg och bli lite extra snygga innan killarna kommer hem, sa Miranda
-hahah eller hur, överraskningen blir så mycket bättre nu, vi båda skrattade och njöt av soleskenet. Sedan tog jag tag i Miranda och vi sprang mot vattnet. Hon stannade och jag hann inte märka det innan jag dök i.
-Miraaandaa, hoppa in i vattnet.
-Neej det är kallt.
-Det är det inte hoppa in i nu kom igen.
-o..okeej jag kommer. Det sa hon 15 gånger sedan gick hon i ... långsamt.
-Du är seg, jag har blivit ett russin och du hoppade precis in.
-hahah jaja nu simmar vi lite. Vi simmade runt, skvätte vatten på varandra. Träffade några fans. Sen gick vi upp och solade lite till. Vi fick båda färg, äntligen :) Vi promenerade tillbaka hem när solen hade lagt sig. Vi var helt slut, En heldag på stranden. åh så underbart. Vi kom hem och Miranda gjorde kyckling sallad. och den var hur god som helst.
-Ååh vad gott
-Tack, jag älskar sallad, sa hon och log.
-Du kan komma och laaga mat till mig hela tiden, sa jag och fortsatte äta som en gris men Miranda bara skrattade. Sedan skypade vi med killarna. Jag har saknat Zayn så mycket. Det känns konstigt att inte sova brevid honom. Miranda och Harry var så söta när de prata, dem gulligullade och han pratade med hennes mage, weird? yes indees but cute? JAA. Dem berättade om deras konsert och om deras intervjuer, vi hörde att de ställde många frågor om oss. Då menar jag oss tre. Mig, Miranda och barnet. Men killarna har hållt det coolt och de svarade väldigt bra på frågorna fick vi höra. Så bra. Sedan stängde vi och eftersom att vi båda var helt dödströtta så la vi oss och sov.

Miranda's perspektiv
Vi snackade med killarna och det fick miig att inse hur mkt jag saknade honom men imorgon kan kan säga att dem kommer imorgon.Vi la oss och jag somnade direkt. Jag och Jasmine vaknade nästan samtidigt. Vi åt frukost vid tv:n, vi satt och kollade på Extreme home makeover. Shit vad vi tjurade, blir så glad när familjerna blir lyckliga. Dagen gick jätte snabbt och kvällen var redan framme. Vi hade suttit framför tv:n hela dagen. Jasmine var tvungen att gå hem för hon skulle fixa till lägenheten lite innan Zayn kom. När hon gick så var jag ensam. Jag gick ut på en promenad och köpte lite saker inför morgondagen. Överrasknigen kan ju bli lite extra. Jag köpte aloholfri Champang, Chockladdoppade jordgubbar, körsbär, grädde och två böcker : What to expect when you're expecting och Are you becoming a daddy?.  Man kanske ska börja läsa lite och Harry kanske också borde göra det. När jag kom hem så la jag in allt i kylskåpet sedan gick jag och la mig i sängen för att läsa. Det stod väldigt intressanta saker och några väldigt läskiga också.  Det stod om hormonerna jag märkt jag har fullt av, om att man kan vara yr vilket jag också märkt av fast jag har då inte känt av så mycket än, Jag läste mycket om kurser man borde ta, fast dem sak man ta lite senare i graviditeten. Det borde jag och Harry göra. Sedan läste jag om att det är en stor chans för missfall dem första veckorna och månaderna. Det skrämde mig väldigt mycket så jag slutade läsa. Jag undrar när Harry kommer imorgon, han har inte sagt något...Nu var det dags att sova, jag la mitt huvud mot kudden och somnade omgående. När jag vaknade  så var klockan 1, oj vad länge jag sovit!! Jag gick sakta upp och på golvet låg det en resväska. Var Harry här, jag sprang ut i vardagsrummet, men där var han inte. Jag sprang till gästrummet man har var inte där heller. Köket? nej ingen Harry där men en stor bucket rosor låg på bordet.  Jag gick tillbaka till rummet för att hämta min mobil och då såg jag honom, i sängen. hur kunde jag inte ha märkt av honom innan.
-Haarryyyy, saa jag och hoppade på honom.
-mmmh, mumlade han och vände sig om. Jag pussade på hans kinder och började hoppa i sängen.
-Comer here, sa han och drog ner mig så att jag ramlade över honom.
-I've missed you so much, sa han med sing underbara morgonröst
-I've missed you to, sa jag han tog ett grepp om mitt ansikte ,drog mig närmare honom och han kysste mig. 
-i've missed this, sa han
-So have I, viskade jag innan jag ännu en gång kysste honom.
_____________________________________________________________________________________________
sista för idag, hoppas ni som läser tycker om novellen. VI har rätt många besökare varje dag men ni kommenterar inte :(

This wasn't just a dream - Del 57

2012-04-22 | 18:29:16
- Hi, Jasmine.
- Hi, Paul.
- Zayn, we gotta go.
- I know, I know, sa han och bara kollade på mig.
- Zayn, you have to go, sa jag och han nickade. Han kysste mig och kollade på mig och sen kysste han mig ännu en gång. I love you, sa han och ett leende bildades på mina läppar. Han gick ut till bilen med Paul och satte sig med killarna. Jag kände hur en tår rann ner och sen hur bilen åkte iväg medans Zayn kollade på mig genom fönstret. Jag log lite smått och sen stängde jag dörren. Jag gick med små steg upp till sovrummet för att ta min mobil då jag hörde hur jag fick ett sms. Jag sprang till mobilen där jag snabbt tog upp den och såg ett sms av Zayn. ''Baby , I miss you already, I'll call you when we're in NewCastle xx'' ''I miss you too love, yes do that xx''
Skickade jag tillbaka.



Jag kollade på min bakgrundsbild som var på Zayn, hans käkben, hans läppar. Han var bara så fin och snart var han i en annan stad. Jag hade varit ifrån honom flera gånger men av någon anledning ville jag ha honom hos mig mer än vad jag velat ha honom andra gånger. Jag kände hur jag blev varm och la min hand på kinden. Jag kände mig varm och hur en huvudvärk höll på att komma igång. Jag gick till köket där jag tog fram ipren och ett glas vatten. Jag la iprenen i munnen och sköljde ner den med vattnet. Hela jag rös, hatar ipren. Jag fixade två små mackor med varm choklad och sen satte jag mig i soffan. Ingenting bra på tv var det heller och jag var för lat för att sätta på en DVD film. Precis då ringde min mobil telefon. Det var Miranda hon lät jätte ledsen. Hon sa att hon kände sig ensam och ville att jag skulle komma över, Vi skulle ha två tjejkvällar på raken. Jag har fortfarande dåligt samvete så jag ville bara gå till henne och få henne att le. Jag packade min väska tog med lite filmer sen började jag gå. Jag fick förbi ett supermarket så jag gick in och handlade lite choklad, chips, energi drickor, lite alkohol. ååh Vi kommer ha så kul, tjej kväll wihoo. Jag tog mig till henne och hon öppnade dörren. Hon såg så söt ut hon hade på sig en morgon rock och hennes hår var i en bulle.
-Hey gumman, sa hon
-heey Sötis , dag ett på tjejkvällen let's do this.
-Vi ska ha kuul idag, sa jag direkt efter
-Jaa det ska vi, är du hungrig? Jag gjorde lasange innan killarna stack. Hans favorit.
-aaw, lilla housewifen. nej är inte hungrig än. Vi satte oss i vardagsrummet och jag tog fram filmerna och alltjag köpt.
-nej vad söt du är har du köpt godsaker, sa Miranda och log. Klockan var runt tio och då tog jag fram drickan :)
-Vi ska ha jätte kul idag, sa jag och ställde alkoholen och energi drickan på bordet.
-Ja det kommer vi , men det där kan bli ett problem, sa hon och skrattade
-Va menar d? Hon ställde sig upp , tog av sig morgonrocken och la sedan händerna på magen.
-Juste, omg hur kunde jag glömma. förlåt gumman
-nej det är lugnt, jag kan dricka energidricka, sa hon och log. Hon hämtade glas och jag blandade en liten dricka till mig och hon drack energi dricka. Vi bara satt och pratade om allt. 
-Miranda du kommer bli en mamma, asso har du insett det?
-Jag vet, jag kan inte fatta sa hon med ett leende som jag såg var framtvingat. 
-Är du inte glad?
-asso jo visst är jag det det här barnet kommer vara underbart men du hade en poäng med vad du sa.
-Nej det hade jag inte jag var bara sur menade inte det Miranda
-Men du hade en poäng.  Jag vart '' knocked up'' jag är 17. Harry kommer inte kunna vara här hela tiden och jag måste inse det. Åh nu sätter hormonerna igång, sa hon och torkade en tår längs hennes kind.
-Han kommer kunna vara med, Harry har varit väldigt bra och mogen, sa jag och torkade bort fler tårar.
- Saken är jag är så stolt över grabbarna och vill att de ska åka runt om i världen och dela med sig av musiken. Jag känner mig så dum och som en självisk idiot när jag tänker så här men han kommer inte kunna vara med mig hela tiden. Som idag de ringde honom han hade tio minuter på honom att fixa allt sen dra. Jag fick inte ens säga hejdå ordentligt. När barnet föds kommer han inte kunna ta pappa ledigt som vanliga pappor. 
-Jag förstår exakt vad du säger, ja o Zayn var  mitt upp i ... asoo vi ... 
-Ni var påväg att ha sex, fyllde hon i
-aah, kolla vem som börjar säga sex kommer ihåg nr du inte sa det , hon skrattade och jaf fortsatte
-han packade sa hejdå sen åkte de iväg. Jag kan tänka mig oron, men Harry kommer vara med dig varje sekund han kan. annars har du mig, jag kan vara låtsas pappan, sa jag och log.
-Jaa jag vet det, har verkligen märkt hur overprotective han är och jag älskar det. jaa det kan du, bästa juh, sa hon och kramade om mig
-så nu torkar vi bort dina tårar och börjar snacka lite intressant. Miranda tittade på mig och log . Jag tog en klunk av min dricka sen frågade jag.
-Är det sant som de säger, att sex är skönare som gravis?
-Oj det var rakt på sak, sa Miranda och skrattade
-haha nej men seriöst, kommer ihåg när vi snackade innan och du sa att han var as bra.
-haha han är as bra och det känns alltid perfekt men nu så känns det annorlunda.  Hormonerna gör mig helt sexuelt frustrerad.  När jag ser honom så vill jag slita av hans kläder direkt. Så jag har blivit lite ''vildare'' och det är underbart nu. 
-Kan inte tänkte mig dig osm vild, du är den lugna typen.
-jag va den lugna typen, rättade hon mig och skrattade
-Hahah Miranda, men det är ju bra du har 5 och en halv månader på dig att ha det ''underbart'' så passa på, sa jag och hon skrattade ännu en gång.
-men Zayn då? ååh vad fel det känns att fråga dig detta haha men ni två verkar ha riktigt bra kemi. Då borde det vara bra där också.
-ååååh var ska jag börja asso han gör mig galen. Varje gång är bättre än gången innan. Han är så söt och han vill verkligen att jag ska ha det bra så han brukar alltid...
-okej jag behöver inte veta detaljer taack, sa Miranda och vi började båda skratta.
-okje okej dåå, vi fortsatte att prata ett bra tag  sen fick hon ett samtal.

Miranda's perspektiv
-It's Harry, sa jag och Jasmine log.
-Hi Baby how are you? are you there yet? 
-Hi honey, I'm fine yes we just got to the hotell. How are you? Have you felt any pain?
-That's great, I'm fine, no nothing you are so cute for asking.
-ofc I'll ask. That's the only thing I think about. You.
-I can't stop thinking about oyu eighter, sa jag och jag såg hur Jasmine kollade på mig och gjorde puss munnar. 
-I love you Miranda
-I love you to Harry.
-Are you talking to Miranda, hörde jag en röst säga i bakgrunde
-Yes, wait I'll put speakers on.
-Hii Miranda, sa Zayn
-Hii Zayny.
-how are you sweetie, every thing aight?
-Yess I'm great, what about you?
-I'm great, my phone died so I couldn't call Jasmine is she with you?
-Yess she is wait i'll put it on speakers.
-Jasmiie, 
-omg Zayn, how are you babe, sa Jasmine
-I'm great I miss you.
-and so do I hun.
-so what are you guys up to, sa Harry
-We're having a girlsnight, sa jasmine
-yeah we're having lot's of fun, sa Miranda och fnittrade.
-I bet you are, sa Zayn
Vi pratade med dem ett tag till sen var dem tvugna att gå. 
-Jasmine jag vet vad vi ska göra för att få dem att sakna oss lite extra. Kom vi tog flera bilder på oss och skickade till dem. vi bytte om och tog lite bilder

Imorgon kommer dem vakna upp med lite bilder på oss. 
Nästa dag
Vi vaknade upp upp runt ett tiden, vi hade inte sovit. vi hade så roligt hela natten. Harry hade svarat på mina mms.
*You are so beautuful but you can't do that to me Miranda. I was missing you but now I'm going crazy. Love you* Jag svarade på honom *I miss you to, you're coming home tomorrow morning, can't wait, Love you so much*
Jag och Jamsine åt frukost sedan satte vi på oss kläder och gick ut. Vi gick runt och shoppade lite. Massor av killarnas fans kom fram till oss och tog bilder. Dem var verkligen snälla. Jag var orolig att måna skulle snacka skit men idag så gjorde ingen det. Jag och Jasmine fortatte och vi provade massor av kläder. Hon köpte en klänning, två linnen och ett par klackar.Själv köpte jag nya jeans ( som nu passar mig) , lite blusar som var lite hängiga, en klänning och ett par nya pumps.  Vi gick och fikade. Jag åt nog den godaste chokladmuffinsen jag någonsin ätit. Sedan fortsatte vi och vi gick förbi en victoria secret butik. Jasmine stannade upp.
-Jag tycker vi går in och köper något sexigt. Sen när grabbarna kommet hem så kan vi överraska dem igen. kommer du inte ihåg, sa hon och blinkade
-Jo det gör jag men jag vet inte jag kommer känna mig så osexig i underkläderna.
-nej det kommer du inte, Miranda helt ärligt din mage är inte värsta. Man ser en liten babypumo men det är inte stor. det brukar vara större för människot. Du är jätte smal men dina tuttar har blivit storaaaa, det är det ända och det är positivt.
-Helt ärligt? Jag känner mig tjock när jag provar kläder.
-Det är för att du prvar kläderna o de är lite tightare men din mage är jätte fin. Det en lite bump som är perfekt. Hon övertalade mig. Vi gick in och köpte lite saker. Jag köpte ett svart och rosa kit och Jasmine köpte ett lila. Dem var skit sexiga och så söta. Harry kommer älska den!


Vi kom hem runt sex tiden och vi hade köpt kinamat så vi satte oss  ner och åt. Det var så gott!! Vi satt och pratade om kläderna vi köpte sen pratade vi om hur vi skulle överraska killarna. haha båda vi ahde planer ;) Klockan gick så snabbt nu var klockan åtta och vi satte på en film. Där satt vi tillsammans och grät till The last song. Den filmen var så bra. Efter filmen så började girltalket igen.
-Jasmine du hade rätt. Imorgon kommer Harry hem igen. det har inte varit så farligt, jag kan klara mig. 
-Sa ju det, han kommer inte vara borta länge. Max två dagar när du inte är med. Sen när dem ska runt mycket kan ju du följa med ett tag eller hur.
-haha på långa turneer, med ett litet barn. haha ja du vi får se hur det går.
-Allt kommer lösa sig, sa hon.
-När barnet föds så kommer det inte vara så jobbigt som jag trodde. Alla tårar i onödan, sa jag
-det komemr gå bra.Tänk på att du är gravid och väldigt känslig, sa Jasmine och skrattade
-haha jag har märkt det, är jätte känslig verkligen. Kan gråta ena sekunden, skratta andra och skrika tredje.Tycker synd om Harry, sa jag
-Haha jag vet han har berättar, men han klarar sig. sånt är livet, jag skrattade bara
-Jag längtar till imorgon. Dem kommer få en fin överraskning, sa hon
-haha jaa det kommer dem verkligen. 
Precis då ringde Jasmine's telefon, det var Zayn. De pratade ett tag och hon såg verkigen glad ut och sen ändrades hennes ansiktsuttryck.
-Bur why? When will you come back?, I'm going to miss you. I love you too, sa hon och sen gav hon telefonen till mig. Hon såg ledsen ut.
-What's wrong sa jag.
-Harry wan'ts to talk to you.
-Hello?
-Hii honey, how are you?
-I'm fine baby, I miss you. I can't wait until tomorrow.
-i miss you to and about tomorrow, sa han osäkert.
-yes I have a surprise for you., sa jag med min  wannabe sexy voice.
-We're not coming tomorrow.
-Wait what?
-No we're staying here for two more nights.
-No but why?
-we have to babe.
-don't babe me now.I knew this would happen?, jag kände mig arg nu.
-you can't seriouslt be mad, there's nothing I could do.
-i know that i really do but...
-but what?
-How is this gonna work. i know I have Jasmine but in w few months I'll be very pregnant and I'll need you. only you and when the baby comes. You say you'll be gone for 1 day then it's 4 then it's a week then months.
-Miranda you knew I would be gone when you started to date me.
-Oh so it's like that now?
-No it's not I dind't mean it like that. I miss you so much and I want to be with you to. I want to take care of you. but this time i didn't know. so please just chill down. okey. 
-just chill down..., sa han precis just chill down ?
-yes honey, i love you and i'll see you in two days. 
-mm love you to
-are you mad sweetie?
-no.
-I love you and can't wait until I see you.
-neighter can I. Love you, bye.
Jag kände mig arg, sen vart jag ledsen.
- Hatar alla dessa hormoner, sa jag till Jasmie
-åh gumman, sa hon och kramade mig.
-Jag börjar bli trött, jag går och lägger mig.
-Men skulle vi inte, se den andra.
-jag är verligen trött vi gör det imorgon. jag gick fram och kramade henne sen gick jag till mitt rum. Jag sonade snabbt. Men natte var jobbig, barnet kunde inte sluta röra sig. Han/Hon kanske också saknade pappa...
____________________________________________________________________________________________
kommentera gärna. säg vad ni vill ska hända :) ber om ursäkt för alla stavfel men skrev inläget snabbt. hoppas ni fatade ändå :)

This wasn't just a dream - Del 56

2012-04-22 | 17:34:53
Vi hoppade in i bilen och tog oss till stationen där vi vinkade av honom. När han hoppan in i tåget så såg man tårar i Jasmnes ögon.
-Why are you crying?, frågade Zayn
-I'm going to miss him.
-Yeah so will I, sa Zayn
-we all will, la jag till
-yeah he's such a cute boy and... aaaj
-Miranda?, sa Zayn
-I'm I'm okey I just have to sit down.
-Miranda remember what the doctor said.
-Mår du bra? Vad händer?
-I'm fiine, let's go now, sa hon med ett leende på läpparna. Min lilla krigare...
Tumblr_ltyaiiv2401qfz2yao1_500_large1014515-10-1326652340668_largeMiranda's perspektiv
Jag hoppade in i duschen precis när jag kom hem och sen när jag gick ut så torkade jag håret. Jag satte på mig en stor mjukisdress som jag hade köpt med Jaasmine, den är stor nu men det bra för vill nog använda den när jag blir lite större. Jag gick till vardagsrummet där jag såg Harry sitta. När han hörde mig komma kollade han mot mig och log det där fina leendet som får mitt hjärta att smälta. Jag log mot honom och sen satte jag mig i soffan och kröp in bredvid honom. Han var så varm. Han la sina varma, muskulösa armar om mig och hela jag rös. Vi satte på tven och kollade runt lite tills vi såg Alan Carr, mannen som var så rolig. Jag kommer ihåg när Zayn visade mig när de hade varit med på programet , jag skrattade så mycket att jag inte fick luft. Jag la mitt huvud på Harrys mage medans han hade sina händer runt om mig. Vi skrattade hela tiden åt Alan , han skulle man vilja ha som vän! När avsnittet tog slut så gick jag upp för att sätta på en film.
-No, where are you going?
-I'm just putting on a move, I don't want to go anywhere.
-Good, sa han och tog av sig sin t-shirt så ha satt i bar överkropp. Jag kände hur mitt hjärta hoppade till. Jag satte på filmen This means war. Jag gick tillbaka till soffan och la mig ännu än gång i hans famn. 
-I love you Harry, sa jag medan jag smekte hans mage. Jag kände hur hans magmuskler spändes till när jag rörde honom.
-I love you more, sa han och han kysste mig. Han la sina händer runt om mig och jag besvarade alla hans kyssar lika intensivt som jag fått dem.
-Oohw, sa jag och jag backade undan.
-Did you feel that Harry?
-Yes I did, the baby kicked again, sa han och la sina händer på min mage. Han lade sig över mig utan att plasera sin tyngd på mig. 
-I love you to little baby ,I love you so much.
-Miranda we're going to be parents in a couple of months, sa han och hans ansikte lyste upp
-Yes we are. What do you think the gender will be?
-I don't know it doesn't matter.
-I think it's about. It kicks very hard, sa jag och skrattade.
-Does it hurt?
-No, it feels weird but amazing, sa jag och log. Han lutade sig över mig ännu mer och våra läppar möttes. Jag besvarade kyssen och jag kände hur jag tändes till. Jag ville ha honom. 

Harry's perspektiv
Hon låg bredvid mig och vi båda andades hastigt. Hon var så vacker när hon låg där bredvid mig med sin hand i min hand. Jag kollade på henne och tog bort en hårslinga som var framför hennes ansikte. *Riiing riing*
- Hello, sa jag och tryckte telefonen mot örat.
- It's Paul, we're going to Newcastle tonight.
- What? Wasn't it tomorrow?
- It was but they want us they're tonight.
- Are you serious?
- Yes, be ready in 10 minutes.
Jag stängde av och kollade på Miranda som såg förvirrad ut.
- What is it?
- I gotta be ready in 10 minutes, they want us in Newcastle tonight, sa jag och ställde mig upp.
- Oh, really?
- I'm sorry babe, sa jag och höll henne i händerna.
- No worries.
- All I gotta do is change clothes, sa jag och gick fram till garderoben. Tur att jag hade packat idag då. Jag satte på mig mina chinos och sen en hollister tröja som Miranda köpte till mig för ett tag sen. Hon satte på sig mjukisbyxor och en tröja. Vi gick till ytterdörren där jag kysste henne och hon besvarade kyssen.
- I love you.
- I love you too, sa jag och la min hand på hennes mage, hon lade in hand över min och log.
Dörrklackan ringde och jag öppnade dörren. Paul och Miranda hälsade på varandra och sen gick jag ut till bilen där killarna satt förutom Zayn. Jag vände mig om och såg henne stå där och titta på mig. Hur, hur kunde jag ha fått henne?

Jasmine's perspektiv
Jag är så glad att allt är ordnat mellan mig och Miranda dock har jag fortfarande dåligt samvete. Jag var en usel vän.Men jag ska fixa det, imorgon ska jag ta ut henne. Vi får hitta på något. Killarna ska ändå på intervjuer hela dagen sen har dem en konsert i New Castle. Vi kunde inte följa mend pga av alla intervjuer så vi får ännu en tjejkväll. Det kommer bli jätte roligt! Mitt i mina tankar så kände jag ett fast grepp lyfta upp mig.
-haha Zaayn, put me doown.
-Neveer, sa han och snurrade runt. Tillslut lade han ner mig. Vi stod där och stirrade in i varandras ögon.
-You are stunning and I love you so much Jasmine
-I love you to handsome, sa jag och jag gick lutade mig emot honom och gav honom en lätt kyss. Han lutade sig in och kysste mig mer. Jag bet hans läpp och han kysste min hals ner mot mitt nyckelben ner mot uringningen, sedan tillbaka till mina läppar. Han lyfte ännu en gång upp mig men inte för att snurra utan för att pressa mig mor väggen. Mina ben virades runt hans midja och jag fortsatte kyssa honom. Han bar mig mot sovrummet medan jag kysste hans hals. Jag lade sig över mig och jag drog av honom t-shirten. Hans kropp var varm och hans muskler triggade till mig. Jag la mina händer runt om honom och jag kysste och bet hans läppar. Varför ja  bet vet jag inte jag va bara så.....
Han drog av mig mina shorts och jag tog av mig mitt linne. Något flög i mig och jag puttade på honom så att jag nu låg över honom. Sittandes över honom så böjde jag mig ner och kysste honom. Jag började kyssa hans öron, hans läppar, hans hals och till sist hans nyckelben. Vilket jag vet han älskar. Jag kände att han rös, sedan tog han ett fast grepp om mitt ansikte och kysste mig. Vi var verkligen in the moment när *riiiiing, riiiing* ingen reagerade vi fortsatte att kyssas * RIIING , riiing riiing riing* 
-Really now, sa han med en låg stönande röst
-Jag skrattade, han fortsatte att kyssa mig men telefonen slutade inte *riing riing* 
-Just take the call Zayn I wont dissapear, han pussade mig på kinden och svarade, jag lyssnade inte så noga när han klickade så gick han mot garderoben.
-Zayn what's wrong?
-They want us to go today and not tomorrow morning. I have to pack. Paul will be here in 15 minutes.
Jag satt kvar på sängen och bara kollade på honom medans han packade. Men det var ju vå kväll, våran sista. Han sneglade åt mitt håll och kom och satte sig med mig.
- I'm sorry, sa han och kollade på mig.
- It's not your fault, sa jag och log.
- So come on, I'll help you pack.
Vi packade en massa kläder och när vi var klara så hörde vi hur dörrklockan ringde. Vi gick ner till dörren där jag öppnade den och såg alla killar sitta i bilen och Paul som stod utanför dörren.
- Hi, Jasmine.
- Hi, Paul.
- Zayn, we gotta go.
- I know, I know, sa han och bara kollade på mig.
- Zayn, you have to go, sa jag och han nickade. Han kysste mig och kollade på mig och sen kysste han mig ännu en gång. I love you, sa han och ett leende bildades på mina läppar. Han gick ut till bilen med Paul och satte sig med killarna. Jag kände hur en tår rann ner och sen hur bilen åkte iväg medans Zayn kollade på mig genom fönstret. Jag log lite smått och sen stängde jag dörren. Jag gick med små steg upp till sovrummet för att ta min mobil då jag hörde hur jag fick ett sms. Jag sprang till mobilen där jag snabbt tog upp den och såg ett sms av Zayn. ''Baby , I miss you already, I'll call you when we're in NewCastle xx'' ''I miss you too love, yes do that xx''
Skickade jag tillbaka.
Kommentera gärna :D / S&M

This wasn't just a dream - Del 55

2012-04-21 | 20:20:07
-I'm so sorry, i really am, sa jag med tårarna läng mina kinder. Zayn kom närmare och omfamnade mig. Han tittade på mig och torkade bort mina tårar.
-Listen to me.I love you so much and our friends also loves us.they want us to stay happy.We are always the happy ones. 
-I know i know. I love you to. Han kramade mig ännu en gång och sedan kysste han mig ordentligt.
- I really do love you Jasmine though we fight I'll always love you more that everything.
-I really love you do. Jag lutade mig in och kysste honom igen.
-Zayn, I have to talk to Miranda and apologize to her and Harry...

Han nickade mot mig och sen gick jag däriifrån. Jag tog min mobil och försökte att ringa Miranda men hon svarade inte, jag förstod henne. Jag tog på mig mina skor och sen stängde jag dörren efter mig. Jag kollade igenom kontaktlistan där jag hittade Harrys nummer. Jag ringde honom men han svarade inte heller. Ignorerade han också mig? Jag valde att dra till deras lägenhet ändå. Jag måste be om ursäkt. Jag bad Zayn att skjutsa mig och sedan gick jag upp till lägenheten. Jag samlade modet innan jag plingade på. Jag var rätt nervös. Hon var min bästa vän och jag hade verkligen sagt ord som var sårande.. Om någon hade sagt så till mig skulle jag nog aldrig pratat med den personen igen. Speciellt inte när den personen gjort samma misstag innan. Jag gjorde samma sak när vi var på festen. precis efter att Nate vart otrogen så sa jag att han aldrig älskat henne att han bara slängde henne att hon var en soppa i hans ögon, Jag sa så fula saker. Den dagen vart hon också överkörd och den här gången så fick hon ont. Jag vet inte vad som hände men jag hoppas allt är bra. Jag andades djupt sen plingade jag på. en gång.... två gånger.... tre gånger.... Sen började jag knacka ingen öppnade. Jag försökte rnga Harry ännu en gång men fick inget svar. Jag gick ner till Zayn och jag bad honom ringa Harry, men han svarade inte. Så vi åkte hem igen. Jag undrar var dem var. 
-Where are they?!
-I don't now Jaas, but Harry will call back when he sees these 50 missed calls.
-Yeah, I just want to apologize. I feel so guilty and like a jerk.
-You're not a jerk but yes you're going to apologize.

Miranda's perspektiv
Jag kan inte fatta att hon sa så till mig, är det så hon ser på oss. Hon är min bästa vän. Jag försökte bara bry mig om dem, om deras förhållande.  Jag kände några tårar rinna ner för mina kinder. Min mage gjorde så ont, jag kunde nästan inte gå. Hur kunde det hända. Vägen hem tog 7 minuter och hela vägen hade jag ont och hela vägen kunde jag inte sluta tänka på orden Jasmine sagt. När jag väl kom hem så hade jag emr ont.  Jag satte mig ner i soffan och försökte vila med det var för mycket smärta. Harry kom cirka 5 minuter senare och såg att jag låg där och hade ont. 
-Miranda are you okey, sa han och sprang mot mig.
-I...I don't know.
-Miranda, let's go to the doctor.
-No I'm fiine just fi... aaaaj
-Come on. Han hjälpte mig upp och körde till doctorn. 
-So Miranda Brown, you're pregnant in week 15 now. 
-Have you started to feel some movement? 
-Yes, actually I felt the first kicks today.
-Well that's an amazing experience. But about the pain. You told me you were upset and you welt a pain in your stomach. How long did you feel the pain.
-For 15-20 minutes. 
-Okey, we gave you something that will take the pain away but these sort of pain is pretty usuall espacially if you get really upset. It's not good. Though it's usuall but it's not very good.
-Is somehthing wrong or can something happen?, frågade Harry
-No everythings great we checked out everything and The child is very good. But I mean it's not good for her to get upset cause this s what will happen and it's a very strong pain. But if it happens again just rest, ther's no so much you can do. Lay down and breath!
Vi tackade doktorn och vi satte oss i bilen för att åka tillbaka då märkte Harry att han hade fullt med missade samtal från Jasmine och Zayn. Han ringde upp Zayn och av vad jag förstod så skulle han komma hem till oss. Vi åkte hem och jag gick in i rummet och vilade, någon timme senare vaknade jag upp och jag hörde röster där ute.
-We went tot he doctor
-I'm so sorry I really am. Forgive me Harry
-Is that really how you see us. I knocked her up there's no hapiness about that. And you said that to Miranda you know how she has been.She has gone through everything!
- I know and i'm sorry, sa en tjejröst. Jasmine.
Hon sårade verkligen mig när hon sa sådär. Hon är ju min bästavän men ändå tänker hon sådär om mig? Jag förstod inte, det gick inte ihop. Det blev tyst sen och så hörde jag fotsteg. Någon knackade på dörren och sen öppnade den försiktigt. Jag såg Jasmines ansikte.
- Kan jag komma in? Jaag nickade lätt till svar och hon steg in ii rummet och satte sig på sängen bredvid mig.
- Förlåt, bara förlåt. Jag visste inte vad jag höll på med, sa hon och det rinna tårar nerför hennes kinder.
- Jasmine..
- Nej, jag vet att du är sur på mig och du har all rätt till , men jag kan inte förlora dig, jag får inte det. Jag blev rörd, kanske för att hon sa förlåt och verkligen menade det eller att hon hade mod att komma till mig. Hon kollade på mig och hennes tårara bara rann och rann.
- Jag älskar dig Miranda, förlåt, sa hon och kollade ner på golvet.
- Du vet att jag älskar dig med, men du såra verkligen mig. Jag trodde inte att du var så, sa jag och en tår föll ner.
- Det är det som är grejen, jag är inte så, promise! Jag nickade lite försiktigt och jag log, inget framtvingat leende, inte nu. Hon log lite försiktig och jag drog i hennes hand  så att hon hamnade närmare mig och sen kramade jag om henne.
- I love you Jasmine, sa jag och fortsatte att krama henne.
- I love you too mami.
- Kalla mig inte så, sa jag surt och hon skrattade.
- Jaja.
- Var inte uppkäftig!
- Haha , du beter dig redan som en mamma, sa han och brast ut i skratt.
Jag bara skakade på huvudet och skrattade lite med henne. Någon knackade på dörren och öppnaade sedan den försiktigt.
- Hi girls, hörde vi Zayn säga och båda våra blickar vändes till dörren där vi såg Harry och Zayn stå.
- So, everything is good now? Vi båda nickade och höll varandra i händerna.
- Haarry, can I talk to you? sa Jasmine och han nickade. De gick iväg och sen satte sig Zayn bredvid mig.

Harry's perspektiv
- I'm really, really sorry.
- I know you are , but you hurt us you know, we didn't think you were like that.
- I'm not like that, I swear!
- I believe you, but please no more, sa jag och hon nickade.
- Promise, sa han och sträckte ut armarna. Jag kramade om henne och log och sen hörde vi hur Miranda och Zayns röster närmade sig oss.
- We have to go, sa Zayn och Jasmine nickade.
- Why?
- Elias is going bback to Bradford, we're taking him to the train-station.
- We'll go with you, sa Miranda och log.
- Babe, don't you think you gonna rest a bit?
- I've rested a bit now, let's go.
-But Miranda the doctor specifically told you to rest the first hours.
-But I'm fine Honey I promise.
-Don't risk anything, hon tittatde på mig med sina puppy eyes
-Please Harry...
Jag gav upp, om hon mådde dåligt skulle vi hem direkt. Vi satte på oss våra skor och sen gick vi till Zayn och Jasmines lägenhet där Elias var.Vi hoppade in i bilen och tog oss till stationen där vi vinkade av honom. När han hoppan in i tåget så såg man tårar i Jasmnes ögon.
-Why are you crying?, frågade Zayn
-I'm going to miss him.
-Yeah so will I, sa Zayn
-we all will, la jag till
-yeah he's such a cute boy and... aaaj
-Miranda?, sa Zayn
-I'm I'm okey I just have to sit down.
-Miranda remember what the doctor said.
-Mår du bra? Vad händer?
-I'm fiine, let's go now, sa hon med ett leende på läpparna. Min lilla krigare...
___________________________________________________________________________________________
kommentera gärna! era åsikter betyder!!

This wasn't just a dream - Del 54

2012-04-21 | 12:44:27
-Ooohw, again.
-Again what.
-The baby kicked, sa hon med ett stort leende på läpparna och när hon sett så rusade alla till hennes mage. Jag såg hur alla rusade mot henne och lade sina händer mot hennes mage...
- Family first, sa jag och lade min hand på hennes mage. Jag kände hur barnet sparkade och hela jag blev varm. Min bästavän skulle få ett barn.. med min bästavän. Det här ar på riktigt. Jasmine kollade åt mitt håll men tittade sen på Miranda, hon gick fram och kramade om henne och sen lade hon sin hand på hennes mage. Hon såg själv ganska glad ut. När hon log så log jag alltid, men inte nu.

Tumblr_m1v3x6fom01r7769mo1_500_large
Tumblr_lvh21lior31qfhtnu_large När Elias hade kommit satte vi alla oss ner för att äta. Enligt Miranda så behövdes ingen kött, så det var väl okej. När vi alla åt, skrattade vi och bara hade det trevligt.
- Something is wrong, sa Elias plötsligt.
- Like what? sa Liam och kollade på honom.
- Zayn and Jasmine, something is wrong
- What is wrong?
- You.
- What do you mean?
- You always look and smile at eachother but it's something wrong now, sa han och kollade seriöst på oss.
- Oh, it's nothing, svarade Jasmine snabbt och tog ännu en tugga av maten. Jag nickade instämmande men han och de andra kollade misstänksamt på oss. Var vi verkligen alltid så gulligulliga mot varandra?
Jag hällde upp alkoholen i våra glas och när Jasmine skulle ta en klunk så stirrade Elias på henne.
- What is it?
- You're not 18.
- Um, so?
- If I'm not gonna drink, you're not gonna drink, sa han och smålog.
- Are you serious?
- Yes, sa han och skrattade till. Alla skrattade med honom förutom jag , jag var helt caught up med de som hände mellan mig och Jasmine. Bråkade vi verkligen.. över kött? Niall kollade på mig med vad-är-det-som-har-hänt-blicken , jag bara skakade på huvudet och log.
- Okay sure, sa hon och hällde upp läsk i ett annat glas och drack lite av det.
- Satisfied now?
- Yes. 

Harry's perspektiv
Vi satt där och åt en otrolig middag och jag var gladare än någonsin. Alla hade känt barnet sparka, han/hon är en riktig kämpe kan jag säga, nästa fotbollsspelare kanske ;) Jag kände mig så stolt över Miranda hon var lycklig. Jag satt där med en hand på hennes mage medan jag åt.
-Harry, it's not kicking or anything now.
-No, I know I just want to be ready, sa jag med ett leende och alla skrattade. Vi märkte alla spänningarna mellan Zayn och Jasmine. Vad har hänt dem är ju alltid '' all over eachother''. Men ingen vågade säga något ända tills..
-Guys  enough is enough, sa Miranda
-What are you talking about?, frådae Jasmine.
-I'm pregnant not stupid. Alla kollade på henne som frågetecken.
-Oh gosh, I guess you are the stupid ones, sa hon och skrattade
-You lost me, sa Zayn och log.
-Look when you're pregnant you get very very hormonal! And all your senses get's better. Like I can smell  that the desert is a cheesecake  right now. 
-How can you do that?  like super a hero with super smell sa Niall och spärrade upp sina ögon. Alla skrattade
-No, serously  there is something unresolved between you two and it's not fun to watch. So you just made your problem my problem. what's wrong?
-Nothing's wrong, sa Jasmine.
-Don't you dare say that. I know you Jasmine so start talking or my hormones will take over.
-and you don't want that, fyllde jag i, då fick jag ''blicken'' från Miranda medan de andra små fnittrade. Jag såg hur både Jasmines och Zayn's ansiktsuttryck ändrades.
-OKEJ, yeah we had a fight, so what! sa Jasmine surt och med en högre röst.
-Don't give me that tone You don't have to be like that.! sa Miranda. alla vart tysta och stirrade på henne. 
-Excuse me? But It's not your problem Miranda., sa Jasmine och jag började ana lite tjafs.
-Yes it is my problem. You invited us, we were supposed to have a nice dinner but you guys sit there cold as ice.. I love you both so stop being a Bitch and talk to eachother.
-A bitch? Am I the bitch? Look who's talking..
-Girls just stop it, sa Liam
-yes it's enough, sa Zayn och jag höll med
-Did you just say Look who's talking. What's your problem Jasmine. You've been like this all day!
Jag hörde hur Zayn viskade att hon skulle ta det lugnt eftersom att Miranda var gravid. 
-I don't care Zayn. It's always Miranda Miranda Miranda. Yes she's pregnant we know that.
-Seriously what's your problem? don't take your problems with zayn out on me.
-BUT You are fucking irritating Miranda, stop it. 
-I j..j..just want it to be good between you. I want you guys to stay like you where, svarade hon.
-But it's not you freaking problem.
-Jasmine ARE YOU Listening to youse..... aaoch aaow I can't aaaj, sa Miranda och stannade upp och la sin hand på magen.
-What happened? sa Harry
-I don't know, it hurts, svarade hon
-Just breath a, sa Liam. Hon satte sig ner. Man såg att hon verkligen hade ont.
-Just take it easy honey, sa Zayn. Hon satt där och andades hastigt
-Jasmine it's enough now!, sa Zayn strängt
-YES she got fucking knocked up everyone knows that! She made that fucking misstake and you always remind me of that. It's not a good thing she's fucking 17 so stop with all that happiness. Mirandas ansiktsuttryck ändrades snabbt och jag såg att hon vart ledsen. 
-JASMINE what are you saying, sa Zayn .Miranda ställde sig upp och gick. 
-Miranda come back, you can't go when tou're in pan, sa Jag snabbt och gick efter Miranda hon hade redan hunnit till dörren.
-Miranda don't leave , sa Zayn men hon svarade inte hon tog på sig sina skor och jacka. En tår droppades ner för hennes kind. Jag gick efter och började ta på mig skorna.
-No, You stay here., sa hon och gick ut från dörren. 
-But you are in pain and you can't go by yourself.
-I can handle it. just let be be alone. DON'T comve after me harry, sa hon argt men med en ledsen ton.
-Are you serious Jasmine? What the HELL was that, sa Louis
-I... I don't know what came over me, sa hon.
-Good Job, sa Zayn
-Stop it Zayn, sa Niall
- Jasmine why did you say that, sa jag 
-But she started and she...
-But idiot YES she's pregnant and that means hormones everywhere, even I know that. You can't do that!It's not good for her. Didn't you see what happened. She got upset and she felt it !!, skrek Elias. 
-I don't know what I just did, I'm so sorry. Sa jasmine och sprang till sitt rum. 
-Dude, what happened before? frågade Niall
-We had a little fight and now, I can't believe she said that!!.
-I' sorry for what Miranda said, she can me a little hormonal at some points, sa jag
-Ofcourse she can she's freking pregnant, sa Liam
-Yes she is and it's startingt to get serious, the slightest thing that makes her upset can cause her pain, sa Zayn.


Jasmine's perspektiv
Jag är en idiot, en riktig idiot. Hur kunde jag säga så där till Miranda. Vare sig hon är gravid eller inte så ska man inte säga sådär. Tårarna forsade för mina kindee. När jag sa alltng och hon fick ont. Hon fick verkligen ont. Kan jag ha gjort det där? mina ord? Jag tog ut allting på henne. Eftersom att jag och Zayn inte han pratat ut om allt. Kan jag ha förstört vår vänskap? Nej. ååh att jag ens kaxade emot. Hon är 15 veckor gravid hennes hormoner är galna. klart hon bryr sig om oss.  ja, jag var lite irriterad att allting alltid var Miranda är gravid men Hon är GRAVID. Allt är på riktigt nu. Jag måste be om ursäkt. Jag känner mig som en riktig bitch nu.
-How could you do that?, hörde jag Zayn säga bakom mig.
-Where is everyone?
-They left, jag stirrade bara på honom
-How could you say that Jasmie?,sa han argt
-Zayn I took everything out on her and I feel like a piece of shit so don't you come her and try to make me feel worse, sa jag och tårarna började rinna igen.
-don't cry! I know you where upset with me bit that was wrong. You have to understant that she is PREGNANT Jasmine and we have to think about that. Didn't you fucking se what happened when she got upset?
-I did and....
-You did and you have to start thinking about that to. Don't you thinkHarry was upset to? Miranda Has been through a lot and especially all thins non happiness. She's finally happy and you break her down again. , sa han lugnt
Jag stirrade bara på honom men flera tårar pressades ut ur mina ögon. Han har rätt.
-Listen to me Jasmine,I'm sorry for everything we fought about earlier but you really made me upset when you said that to her.
-I'm sorry to, Zayn and I'm so sorry about Miranda.You have no idea how much I regret everything. I really feel like a bitch. I know that she's pregenat, I've always known that but Now. right now I seit for real. She is pregnant for real!! she's hormonal and if she get's upset something bad can happen, sa jag och försökte torka bort tårarna men fler fortsatte att komma.
-You have to understand that Jasmine. They have it rough. They know that they're young and that she got knocked up.They don't have to be reminded. But they are finally happy about it. 
-I'm so sorry, i really am, sa jag med tårarna läng mina kinder. Zayn kom närmare och omfamnade mig. Han tittade på mig och torkade bort mina tårar.
-Listen to me.I love you so much and our friends also loves us.they want us to stay happy.We are always the happy ones. 
-I know i know. I love you to. Han kramade mig ännu en gång och sedan kysste han mig ordentligt.
- I really do love you Jasmine though we fight I'll always love you more that everything.
-I really love you do. Jag lutade mig in och kysste honom igen.
-Zayn, I have to talk to Miranda and apologize to her and Harry...
__________________________________________________________________________________________
oooh dramalicious !!!

This wasn't just a dream - Del 53

2012-04-21 | 02:52:02
Detta har hänt
Jag kysste henne sedan från halsen ner till hennes mage. Jag knäppte upp hennes BH medans hon knäppte upp mina byxor. Jag knäppte sedan upp hennes och bara kollade på henne.
- You're beautiful,  sa jag och hon rodnade lite.
- Jag el skaday, sa jag och hon log.
- I love you too.
_________________________________________________
Princess Pregnant Kate Middleton Gathered Detail Maxi Dress Kate Middletons Maternity Dream Dress.
Tre veckor flög förbi så fort...
Miranda's perspektiv
Jag vaknade upp i Harry's famn, han sov fortfarande. Han hade inte sovit så bra under natten hade jag märkt. Han rörde sig mycket, som om han drömde mardrömmar.Jag visste inte om jag skulle väcka honom eller inte. Jag ställde mig upp för att ta mig till köket men då började Harry prata i sömnen.
-How could you Miranda?I love you, don't you love me. The baby is mine not his. Not his. Not Nate's. 
Nate's? varför drömmde han om Nate. Sedan flög han upp ur sängen helt svettig.
-Honey are you allright?, what did you dream about?, frågade jag
-What? Yes I am. ehm nothing I emember, why do you ask?
-Because tou talked in your sleep, Harry yo talked about Nate and you askd me how I could do something.
-Ohw, did I? I've had this dream a few times now. I think it's the thing I'm most afraid of.
-Of what!?
-You leaving me for someone else, someone else raising my child.  You loving someone else. Just the though of someone holding your hips and kissing your lips makes me crazy.
-Listen to me now stupid. You, Yes You Harold Styles are the only one for me. I'll never leave you for someone else and OUR child will be raised bu us, You and me. You're going to be the father of this baby inside of me, sa jag medan jag tog hans händer och plaserade dem på min mage. Min mage har börjat synas nu. Man ser en liten buckla. Jag var nu gravid i 15 veckor. Jag och Harry gick upp vi åt frukost. Vi var bjudna på middag hos Jasmine och Zayn idag. Alla skulle komma, hela gänget ska samlas igen. Jag har inte träffat grabbarna på ett tag eftersom att de har spelat flera konserter. Har varit lite jobbigt att vara ifrån Harry, men har ringer alltid och så har jag Jasmine som hjälper mig med allt.  Jag är även inte ilamående på morgonen längre. Taack så mycket för det säger jag bara.
-Harryyy!!, skrek jag när jag stod i mina underkläder framför spegeln. Harry kom rusandes in och såg alla kläder liggandes på marken.
-Well Hello sexy, sa han
-I'm not sexy in any way, I'm fat ad nothing fits me for real now! sa jag envist
-You are the sexiest woman alive, sa han och höll om mig bakifrån. Han började långsamt kyssa min hals och rysningar for igenom min kropp. Nu när jag vart gravid så har hormonerna gjort så att minsta rörning gör mig helt exalterad. Jag vände mig om och mötte hans läppar med mina läppar. Han kysste mig långsamt men intensivt. Jag kunde inte hålla mig. Jag slet av honom tröjan och han började kyssa mina nyckelben. Plötsligt låg vi på sängen och kysste min mage samtidigt som han smekte den. 
-I love you so much, both of you, sa han mellan pussarna. 
-I love you to... 
-Just come back up and kiss me, hans läppar mötte mina och detta var intensivt. Han knäppte upp min bh och bi tog av varandras underkläder. 

Vi andades hastigt och jag låg i hans famn. Det var första gången det känts så här. Det var helt... helt...
-That was amazing, sa han 
-Yes it was, svarade jag och kysste hans läppar. Vi låg kvar i sängen ett tag sedan gick jag upp och satte på mig nya underkläder och började leta kläder. Jag hittade en klänning och bad harry dra upp dragkedjan. När det kom till brösten så stängdes den inte.
-My breast are to swollen, the are huge. Harry, sa jag med en ledsen min.
-That's one of my favorit things about thus pregnancy, sa han och pussade min panna. Mina favorit jeans passade itne heller. Harry såg att jag började få ångest och han hittade tillslut tog han fram en presentbox. 
-I wanted to gice this to you tonight but I think now is an aproporiate time. 
-You got me a present, thank you so much honey, Jag öppnade presenten och där låg en otrolig maxiklänning. Den var i min favorita blå färg.
-Thank you thank you Harry, it's gorgeous. I love you so much. NowI have somethingto wear.
-You're welcome baby and you are the gorgeous one. Try it on. Jag satte på mig klänningen och den var sp vacker.
-You look stunning, viskade han i mitt öra innan han kysste mina läppar.
-Now let's go to dinner.

Zayn's perspektiv
Idag kommer alla på middag, vi ska grilla. Jag satte igång grillen och Jasmine började förbereda kyckligen och köttet. DEt skulle blr så trevligt. Det var Elias sista dag hos oss. Vi hade haft så roliga stunder itllsammans och han har skött sig. Har har slutar röka helt och hållet och han dricker itne en droppe alkohol längre.  Så vi ska fira med en grill-kväll. Kan det bli bättre? Liam och Niall kom lite tidige med grösnsakerna, aloholen  och det sista vi behövde. Jag började med kycklingen och det var mycket kyckligne. 
-Jasmine! Give me the meat!
-We don't have any meat you told me to onyl buy and marinade chicken, svarade hon raskt.
-ARE you kidding I specificly told you to get the meat. Miranda reallt wants a beef!
-Miranda whant and miranda needs. Give her a break. I love her so much but come on!!

Helt plötsligt hörde vi hur det knackade och sen hur Elias sa att han skulle öppna. Vi hörde röster i hallen och sedan hur de kom ut i bakgården till oss.
- Are you serious?
-STOP ZAYN, we got people here, stop don't raise your voice. 
-You don't raise your voice.
-You guys... sa Miranda
-It's not my fault, you always do this Zayn just stop it !!
-Jasmien what are you talking about. I never do anythung.
-YOU ALWAYS DO
-You've got a problem Jasmine.
-Excuse me, the only fucking problem here is you , you piece of....
-OOOOHW, stönade Miranda högt
-Woow, OMG, sa hon direkt efter coh lade sin hand på magen.
-What's wrong?! frågade Harry och Louis.
-It's the first time, svarade Miranda glatt
-For what. Hon bara stod där och höll sin hand på magen.
-Ooohw, again.
-Again what.
-The baby kicked, sa hon med ett stort leende påläpparna och när hon set så rusade alla till hennes mage. Jag såg hur alla rusade mot henne och lade sina händer mot hennes mage...
- Family first, sa jag och lade min hand på hennes mage. Jag kände hur barnet sparkade och hela jag blev varm. Min bästavän skulle få ett barn.. med min bästavän. Det här ar på riktigt. Jasmine kollade åt mitt håll men tittade sen på Miranda, hon gick fram och kramade om henne och sen lade hon sin hand på hennes mage. Hon såg själv ganska glad ut. När hon log så log jag alltid, men inte nu.

This wasn't just a dream - Del 52

2012-04-19 | 21:16:33
Louis och killarna sprang upp till Harry och kramade om honom och sen kramade om mig.
- Be careful, it's a baby here, sa Harry och killarna log.
- So it's true, you pregnant? hörde jag Elias säga och så log han mot mig.
- yes, sa jag och log. Han gick upp och kramade om mig och jag kände lukten av rök direkt. Jag drog honom försiktigt åt sidan.
- Röker du? sa jag och kollade på honom med en allvarlig blick.
- Luktar det eller?
- Ja!
- Fuck, sa han och gick uppför trapporna.
Jag skakade på huvudet och sen joinade jag de andra.
- Okay, why does it smell like cigarettes here? sa Jasmine och kollade på oss.
- Elias.. sa jag och hon stirra på mig.
- Shit, shit! Sa hon och sprang uppför trapporna.

♥ Words can only do harm.
Jasmine's perspektiv
- Har du rökt? det var det första jag sa.
- Nä , svarade han och tog på sig en annan tröja.
Jag tog hans t-shirt som han hade på sig innan och luktade lite smått på den.
- Vafan gör du?
- Du har rökt din jävel.
- Och?
Vi började skrika på varandra, jag började krika om hur farligt och dumt det är medans han säger att jag gör samma sak. Helt plötsligt ser jag hur Zayn står i dörröppningen.
- Jasmine, fuck off, hörde jag Elias säga och min blick vändes mot honom.
- Ursäkta? sa jag och närmade mig honom.
- Fuck off!
- Oi mate, don't say that to your older sister! sa Zayn och gick närmare.
- You don't tell me what I'm gonna say, sa Elias och Zayn gick ännu närmre.
- So Jasmine, fuck off.
Nu blev jag förbannad, jag gick närmre Elias och Zayn försökte få mig att backa. Men jag örfilade Elias. Jag visste inte vad jag skulle göra, han stod där med handen på sin kind och kollade på mig.
- No, you fuck off! sa jag och gick därifrån.
Dumma snorunge som hänger med fel personer i Bradford och tror att han kan köra med mig, pft. Inte alls!

Zayn's perspektiv
- No, you can fuck off! sa hon och gick därirån.
Elias kollade på mig och sen skulle han ner till de andra. Jag ställde mig framför honom och han bara stirrade på mig.
- Sit, sa jag och pekade på sängen.
- What?
- Why did you just tell Jasmine to fuck off?
- Because she don't decide what i'm gonna do.
- She's your big sister, i'm quite dissapointed at you.
- Why? you don't know me.
- I don't?
- No..
- Well , I thought you were like my brother, sa jag och ställde mig upp.
- Just don't drink or smoke, for her.
- And you're not just hurting yourself, you're hurting Jasmine too.
- Like I care?
- Oh, so you don't care if you hurt the girl who helped you here to England. The girl who saved you from your dad. And the girl who raised you? Okay, don't care. Jag öppnade dörren och sen gick ner till de andra. De undrade vad jag sa till honom meen jag sa bara att det inte var något speciellt. Det skulle egentligen vara en liten ''fest'' för Elias men eftersom att det blev drama så blev det inte som vi hade tänkt.

- Jasmine? hörde vi Elias plötsligt säga.
- What?
- I'm sorry, sa han och hon svarade med ett mm och fortsatte att kolla på filmen. Jag puttade till henne på armen.
- Jasmine, come on.
- Are you serious? he told me to fuck off, sa hon och allas blickar vändes mot oss.
Elias gick in i köket och hämtade pepperskorgen. Han la den framför oss och sen hämtade han sin väska. Han lade väskan på golvet och han tog upp cigarettpaket. Vi alla bara stirrade på honom och han öppnade paketen och sen tog han sönder cigaretterna.
- Wait! Sa Jasmine.
- What? sa Elias och hon ställde sig upp.
Hon gick fram till hansväska, tog ett cigarettpaket och lade det i BH:n.
- Continue, sa hon och vi alla skrattade.
När han hade tagit sönder sina cigaretter så tog han akoholen.
- Do you got alcohol in there too? sa Niall och Elias nickade. Han hällde ut all alkohol och kollade på henne.
- Happy? Hon nickade och de kramade om varandra.
Nu satt vi alla ner och kollade på någon film som tjejerna hade valt. Vi hade chips, godis och läsk och så satt vi alla och myste. Elias lutade sig mot Jasmine medans hon lutade sig mot mig. Hon tog min hand i sin hand medans hon smekte mitt lår med sin andra hand. Jag försökte ta bort henne hand för jag visste att jag skulle vilja ha henne på direkten om hon fortsatte och det visste hon också.
- Jasmine, not now.
- Why not? sa hon och blinkade lite.
- Jasmine, we got company. Later babe , sa jag och kollade på henne.
Killarna och Miranda tyckte att det började bli lite sent så de bestämde sig för att börja gå hemåt. Vi sa hejdå till alla och sen stängde vi dörren. Jasmine sa något till Elias på svenska och sen sa han godnatt till oss och gick och la sig. Jasmine ställde sig framför mig och la sina armar på mina axlar. Jag lade mina händer på hennes midja och hon kysste mig. Hon retade mig lite med att vända bort sitt ansikte och fnittra och sen möttes vi i en kyss ännu en gång. Jag bärde upp henne och hennes haka var vid min mun. Jag pussade henne lite lätt och hon fnittrade till. Hon tog sina fingrar genom mitt hår medans jag tog henne till sovrummet. Jag stängde dörren och lade henne på sängen. Jag sprang och låste sovrumsdörren och hon bara kollade på mig.
- You know, your brother is here, sa jag och hon skrattade.
Jag la mig över henne men lade inte hela tyngden. Jag pussade henne på munnen och sakta neråt mot henne hals. Hon rullade så att hon låg över mig och sedan tog hon av mig min baseball jacka och sen mitt linne jag hade under. Jag tog av hennes ursöta topp som hon hade på sig och jag slängde den på golvet. Jag kysste henne och bet henne försiktigt i underläppen. Jag kysste henne sedan från halsen ner till hennes mage. Jag knäppte upp hennes BH medans hon knäppte upp mina byxor. Jag knäppte sedan upp hennes och bara kollade på henne.
- You're beautiful,  sa jag och hon rodnade lite.
- Jag el skaday, sa jag och hon log.
- I love you too.

This wasn't just a dream - Del 51

2012-04-19 | 00:46:11
- Finally, sa Elias och log när han såg hur vi sprang emot honom.
- He.. Hey Elias, sa vi båda i kör.
- Have you been running marathon or what? sa han och smålog.
- Your sister didn't know what to wear.
- Get used to it mate.
- Mate?! Someone is getting their brittish accent.
- You too sis, sa Elias och Jasmine lipade som svar.
Vi satte oss i bilen och lade hans bagage i bagageluckan. Jasmine satte sig bredvid mig och Elias bakom henne.
- Zayn, is it cool if I smoke?
- Elias, you're not going to smoke!

Fashion, Love & Life
Harry's perspektiv
När vi kommit fram till London så skjutsade jag hem Jasmine och Zayn, sedan tog jag hem Miranda. Äntligen äntligen äntligen så ser jag ett genuint leende på Mirandas ansikte. Vi gick upp till lägenheten och hon slängede sig på soffan. Å nu menar jag slängde sig.
-Miranda, carefull, ropade jag. Jag slängde väskorna på marken och sprang mot soffan. Man hörde bara hennes fnitter.
-I'm okey and so is the baby. nothing will happen., sa hon och drog ner mig mot soffan. Hon kysste mig lätt på läpparna. Jag kunde inte sluta stirra på henne, hon strålade.
-You're so beautiful, viskade jag. Hennes kinder fick en lätt rosaröd färg. Jag kysste henne och denna gång så varade kyssen länge. 

-I'm so happy, fick hon ur sig. Ett automatiskt leende kom fram på mitt ansikte.
-So am I, sa jag och la min hand på hennes mage, Då log hon och la sin hand över mig.
-Do you think we're going to be good parents?,sa hon osäkert.
-Yes I do, You're going to be an amazing Mum, believe me. I can see it infront of me. It's going to me a beautiful sight., hon stirrade på migoch log bara.
-you really think so? I think you'll be the best father. You're so kind and your heart is amazinig, sa hon.
-We're going to be great parents. okej so don't worry about anything. I love you so much,
-and I lobe you to little baby, sa jag och böjde min ansikte tilll Mirandas mage.
-I love you to, so much, sa hon och kysste mig sedan lade hon sig i min famn. Jag kände hennes hjärtslag mot mitt bröst. Sen kände jag hennes andetag. Hon hade somnat. Själv satt jag och tänkte mig bort och somnade också. Vi tog en vilo paus och jag drömde mig bort till en värld som snart skulle hända oss. 

Jag hade precis kommit hem efter en lång turne på två månader, två månader  utan att jag sett Miranda och vårt barn. Mina känslor var euforiska, jag kunde inte vänta. Jag ville bara se min familj, bara krama om mitt barn och kyssa Miranda. Jag sprang upp för trapporna mitt hjärta pumpade så hårt Jag sprang upp och låste upp dörren. Jag var så glad allt jag tänkte på var att få träffa dem. När jag kom in så var det tomt, Jag hörde inget barn men jag hörde Miranda i köket- Jag gick sakta in men då hörde jag en mans röst. Jag kände igen hans röst, jag visste vem det var men kunde inte sätta namn på honom. Sedan slutade pratet och jag hörde några smackade ljud. Jag gick in i köket och där stod Miranda i en annan mans famn. Med läpparna mot hans läppar. Hennes läppar mot Nate's läppar. När hon såg mig så reagerade hon inte hon sa bara. Det är ditt fel, du lämnade oss vad skulle jag göra.  Jag kunde inte reagera. Sen hörde jag mitt barn som skrek pappa, pappa och sprang mot mig. Jag öppnade mina armar men barnet sprang förbi mig och i armarna på Nate...

Jag vaknade sedan upp med ett snabbt ryck och jag andades hastigt. Miranda låg inte med mig och jag ställde mig upp.
- Miranda? ropade jag.
- I'm in the kitchen.
Jag gick till köket och lade mina händer på hennes midja.
- You'll never leave me, right? sa jag med en låg och rädd röst.
Hon vände sig om och kollade rakt in i mina gröna ögon. Hon skakade på huvudet och sen la hon sina armar på mina axlar.
- Never, sa hon och kysste mig.
Jag log och sedan stod vi där och kysstes. Hon log mellan kyssarna och jag bet mig själv i läppen.
- You're beautiful, sa jag och hon rodnade lite.
- Thank you.
Hon hade fixat sallad om hon skulle äta och sen gick vi upp till sovrummet. Vi kröp ner i sängen och sen satte jag på datan. Jag loggade in på twitter och frågade om fansen ville att jag och Miranda skulle göra en twitcam. Flera svar på bara ett par sekunder och alla svaren var ja! Jag satte på twitcamen och vi fick flera tusen tittare snabbt. Många sa att vi var söta tillsammans medans några ville att jag skulle dumpa henne. jag såg hur Miranda bev ledsen när hon såg det men hon försökte att le, hon log. Hon var stark! Hatet hade börjat att lägga sig när vi ignorerade det. Miranda fick många frågor, de sa att vi passade tillsammans och det kändes bra. Jag kysste henne och sen stängde vi av. Vi kollade på klocka, nästan halv elva. Vi borstade tänderna och sen kröp vi ner i sängen igen. Denna gången somnade vi och vaknade inte förrens nästa dag.

Dagen efter:
Miranda's perspektiv
Jag hoppade upp från sängen och sprang till badrummet. Allt kom upp, det som jag åt igår och jag kände mig äcklig. Jag tvättade ansiktet och kollade på mig själv i spegeln. Hur kunde han vilja vara med mig? hur?! Jag öppnade dörren nr jag märkte att Harry gick runt utanför badrummet.
- Oi, Harry?
- Harry what is it? sa jag och han kollade på mig.
- How are you? What happend?
- I was just feeling sick.
- You scared me when you jumped from the bed like that, sa han och jag pussade han på kinden och fnittrade. Vi gick till köket där han fixade flingor och jag tog bara ett äpple för jag var inte så hungrig. Vi satte oss vid köksbordet och pratade lite tills jag fick ett sms.
*Hej, lillebrorsan kom idag från Bradfoord. Killarna ska komma idag, kom ni också!*
Jag berättade för Harry och han sa att det var en självklarhet. Jag svarade på smset och sen gick vi upp till rummet. Vad skulle jag ha för kläder? Nästan inget passade och jag kände hur ett par tårar snart skulle komma. Vilket de gjorde. Jag torkade snabbt bort de och gick till Harry.
- What should I wear?
- Baby, anything look good.
- But it doesn't fit me. Han kollade på mig och sen tog han min hand och log. Han pussade mig och jag pussade han tillbaka. Jag gick tillbaka till min garderob och sen tog jag fram ett par jeans. Ett par ursnygga Lee jeans fick det bli. De hamnade exakt under magen och så satte jag på mig en stor tröja som var rosa. Jag kollade mig i spegeln. Jag satte på mig smink och sen lockade jag mitt hår lite. Jag kollade mig ännu en gång i spegeln och det såg väl halvbra ut. Skulle jag ha klackar, skulle jag inte ha klackar?
- Harry!
- Yes?!
- Should I have high heels or no high heels? sa jag och sen kom han in till mig
- I don't know, sa han och lade sin hand på min midja.
- Black heels, sa han och log.
- Black high heels it is.
Jag satte på mig klackarna och sen ringde Harry Zayn. Han berättade att vi var påväg och sen gick vi ner till hallen där jag tog med mig en väska och sen började vii att gå. När vi hade gått ett par minuter så var vi framme. Vi knackade på och Zayn öppnade.
- Hi! sa han och gjorde en gest med handen som att vi skulle komma in.
- Hi, sa vi båda och gick in och stängde sedan dörren efter oss.
Vi gick in till vardagsrummet där killarna och Jasmine satt.
- Hey, I've missed yoou! sa Jasmine och kramade om mig.
- I've missed you too!
- Nobody missed me? Okay, that's cool.
Louis och killarna sprang upp till Harry och kramade om honom och sen kramade om mig.
- Be careful, it's a baby here, sa Harry och killarna log.
- So it's true, you pregnant? hörde jag Elias säga och så log han mot mig.
- yes, sa jag och log. Han gick upp och kramade om mig och jag kände lukten av rök direkt. Jag drog honom försiktigt åt sidan.
- Röker du? sa jag och kollade på honom med en allvarlig blick.
- Luktar det eller?
- Ja!
- Fuck, sa han och gick uppför trapporna.
Jag skakade på huvudet och sen joinade jag de andra.
- Okay, why does it smell like cigarettes here? sa Jasmine och kollade på oss.
- Elias.. sa jag och hon stirra på mig.
- Shit, shit! Sa hon och sprang uppför trapporna.

Inte så bra inlägg , S

this wasn't just a dream- Del 50

2012-04-17 | 15:39:04
-Miranda honey these were yours when you where little.Hon tog fram ett par skor, en klänning och en skinnjacka. Allt var i miniformat.
-Oh they are adorable, they're so small, sa jag och tog upp skinnjackan.
-I want you to have them.
-But we don't know the sex of the baby.
-I want you to have them and the dress just keep it maybe you'll have a baby girl.
-Thank you mum, sa hon och kramade om henne. hon kramade om sin pappa och vi gick. vi hämtade Zayn och Jasmine sedan började vår resa hem. VI berättade allt till Zayn och Jasmine i bilen. De vart glada, riktigt glada nu när Miranda var på fötter igen. Det var ett tag sedan jag såg henne så här glad och taggad. Äntligen nu var vi på rätt spår igen.
Annika Itkonen
Jasmine's perspektiv
När vi hade kommit fram till London var alla trötta, alla förutom jag. Jag hade väl druckit för mycket energidryckor eller något sånt.
- Bye, sa jag och Zayn till Miranda och Harry och sen öppnade han dörren. Vi slängde av oss våra skor, la våra grejer i sovrummet och sen slängde han sig på sängen. Jag la mig över honom och han log lite.
- I'm glad this drama is over now, sa han och jag nickade instämmande. Jag började att kyssa honom passionerade och han la sina armar runt min midja. Jag tog mina händer under hans tröja där jag kände hur hans magmuskler spändes. Jag tog sakta av honom hans tröja medans han rullade över mig. Han tog av mitt mitt linne och började att pussa mig från halsen till nyckelbenet och därifrån ner till mina bröst. Han knäppte upp min BH medans han kysste mig intensivt. Jag hade lust att skoja med honom för jag visste att det skulle göra honom lite sur. Jag slutade att kyssa honom och han bara kollade på mig.
- What is it? sa han och kollade på mig.
- I just don't want too, sa jag och började att sätta på mig BH:n .
- But..? sa han och såg frågandes ut, jag bara log.
- Baby , I love you , sa jag och han log lite.
- I love you too, sa han och fortsatte att kolla på mig.
Ja bytte om till andra shorts och sen satte jag på mig ett linne.
- Where are you going? sa han och kolla mig.
- Jogging.
- Now? Why?
Jag ryckte på axlarna, pussade Zayn mjukt på läpparna, jag tog min mobil och hörlurar och sen gick jag ut. Det var varmt och skönt & det kändes helt enkelt rätt att jogga helt plötsligt. Jag joggade ner mot en liten pir vid närheten. Det var verkligen vackert där. Vattnet såg lite glittrigt ut medans solen sken där. Jag satte mig ner och min mobil ringde. Jag kollade på skärmen och såg Elias bild.
- Hallå? sa jag.
- Jasmine, det är jag.
- Aa hej.
- Kan jag komma till London?
- Nu? Varför?
- Jag har tröttnat lite på Bradford, sa han.
Han hade ju sina vänner där  något måste har hänt.. Jag är inte så dum.
- Vad har du gjort?
- Va, inget!
- Elias, berätta! Sa jag med en hög ton.
- Vill du veta? Okej, jag har börjat dricka och röka för att jag tänker så mycket på mamma och pappa. Är  du nöjd? sa han och lät arg. Sen stängde han av. Jag tog sakta ner min telefon och kollade på skärmen. Jag dricker och röker, men han? Han är ju min lillebror, min lilla bebis. Han kan inte göra sånt. Jag ringde upp Zayn som svarade efter några signaler.
- Hey babe, sa han.
- Hey, uum.. sa jag och var tyst
- What is it?
- Elias is having problems in Bradford, he asked if he could come to us, just a couple of days.
- Ofcourse he can, sa han och jag log.
- Thank you babe, sa jag och la på.
Jag försökte att ringa upp Elias men han svarade inte. Jag bestämde mig sen för att ge upp och börja gå hemåt.

Jag hade duschat och nu fixade jag mitt hår i en slarvig bulle och sen satte jag mig med Zayn i vardagsrummet.
- Isn't he picking up?
- No, sa jag och skakade på huvudet. Jag var oroig, han svarade alltid. Varför inte nu?
- I can call him, sa han och tog sedan min mobil för att knappa in numret.
Han la telefonen mot örat och jag skakade lite smått.
- Hi Elias, It's me Zayn.
- You can come to us if you want too, it's okay.
- You know your sister has been scared to death, she thought something had happend to you.
Han gav telefonen till mig och jag tog emot den och lade den mot örat.
- Vet du hur fucking orolig jag har varit?
- Ja, Zayn berätta det nyss, sa han och fnittrade.
- Whatever, kommer du imorgon?
- Japp.
- Har du pratat med Trisha och Yassin om det?
- Ja, de tyckte det var okej.
- Bra, har du ens fixat med tågbijett och sånt skit?
- Men jag ska.
- Okej bra, vi se. Puss.
- Puss, sa han och sen lade vi på.
- Thank you love, sa jag till Zayn och kysste honom.
- No problem babe, viskade han i mitt öra.
Vi hade zappat mellan kanalerna men hittade inget intressant att kolla på och inte fanns det något intressant att göra heller.
- What are we gonna doooo? sa Zayn med en gnällig röst medans han hade sitt huvud på min mage.
- Watch a movie maybe? sa jag och han nickade.
- Paranormal activity , sa han och la in den.
- No, no, Zayn no.
- Yes, yes Jasmine yes.

- What the fuck? What is that? skrek jag medans jag borrade ner mitt huvud i Zayns armar. Fyfan va läskigt det där var.
Zayn höll bara om mig , vilket kändes tryggt, väldigt tryggt. När jag hade skrikit och hoppat upp i hans knä kollade vi på klockan. Bara åtta , den här dagen hade verkligen gått segt.
- Wanna grab something to  eat? sa jag och kollade in i hans ljusbruna ögon.
- Sure, sa han och ställde sig upp och drog sedan upp mig.
Jag bytte om till andra shorts och han tog på sig sin blåa baseball jacka. Jag drog på mig en kofta tog med mig pengar och sen var vi redo att dra.
- Let's just go to Mcdonald's , sa jag och log.
- Great idea, sa han och höll min hand. Jag kände hur varm jag blev inombords, hur lyckan bara spred sig inom mig. Jag har alltid haft svårt att lita på killar, speciellt efter min första pojkvän. Men det visste inte Zayn om och så skulle det förbli. När vi hade kommit fram gick han och beställde. Det blev ett himlans tjat om vem det var som skulle betala men tillslut fick jag min vilja igenom. Vi beställde mycket mat för vi var väldigt hungriga. Vi hade ju bara ätit frukost och småätit då & då. Ibland kom det fram lite fans som ville ta bilder med oss , det var konstigt att de ville ta bild med mig. Skulle aldrig kunna vänja mig vid det. Vi tog bilder, pratade lite med de och sen gick de och då kunde vi att fortsätta äta.
- Is it really okay if he comes tomorrow?
- Elias?
- Yes.
- Of course it's okay, his your littlebrother! Sa han och pussade mig på pannan. Jag kunde inte hjälpa att få ett leende på läpparna.
*pliiiing*
Jag fiskade upp min mobil ur fickan och såg att jag hade fått sms av Elias .
''Jag ska ta tåget som kommer vid åtta på morgon, Trisha sa att jag är där runt tolv tiden. Hämtar ni upp mig?''
- He's coming at twelve tomorrow, will we pick him up?  frågade jag Zayn.
- Sure, sa han och log.
''Vi hämtar upp dig, vi ses då snorunge :)''
''Tyst åsna'' fick jag tillbaka som svar. Syskonkärlek, tänkte jag för mig själv.
När jag och hungermänniskan hade ätit upp var vi båda mätta. Vi bestämde oss för att ta en liten promenad mot lägenheten. Vi pratade lite om morgondagen. Elias och killarna skulle ha boys time och vi skulle ha syskon time eftersom det var ett tag vi träffades och jag ville prata med honom om vad som hänt.

Nästa dag

Zayn's perspektiv
Jag vaknade av hur lukten av pannkakor fyllde mina näsborrar. Jag la min hand på Jasmines sida av sängen men hon var inte där. Antagligen var det hon som hade stekt pannkakor, inte så att en inbrottstjuv trodde att jag var hungrig. Dum jag är.. Jag satte mig på sängkanten och gnuggade mina ögon. Jag satte på mig shorts och sen gick jag in till badrummet där jag tvättade ansiktet och sen gick jag ner mot köket. Jag gick fram till Jasmine som stod med ryggen mot mig med en aav mina t-shirtar som slutade precis vid rumpan. Hon var alltid så fin.
- Godmorning love, sa jag och lade mina händer på hennes midja .
- You scared me. Godmorning, sa hon och vände sig om och vi möttes i en underbar kyss. När hon hade stekt pannkakorna la hon de i två tallrikar och sen böörjade vi att äta och det smakade väldigt. När vi hade ätit klart kollade jag på klockan.
- Wow, 11.30 already?! sa jag med munnen full med pannkakor.
- Shit, sa hon och sen ställde vi oss upp snabbt. Jag skulle precis springa uppför trapporna när jag gick fram till henne, tackade för pannkakorna, pussade henne på kinden och drog med henne upp till rummet. Jag bytte om snabbt och det gjorde Jasmine också. Jag satte på mig mina chinos och sen hade jag en vanlig t-shirt på mig. Jasmine tog på sig shorts och en tubtopp, hon fixade sitt hår och sen var hon tvungen att sminka sig. När hon kollade på klockan visade den 11.52
- Jasmine, come on! Ropade jag från nedervåningen.
- I'm coming, I'm coming.
När hon äntligen var klar så satte vi oss i bilen snabbt med lite fans och paparazzi efter oss och sen började vi att köra. Vi åkte i ca 10 minuter innan Jasmine fick ett sms av Elias.
- He's saying that he's here.
- We'll be there in a couple of minutes, sa jag.

- Finally, sa Elias och log när han såg hur vi sprang emot honom.
- He.. Hey Elias, sa vi båda i kör.
- Have you been running marathon or what? sa han och smålog.
- Your sister didn't know what to wear.
- Get used to it mate.
- Mate?! Someone is getting their brittish accent.
- You too sis, sa Elias och Jasmine lipade som svar.
Vi satte oss i bilen och lade hans bagage i bagageluckan. Jasmine satte sig bredvid mig och Elias bakom henne.
- Zayn, is it cool if I smoke?
- Elias, you're not going to smoke!

Segt, puss! Kommentera gärna vad ni vill att vi ska skriva om för jag har ingen fantasi.. Egentligen får jag inte blogga av min läkare men jag gör det ändå. BADASS!
Puss era fina små apor!

svar

2012-04-16 | 23:21:51
Jonna om This wasn't just a dream - Del 49:
Jätte bra!!! Ni är så grymt duktiga! 
Bara en sak; Vart tog Jasmines lillebror vägen? XD <3
Svar: Tack så mycket!
Han stannade kvar i Bradford, Jasmine och Elias kommer att få mer kontakt för jag har fått en liten idé ;) <3 

/ Saarah

This wasn't just a dream - Del 49

2012-04-16 | 21:18:50
-My mother just kicked me out not only from out house but from my family. What am I supposed to do. , sa hon
-It's going to work out, sa jag i ett försök att lugna ner henne men det gick inte.
-IT'S NOT, skrek hon och ställde sig upp. hon tog tag i väskorna och gick mot mitt hus. Vi alla gick efter. Vi gick hem till mig men ingen var hemma. Vi satte oss runt matbordet, helt tysta. Tillslut sa Miranda
-I canät handle this, I'm going to sleep. 
-You want me to come, sa Harry
-No, I want to be alone, hon reste sig upp och gick upp för trapporna in till mitt rum.
-THIS IS BULLSHIT, I CAN'T BE QUIT ANYMORE!!, skrek Jasmie
-What are you talking about?, frågade jag
-She's right. I'm going over there, are you coming with me?
-Yes, Vi ställde oss upp och gick mot Mirandas hus. Där bankade vi på dörren i flera minuter tills hennes mamma öppnade
-What to you want?
-EITHER you let us in to talk or we'll go in anyway. Hon släppte in oss och allt började med att Harry skrek
-YOU ARE NOT A MOTHER, SHE IS GOING TO BE A GREAT MOTHER. BUT YOU ARE NOT A GOOD MOTHER OF ANY KIND...
____________________________________________________________________________________________
Tumblr_lrl9t302qc1qe3f5vo1_500_large

- Don't scream at me in my own house young man, sa hon och gick faam till Harry bestämt.
Jag kollade på Harry som precis skulle skrika men när han såg min blick stängde han igen munnen.
- Mrs Brown, can I talk to you?
- Sure Zayn, sa hon och vi gick iväg för att prata ensamma.
- What is it? sa hon sedan med en små bitchig ton.
- I know that you don't improve of this, but they love each other and you're her mother. You should help her.
- Love? They love each other? They don't even know what love is.. sa hon och kollade på mig.
- I was mad to, she's like my babysister, I wanted to kill Harry after I heard but she didn't let go off him. She wanted to do a abortion, and we both now that's not like her. Can't you just please talk with her? sa jag med en lugn röst.
- No! She's not my daughter.
- You're unbelivable, sa jag och gick tillbaka till Jasmine och Harry.
- Zayn, I didn't think you were like this, sa hon med en förvånad min.
- And I didn't think you were like this either, sa jag och öppnade ytterdörren och gick därifrån.
Hur kunde man göra så? Vända ryggen till sin egen dotter som behövde henne mer än vad hon någonsin behövt någon annan. Jag var verkligen förbannad , om inte Mirandas mamma hade varit mammas kompis hade jag skrikit på henne rakt i ansiktet men nu gjorde jag inte det.. Utav respekt förstås, vilket höll på att försvinna. Jag kände mig så frustrerad. JAg stod där utanför huset och andades hastigt. Hennes mamma är otroligt snäll egentligen hon älskar Miranda. alla älskade Miranda. Hur kan man slänga ut sitt barn. Jag förstår inte!! Miranda, hon har verkligen gått igenom mycket. Jag ska lösa allt.

Jasmine's perspektiv
När Zayn stormat ut så stod jag och Harry kvar. Hennes mamma stirrade argsint på oss.
-I think you should leave!
-No we're not leaving before you talk to us, sa Harry
-You are the last person I want to talk to. 
-I'm NOT going ANYWHERE. 
-They came to tell you, she is your daughter at least listen to her. talk to her. she loves you and the way youa ct shows that oyu don't love her. HOW?, sa jag. jag tyckte så synd om Miranda. Hon såg helt bedrövad ut.
-DON'T YOU DARE SAY THAT. I LOVE HER .
-NO YOU DON'T  IF TOU LOVES HER YOU WOULDN'T HAVE DONE THAT,  skrek Harry
-I love her. so much. she is my diamond. sa hon och hon bröt ihop.
-i know your scared Mrs Brown. So is Miranda. Precis då kom Zayn tillbaka.
-NO, I can't take this. You're going to talk to Miranda and then... han slutade prata när han såg att hon grät.
-I'm sorry, fick hon ur sig.
-It's not me you should apologize to, sa Zayn.
-My 17 year old daughter is pregnant, that should not happen.
-So it's true then!!, hörde jag en mörk röst säga.
-Mr Brown, sa Zayn häpet och jag såg skräcken i Harry's ögon.
-Mr Brown, I'm Harry and...
-You... You did this to my daughter. Get the hell out of here.
-No, Byron. STOP. we can't do this anymore. She turns 18 this year and I don't want her to leave us. She is our daugther and we are supporting her to a 100 procent.
Byron stirrade bara på Anne ( Miranda's Mamma). han såg sårad ut sen stirrade han på Harry med en arg blick. De gick till köket och pratade. eller jag hörde mycket skrik och gråt. Jag,Zayn och Harry satt i vardagsrummet.
-What are going to do now?, frågade jag Harry. Han svarade inte. Han satt bara och stirrade på en vägg. 
-Harry shape up, this is ging better then i thought, sa Zayn
-Is it? Is it really?, svarade Harry. 
-Yes it is, they are talking and they are also talking to YOU. Harry såg orolig ut.
-We have to fix this, for Miranda, sa han och vi alla höll med. Sedan kom föräldrarna tillbaka. Båda såg tårögda men bestämda ut. en känsla av panik spred sig genom min kropp 
-We are sorry, I didn't know about the throw out and that's not SOMETHING that should happen, sa Byron. Anne stirrade bara ner.
-She's our daughter and we love her mor than anything in the world. I just panicked.
-It's late now, do you have a place to sleep?
-Yes we do, at my house, sa Zayn
-Okej. go and sleep and tomorrow Harry... Harry titta upp och kollade på Byron.
-We want you and miranda to come. we all have to talk. WE want to get to know you and...
-I Just want to apologize to my baby. I am just.... snyftade Anne.
-yes.Thank you so much. Thank so much sa Harry och han kramade om Anne och Byron. 
Vi gick alla hem och la oss. Harry gick till Miranda och de sov i hans rum. Jag och Zayn sov i hans systers rum. Hon var inte hemma. det kändes skönt. Han mamma var inte heller hemma. De var bortresta. de kändes riktigt skönt faktiskt.

Harry's perspektiv
När vi kom hem kände jag mig lättad. Allt var inte perfekt men bättre än innan. Jag smög in till Zayn's rum och där låg Miranda och sov. Jag la mig bredvid henne, pussade lätt hennes panna. Sen somnade jag. När vi vaknade så berättade jag om gårdagen. Hon såg lycklig ut. Vi gick ner för att äta frukost men hon åt inte en ända tugga. Jag såg nervositeten i hennes ögon. vi bytte om och tog oss till hennes föräldrar.
-I can't do this again Harry, sa hon och kollade mig med tårar i ögonen.
- Yes, you can, sa jag och höll i hennes hand. Hon nickade försiktigt och sen knackade jag på dörren
Jag höll om henne och sen öppnades dörren av hennes pappa och mamma. Jag kände hur hon klämde åt min hand innan hon kramade om sin pappa. När hennes mamma kom mot hennes så gick Miranda bara in. Jag följde henne och vi satte oss alla i vardagsrummet. Det var så awkward. alla satt tysta.
-So..., sa jag för att starta samtalet.
-We know about everything honey, sa Byron.
-I know you do dad.
-You now we love you more than anything baby but we just... sa Anne men Miranda avbröt henne.
-You love me?! That was very clear yesterday. I don't even know why I'm here!, sa hon och hon ställde sig upp.
-No Miranda sit down please. I'm sorry so so sorry, vädjade hennes mamma Miranda stirrade bara på henne.
-You threw me out, you said I wasn't your daugther. you packed my stuff. 
-I know she did that and we talked about it. she panicked. your mother made the worst thing a mother can do and she regrets it now.
-I'm sorry miranda please look at me, grät Anne.. Miranda började gråta och Anne fortsatte be om förlåtelse ända tills Miranda kramade om henne.
-I'm never doing that to my child, sa hon. Hon satte sig ner bredvid mig igen och berättade vår historia. Om hur vi träffades och hur jag föll för henne. Fast vi uteslöt Nate och att vi bodde tillsammans...Sen berättade  hon om hur hon fick reda på att hon var gravis och allting som skedde runt om det. Nu var vi här!
-Mum and Dad, I know what you are against. and I was like that to. But I love him so much and he's the ONE. 
-You are only 17 Miradna bear.
-I know and I've experienced real love.
-Mr and Mrs Brown I love you daughter more than anything in this world. I was the one who wanted to keep this baby for us. Like she said she almost removed it because of my dream an carreer. I love her and I want to be with her. I want to take care of her while she's pregnant, i want to take care of her when she has given birth to out child and I'm always going to stand by her side. She is the love of my life. I can assure you! , sa jag och Miranda kollade på mig med tårar i ögonen hon klämde min hand och jag såg att hennes föräldrar smålog.
-But when you are on tour how are going to take care of her. 
-She'll come with me, always. She and that baby comes first. Believe me!
Vi pratade ett långt tag och hennes föräldrar log. anne hade  lagat en otrolig lunch och vi var kvar över middag. De ville lära känne mig så vi pratade. Jag var inte nervös längre. Byron tog mig åt sidan
-I know you are the father of my grandchild but if you hurt my daugther I will come after you. For real. Mitt hjärta stannade till
-I'm not going to hurt her, I love her more than anything on this earth.
-Good then, let's eat. Vi satte oss och åt middag. Nu åt Miranda för fullt. Under lunchen så åt hon inte mycket. Men nu var hon tillbaka. Hon var glad.
-It's time for us to leave, sa Miranda med en ledsen röst.
-No why now?
-Harry has a konsert tomorrow
-Oh but you have to call us everyday and tell us how you feel, then we'll come to london someday.
-Yes you are welcome whenever you want, But here take my parents number. If you want to talk to them or something, sa jag då ställde sig Anne upp och gick iväg, när hon kom tillbaka så höll hon i en påse.
-Miranda honey these were yours when you where little.Hon tog fram ett par skor, en klänning och en skinnjacka. Allt var i miniformat.
-Oh they are adorable, they're so small, sa jag och tog upp skinnjackan.
-I want you to have them.
-But we don't know the sex of the baby.
-I want you to have them and the dress just keep it maybe you'll have a baby girl.
-Thank you mum, sa hon och kramade om henne. hon kramade om sin pappa och vi gick. vi hämtade Zayn och Jasmine sedan började vår resa hem. VI berättade allt till Zayn och Jasmine i bilen. De vart glada, riktigt glada nu när Miranda var på fötter igen. Det var ett tag sedan jag såg henne så här glad och taggad. Äntligen nu var vi på rätt spår igen.
___________________________________________________________________________________________

This wasn't just a dream - Del 48

2012-04-16 | 00:31:40
Detta har hänt
Vi ska på intervju, tidigt. Jag pussade Miranda och Jasmine hade tagit sig hem till oss.Paul hämtade upp oss killar och vi stack. Vi skulle på intervju, underbart. Vi kom fram och intervjun var live. Så tjejerna satt hemma och kollade på oss.
intervjun började långsam och de frågade om vår karriät, om musiken, vad den betyder, vart vi vill komma . Sen frågade de om flickvänner och när de kom till mig så visade de bilder på Miranda. Bilder på oss i början av förhållandet. Sen kom bilder från spelningen. Bilde rpå hennes mage. Jag  svarade på allt ärligt. Jag sa hur mycket jag älskade henne. Sen visade dem twitter. Vad alla sagt om henne, om mig och om oss.  Jag kunde inte hålla allt inne. Jag kände bara att mina ögon tårades upp. I live sändning. Framför flera tusen människor. När Miranda kollade. Jag skulle ju hålla mig stark.
__________________________________________________________________________________

Harry's perspektiv:

Ögonen tårades på mig då de visade alla kommentarer folk skrivit om mig och framför allt Miranda. Det som gjorde mest ont var nog när fans skrev att de hoppades på att Miranda skulle få missfall, hur kunde någon bara säga så.
- How do you handle it Harry? Sade reporten och jag lyfte upp blicken som ett tag tittat ned i golvet. Några tårar rann ned från mina kinder.
- I don't. I think the fans are horrible. Sade jag tydligt.
- Some fans have tweeted that they don't think that's it's your baby, is it ?
- Of course it is, and I love that baby.

intervjuven fortsatte ett tag med massa onödiga frågor som jag egentligen inte hade någon lust att svara på.

Efter intervjuvn så åkte jag och resten av killarna till min och Miranda's lägenhet. Jag kände mig svag. Jag skulle ju hålla mig stark, speciellt framför Miranda. Jag skulle vara hennes klippa. Nu är båda på botten. Innan vi gick in så tog killarna mig åt sidan.
-Shape it up now, we're going in, sa Louis
-You have been really strong through this and we understand you had to let some of it out. But now infront of Miranda you have to keep it together. You are her rock, sa Zayn, Jag nickade och vi gick in. Jag såg Jasmine sittandes på soffan, men jag såg inte Miranda. När vi kommit närmare så såg jag att Miranda låg med huvudet på Jasmines knän. Hon såg utsliten ut. 
-Sshh, sa Jasmine till oss. Hon ställde sakta upp och gav mig en stor kram. 
Jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken, några tårar rann ner men jag brydde mig inte. Jag kollade på grabbarn och Jasmine lite och smålog. Jag pussade Miranda på pannan medans hon sov där på soffan och sedan gick jag upp till sovrummet. Jag satte mig på sängen och la mitt ansikte i mina händer. Tårarna ville inte sluta rinna.

Det känns som att jag svikit alla. Jag älskar Miranda och barnet och allt är värt det men jag tycker så synd om Miranda, hade jag varit vem som helst och inte Harold Edward Styles så skulle detta aldrig hänt. Hon kanske skulle vara gravid men då lycklig.
-how is it Harry?, hörde jag Jasmine fråga
-i don't know. It feels like i let miranda down. I was supposed to stay strong. I broke down in national live television. You guys saw that? What did she...
-You are strong. So strong.You had to let out your emotionals. She ehm she didn't say much. She became a little upset and  blamed herself then she cried shen she saw uou cry. She was so cute.then i talked to her with tears n her eyes until she fell a sleep.
Miranda min Miranda har gråtit för mycket hon har klandrat sig själv för mycket vilket är fel. Inget jag menar inget är hennes fel! Vi ska lösa detta, nu vet alla sanningen och fansen vet hur jag känner.

Jasmine's perspektiv
Vi alla satte oss i Harrys bil medans han började att köra. Vi skulle hem till hans mamma & styvpappa i Holmes Chapel först. Därifrån skulle vii alla åka till Bradford. Jag var fortfarande trött, eller ja vi alla var fortfarande trötta. Han startade bilen och började sen att köra. Zayn tryckte min kropp mot hans och kysste mig lite lätt. Jag la mitt huvud på hans bröst medans han hade sina armar runt om mig. Jag kände hur hans hjärtade bultade inom honom. Jag började att tänka..
Tänk om det var mellan mig och Zayn allt det här hade varit. Tänk om det var jag som hade varit gravid och inte Miranda. Jag skulle aldrig klara av att ta hand om barn, så mycket vet jag!

- Baby, we're here, sa Zayn och pussade mig på pannan. Jag öppnade ögonen försiktigt och kollade på Zayn med ett leende. Han log och öppnade sedan dörren så att vi kunde komma ut. Jag steg ut ur bilen och jag kände att mitt hår inte såg ut så bra, jag tog upp mitt hår och satte det i en slarvig liten bulle. Miranda kollade på mig. Jag visste att hon var nervös , jag log lite och hon klämde fram ett leende. Jag gick fram till henne och höll henne i handen.
- Allt kommer bli bra.
Harry knackade på dörren medans som han höll Miranda i handen. En kvinna öppnade dörren hon hade ett leende på läpparna. Vi gick alla in. Hon hälsade på alla och Harrys pappa kom fram till oss. De såg så glada ut när dem kramade Harry men när de hälsade på Miranda så såg de lite skeptiska ut. De hämtade massor med fika och vi satt i vardagsrummet. 
-Are any of you hungry? We just made Tacos, fråga Harry's pappa. Mirandas mage kurrade och blickarna vändes mot henne.
-ehm, no thank you, svarade hon nervöst.
-No we just ate on the way, thanks dad
-So this is the wonderful Miranda you talked about Harry, sa hans mamma och log.
-Yes, this is the girl i am so deeply in love with. sa Harry och kollade på Miranda. De kollade på varandra och log. VI satt alla och snackade lite. De frågade om musiken, om lägenheten, om mycket. Sedan vändes alla frågor till Miranda. Vart hon pluggat, varför?, frågor om hennes föräldrar , sjukdomar och släkt. Miranda såg väldigt obekväm ut men hon svarade på alla frågor med ett leende på läpparna. Ett falsk leende.
-MUM, DAD. stop. Why is this like an interogation? sa Harry irriterat
-We were just asking son, we want to know everything about the girl you love, sa hans pappa
-It's okey ask what ever you want, sa Miranda
Vi fortsatte att prata lite.
-Excuse me but where is the bathroom?, frågade Miranda till slut.
-Down the hall to the left sweetie, svarade han mamma
-I'll come with you, sa jag Vi gick mot toaletten och när vi gick förbi ett bort så såg jag en tidning. Vem var på första sidan?! Jo, en bild på Miranda och Harry med rubriken. HARRY knocked up Miranda. so true !!. F*ck, dem vet! Miranda märkte att jag stannade upp och kom fram till mig.
-Vad är det Jasmine?
-ehm, vaa. Nej inget inget, sa jag. Hon får inte se tidningen... men det var för sent hon höll redan i den. Hon såg förskräckt ut.
-Dem vet, det var därför de frågade mig alla dessa frågor och sen måste de ha sett intervjun i morse!!!!
-Oh,nej. men det kanske är något bra? då har de smält det lite innan. Vi gick mot toaletten och jag smsade Zayn.
They know!! han svarade snabbt What are you talking about? , They know about hte pregnancy.
-Okey, okey. du kanske har rätt Jasmine. 
-Ja det har jag säkert. kom vi går ut nu.
-snart snart. Jag måste bara lugna mig lite. Hon såg verkligen upprörd och nervös ut. Inte en bra blandning. 
Någon minut senare så hörde vi röster som höjdes.
-NO!, SHE'S NOT LIKE THAT.
-HOW DO YOU KNOW? THIS IS SO IRRESPONSIBAL 
Hennes ansiktsuttryck ändrades hastigt. Hon såg rädd ut.

Zayn's perspektiv
The girls went to the bathroom and a dew minutes after everything broke out.
-Why did you come her son, and with her?
-What? I wanted you to meet my girlfriend.
-No this is something else!!
-Yeah it is, I wanted to tell you something
-so it's true then, sa hans mamma besviket 
-Yes, sa Harry hans blick var fäst vid hans mammas ögon. Hennes ögon tårades upp.
-Mum please don't cry.
-Do you even know her?, sa hans pappa irriterat
-Maybe she just wanted you to knock her up so she could get money.
-no dad she is not..-
-maybe she just wanted a day in the spotlight, maybe she've been knocked up before. 
-NO!, SHE'S NOT LIKE THAT.
-HOW DO YOU KNOW? THIS IS SO IRRESPONSIBAL
-With all respect sir, I've known Miranda my whole life. SHE is NOT like that. She is kind, and respectful. She is a good girl in everyway, she is the kind of girl who does everyhting for the people she loves! The people she loves are her family. That's what is the most important thing for her!! I love her, she's like my sister. So please don't assume things like that. She was a virgin before she met Harry, Just so you know. She loved him, she really does. She is upset she evern tried to make an abortion before telling him, but she didn't dare! She didn't want to ruin Harry's carriere. They got in a fight because... sa jag
-Because I want the baby, sa Harry.
Alla blickar vändes mot Harry.
-What did you say?, sa hans mamma
-WE'RE keeping the baby. I love you guys and I want you by our side!
-But Harry, you are to young, we don't know her..
- But I know her and I love her Isn't that enough? sa han med tårar i ögonen.
- We will always be by your side, sa hans mamma och kramade om Harry.

Miranda's perspektiv
När de slutade att skrika på varandra ville Jasmine att vi skulle ut och sätta oss med de.
- Nej, snälla kan vi inte bara gå.
- Gå vart?
- Jag vet inte, det är så pinsamt och de hatar mig, sa jag och kände hur tårarna började att komma igen.
Hon kramade om mig och pussade mig på kinden.
- Allt blir bra mami, sa hon och log.
- Usch, jag känner mig så gammal när du säger sådär, sa jag och fnittrade.
- Kom nu, sa hon och tog min hand.
Jag tog ett djupt andetag och sen började vi att gå mot vardagsrummet. När vi steg in så vändes blickarna mot oss.
- Hey Miranda, sa Harrys mamma.
- Hey, sa jag och log.
Harry tog min hand och drog in mig i en kram. Jag kände mig lite obekväm för jag kände hans föräldrars blickar bränna mot min nacke. Jag var lite stel mot honom, kanske lite för stel.
- So, we're going to Bradford now, sa Harry och ställde sig.
- Don't be silly, you can stay here for the night.
- You sure? sa han och hans mamma log medans hon nickade.

Det hade varit en jobbig dag med drama, tårar, skrik. You name it. Jag visste att de inte var helt okej mellan oss men jag förstod henne. Han var en 18 årig kille och jag var en 17 årig tjej. Dessutom var han med i det världsberömda pojkbandet One Direction. Självklart var hon sur.. Det var inte bättre att vi skulle sova i samma rum heller. Jag la mig ner i sängen och han la sig bredvid mig. Han la sin hand på min mage medans han pussade mig på pannan.
- I love you.
- I love you too, sa jag och kysste honom.
Vi pratade lite och sen somnade jag. Jag sov ett tag men sen vaknade jag. Jag tog åt mig mobilen som låg på bordet. Jag tryckte bara på en knapp och hela rummet lystes upp. 02.52 stod den på. Harrys hand var fortfarande på min mage, jag log och pussade honom på handen innan jag gick upp. Jag satte på mig shortsöver trosorna och öppnade sedan dörren. Behövde vatten, var verkligen törstig. Jag gick mot köket där jag tog ett glas och fyllde den med vatten. Jag satte mig på en stol och skulle precis ta en klunk när jag känner en hand på min axel.
- Shit, sa jag men la sedan handen framför munnen nä jag såg vem det var bakom mig.
- Hey , sa hon och log.
Hey, sa jag och jag kände hur mina kinder blev varma.
- Couldn't sleep? frågade hon mig.
- No, sa jag och tog en klunk av vattnet.
- Me either...
- I'm sorry for this. I know that you wouldn't want this to happend to Harry, I'm sorry. Sa jag och en tår rann nerför min kind.
- Hunny, I'm sorry. I know it wasn't mature of me to behave like I did, I'm sorry. Sa hon och kramaade om mig. Hon torkade bort mina tårar och log lite.
- Thank you, sa jag
-Listen yo we will be by your side.
-Thank you, but Still I want to say sorry. Believe me I love Harry and I didn't want this to happen. First I didn't tell him and I tried to get an abotion but I couldn't. I couldn't kill a child. Not my child. sa jag och tårarna strömmade ur mina ögon
-Honey, sa hon och hennes ögon tårades upp
-Harry got really upset with me. we have  never fought like that. He just left and I thought he didn't want me cause I was prgnant. but he wanted the baybe and he was just upset that i didn't tell him and then about the abortion thoughts. Then he came back to me and we made up and he has been the best. I is so incredibel. I really love your son and he loves me and the baby. I'm sorry.
Jag grät och hon grät. Jag kunde inte sluta babbla.
-Miranda, sa hon och kramade mig hon tog tag tag om mitt ansikte.
-It's going to work out. I promise. You are strong and so is Harry.
-Yes, I know but when I saw that interwiev this morning my heart broke down. 
-I know, I know honey. But it's going to be fine., svarade hon och hon omfamnade mig ännu en gång.
-Thank you, thank you,thank you,  sa jag snyftandes.
-Always, Always, sa hon
-I really do love your son with all my heart and I would never do anything to hurt him or his family.
-I know, I know.
-You should sleep now sweetie. Jag nickade bara. Jag tog mig till rummet och låg Harry. Vaken. Han stirrade på mig med sina underbara ögon och en snabb rysning sköljde min kropp.
-You talked with my mum, sa han
-Yes I did, sa jag. Jag torkade bort en tår diskret sen lade mig i hans famn.
-Thank you, sa han
-For what?
-For being you and talking to her.
-Thank you and thank her. She is incredible it felt so good to talk to her.
-I love you so much Miranda, you know that?
-I know that Harry, I love you to, jag pussade honom på kinden
-No I don't think you understand. I love you so so much. You are my everything. Believe me.I can't believe I just left you when I found out and I've been thinking about and I love you and the child. you guys are my world. My heart my...
-Stop, don't think about that, I'm sorry I brought that. I know everything you just said and I love you so so much you are MY everything. I love you Harold Styles. Jag rullade över honom. Nu låg jag över honom.
-I've been wanting to do this all day, sa han och kysste mig. jag log mellan kyssarna och det blev mer intensivt. Mitt hjärta dunkade så fort. Han rullade över mig och började kyssa min hals. Jag kände rysningar genom hela min kropp Han började ta av mig mitt linne.
-No Harry, not in your parents house. 
-Come on I've already knocked you up, sa han och skrattade.
-hahah stop it harry, not here. You haev to wait until we come back to London. sa jag 
-But...
-I love you, sa jag och kysste honom sedan puttade jag undan honom
-I love you to sa han och kysste mig. Sedan somnade vi.

Zayn't perspektiv
Nästa morgon vaknade jag före Jasmine. Hon var så vacker när hon sov. Hon var alltid vacker.
-Babe, wake up sa jag och pussade hennes ansikte.
-I'm up, I'm up sa hon och lindade sina armar runt min nacke.
-Morning, sa jag och kysste henne
-Morning sa hon och kysste mig.
-Let's get up, we're heading to Bradford today. 
-Yeah right, oh no. Miranda's parents. How are they?
-Yeah... they are really nice and they let her do a lot. but when it comes to sex and stuff they are pretty strict. They want her to save herself and stuff. so yeah we're going to have a problem.
-But she went to L.A and she had a boyfriend. there. i know they didn't do anything but I thought they did before I knew.
-No they dind't know about Nate. She was there to study and that's all they knew.
-Houston... We have a problem, sa hon.
VI gick och och möttes av flera blickar i köket. De satt alla runt frukostbordet och åt. Miranda såg glad ut. Hon skrattade och drev med Harry's pappa. De såg alla glada ut. Vi satte oss ner och åt. Det var väldigt mysigt. Efter att vi ätit så var vi tvugna att åka. Harry's föräldrar ville följa med men Harry insisterade att det här var något de behöve göra själva. De ville lära känna Miranda så de lovade att komma till London. För att ta hand om Miranda. Resan gick snabbt. eller jag somnade i Jasmines knä så klart det gick snabbt. Miranda var verklgien nervös, eller mer rädd. hon ville inte berätta. Vi alla visste hur hennes föräldrar var. 
-Why are you so scared sweetie, sa Harry
-You don't know how my parents are, sa hon i panik.
-I've met them once, they seem cool.
-Yes they are cool with boys as friends and stuff like that. But not ith boyfirends. You met them as a BoyFriend. Now I'm pregnant and they think I'm a nun and that I've never had a boyfriend and...
-What about Nate
-No nothing, know nothing.
-Shit, sa Harry
-You have to tell them, sa Jag
-But Zayn, how do you think they'll react?
-I don't know but they will come around. you are their only child it's going to work out okej hun. sa jag och kramade om henne. Nu var det dags. Vi gick mot dörren och Miranda plingade på. Hennes mamma öppnade dörren med ett leende. Men leendet försvann snabbt.
-Hi mum, I've missed you so much sa Miranda och gick mot henne för att krama henne. Men hennes mamam stoppade henne.
-What's wrong mum.
-Don't call me mum.
-What are you talking about, sa Miranda
-You are not our daughter anymore. So leave. Take this. Hon hade packat två reseväskor med Mirandas saker.
-Are you kicking me out?, frågade hon. Vi alla stod helt paralyserade bakom henne.
-Yes, from this house and this family,
-But mum, no please noo, sa Miranda och tårarna forsade från hennes ögon och Jasmines.
-No Miranda you have discrased us, sa hennes mamma men tårar ai ögonen.
.You can't do this, What kind of mum are you? sa Harry
-Be QUIT YOU, 
-Muum no please!!! Mother!
-Goodbye Miranda, sa hennes mamma och stängde dörren. Miranda föll ihop på marken. Hon satt där och grät.Harry lutade sig över henneoch försökte lugna ner henne. 
-Let's go to my place, sa jag 
-My mother just kicked me out not only from out house but from my family. What am I supposed to do. , sa hon
-It's going to work out, sa jag i ett försök att lugna ner henne men det gick inte.
-IT'S NOT, skrek hon och ställde sig upp. hon tog tag i väskorna och gick mot mitt hus. Vi alla gick efter. Vi gick hem till mig men ingen var hemma. Vi satte oss runt matbordet, helt tysta. Tillslut sa Miranda
-I canät handle this, I'm going to sleep. 
-You want me to come, sa Harry
-No, I want to be alone, hon reste sig upp och gick upp för trapporna in till mitt rum.
-THIS IS BULLSHIT, I CAN'T BE QUIT ANYMORE!!, skrek Jasmie
-What are you talking about?, frågade Zayn
-She's right. I'm going over there, are you coming with me?
-Yes, Vi ställde oss upp och gick mot Mirandas hus. Där bankade vi på dörren i flera minuter tills hennes mamma öppnade
-What to you want?
-EITHER you let us in to talk or we'll go in anyway. Hon släppte in oss och allt började med att Harry skrek
-YOU ARE NOT A MOTHER, SHE IS GOING TO BE A GREAT MOTHER. BUT YOU ARE NOT A GOOD MOTHER OF ANY KIND...

____________________________________________________________________________________________
Vi ber så hemskt mycket om ursäkt. Det var itne meningen att det skulle dröja så länge. Så här får ni ett långt inlägg och vi ska verkligencerkligen försöka blogga ordentligt igen. Hoppas ni gillade det.

IDAG LOVAR

2012-04-15 | 22:44:11
när ska den andra novellen komma ut??

svar: IDAG MÅSTE DEN KOMMA UT !! och ett extra långt också!!

fråga

2012-04-14 | 12:46:36
Mimo du skulle ju blogga igår ? va hände :(

svar: Jag mådde piss och mår fortfaranda skit dåligt. Var hos läkaren igår och fick lite medicin och inhalator och stuff. Har haft andningssvårgiheter. Sen har jag hostat, haft halsont och huvudvärkt. Tydligen har jag mycoplasma -.- plus andningssvårigheter som plus. Så jag hoppas Ida kommer skriva snart, jag har skrivit lite och försöker. så förlååt tjejer.

puss. Det kommer ett inlägg idag. Om inte Ida eller Sarah skriver så får jag göra det eller ngt :)

tack

2012-04-10 | 20:11:19
Tjena Ida ska hjälpa oss med bloggen under en  liten period. så det blir skönt med extra händer och en extra hjärna :) tack Ida

UPDATE:
Kommentar (på detta inlägg, hehe :3)
jaaa bra ! kom igen blogga nu och hoppas det blir bättre med sarahs hand!

Svar: Ledsen att jag inte uppdaterar, varit borta och så men kommer ett kapitel idag, ska bara uppdatera mina noveller först sedan uppdaterar jag här. Tack så mycket, det blir Sarah glad över att höra :)

Hej

2012-04-09 | 16:48:28
Hejsan ber om ursäkt för att det går segt men kapitlen. Jag har haft lov och Sarah har väldigt ont i sin hand/arm för att hon har opererat så hon kan inte skriva. Jag försöker skirva men har varit överallt under lovet sen har jag pluggat och grejjer. Imorgon börjar jag skolan och kommer ha fullt upp så tänkte om någon läsare här kanske skulle kunna hjälpa till med bloggen nu under veckan bara. Så om du vill är det bara att kommentera detta inlägg. skulle vara kul. jag behöver lite hjälp nu tills Sarah mår bättre. Så Hoppas din arm/hand blir bättre snart vår SNYGGA SARAH !!

This wasn't just a dream - Del 47

2012-04-05 | 23:39:23

Detta har hänt
-Listen we will always stikc together. so don't think about us Harry okej. the fans will be by our side. , sa Liam.
-The big problem is your parents, sa Jag
-What are you talking about?, frågade Louis
-Well if you log in to twitter you'll see..
Miranda's perspektiv
Jag tog mig hem, jag orkade inte vara där så jag vad Paul skjutsa hem mig... diskret.
Jag satt i badrummet och tårarna rann ner för mina rosröda kinder. Varför hända allting nu? Det känns som om jag har förstört allt för Harry. Managmenten var inte glada men det fanns inget vi kunde göra. Inte nu. Jag hörde hur de pratade där nere men jag hörde inte vad de sa och jag brydde mig inte heller för den delen. Jag var bara trött. Jag torkade bort sminket och sen kröp jag ner i sängen. Jag la min hand över min mage, jag visste vet allt allt kommer ordna sig. men varför är jag då så orolig? Jag kunde inte somna tankarna sluta inte. Allt jag tänkte på var Harry. Den där minen, när tjejen skreka att jag var gravid. Han var förskräckt. Hur mycket än han försöker visa sin glödje franför mig så vet jag att han är rädd. Han ville inte det här och inte jag heller. Vi ville inte att de skulle komma ut. Vi hade precis berättat för grabbarna och imorgon kväll skulle VI berätta för våra föräldrar. Allt har ändrats. Åhh jag kan inte tänka mig vad media kommer skriva om dem. Speciellt Harry. Jag skiter i vad de skriver om mig, tror jag. Dum som jag var så tog jag fram min Iphone och loggade in på twitter. Miranda is a slut, a whore, That's not even Harry's child, the child is a bastard, How could Harry do that?, He is only 18 and he made her pregnant, they should be ashamed, He is stupid, One directon are only going down, who make a 17 year girl prengant. idiots, asholes, haha i hope they die, i hope she get's a misscarriage, whore whore. Jag kunde inte läsa mer, jag bara la mig i sängen.

Jasmine's perspektiv
-Boys listen to me, we have to make this a good thing. She's pregnant for godsakes and it's not good for her to keep being sad all the time. It's not good at all.
Alla höll med mig, vi bestämde oss för att gå hem. Jag ville till Miranda men killarna lät mig inte. De sa att Harry skulle gå dit så att de var ensamma. Jag skulle kanske få gå dit ikväll om de var glada. åh bullshit. komemr ta mig dit ikvälll ändå. 
Jag och de resterande grabbarna gick hem till mig o Zayn. Vi satte oss och sedan loggade vi in på twitter och jag såg allt de hade skrivit om henne.
-HOW THE FUCK CAN THEY WRITE THIS. I'm GOING TO HUNT THEM DOWN AND AND....
-and what. sa Zayn. Sen visade jag grabbarna vad de skrivit och de lackade.Alla tog fram sina mobiler och de började twittra.
It's enough, are you fans? You should back them up.
If you support us and Harry, you support Miranda to. So don't hate.
sen kom min tweet...
I'm seriously so mad right now, how can you call yourself fans. do you love the boys? Do you love Harry. THEN SHOW IT. Support them.
Killarna gick efter ett tag, jag hade lugnat ner mig men Zayn var inte lugnt.
-Honey, just take it easy...
-HOW CAN I TAKE IT EASY, JASMIME.
-You don't have to yell Zayn, 
-BUT then don't tell me to take it easy, She's like my little sister. I love her so much, WHy does bad thing always happen to her!! Jag sprang fram och omfamnade honom.
-Why did I let this happen, I promised her parents that I woul take care of her., sa han med en skakig röst
-Everything is going to work out, it will. She's a strong girl. They will be fine. We just have to support them, viskade jag i hans öra. Han nickade bara. Jag bara stod där och kramade om honom. Vi stod där ett tag, ett ganska långt tag. 
-I love you so much, sa han och kysste mig.
-I love you to, more than everything., Jag kysste tillbaka. Alt började långsamt och lugnt men allt bröt ut i passion.
Jag slet av hans tröja och han slet av mina shorts. Sedan ledde det ena till det andra.........

Harry's perspektiv
Allt var så galet, asso jag kan inte fatta att det blivit såhär. Från att alla är glada och har kul på signeringen så ska det bli så här. Nät jag såg vad alla skrev om Miranda på twitter så mådde jag så dåligt. Hoppas inte hon sett det än. Jag twittrade ut.
To all my fans, stop with the hate. If you support me you support her to.
Jag försökte ta mig hem så snabbt som möjligt, hon var verklgien ledsen. Inget av det här är bra för barnet. Det är inte bra för henne heller. När jag kom hem så svarade ingen, jag fick panik. Tänk om något har hänt.
-Miranda... Mirandaa. Sen kom jag in i vårt rum, där låg hon och sov. Tack gud. Men hon hafe sett allt som de har skrivit, jag såg hennes telefon. Hon är en stark tjej, tillsammans så klarar vi allt. Jag satte mig i vardagsrummet och slog på tv:n, då kom självklart bilder från signeringen upp. De började bra men sen kom bilder på Miranda. Där satt de och pratade om henne, jag kokade inombord. Jag bytte kanal och där var en till kanal där de snackade om henne, om oss. Vem är dem!! Dem sitter där och ringar in hennes mage, ringar in hennes anisktuttryckoch de ringar in mitt ansikte.  Där sitter de och snackar om att ungdomar inte skyddar sig, Att sångare är skit, de tog upp mitt namn och hennes namn, de tog upp att hon kanske inte är i förhållandet för en anledning, få pengar.  VEM SÄGER SÅ. Jag stängde av tv:n och då märkte jag att Miranda hade vaknat hon stod vid dörren och tittade på tv:n. nej...
-Miranda,sa jag och ställde mig upp. hon tittade på mig och jag såg att hennes ögon var helt tårfyllda och röda. Hon log inte hon bara stod där och kollade på mig.
-Miranda honey listen to me it will all work out.
-I'm so sorry, fick hon ur sig och hon vände sig om. jag gick mot henne och kramade om henne. 
-don't say you're sorry!!, You have nothing to be sorry for!
-I'm sorry, viskade hon och jag kramade om henne.
-Don't be, I'm happy for everything, nothing will change. I love you and the baby. okey. sa jag med ett  grepp om hennes ansikte. Hon såg så ledsen ut men hon nickade.
-I just don't want to ruin your dream, and the boys dreams. You are living it, I might ruin it.
-YOU wont ruin anything, yes I'm living my dream, but my  dream includes YOU. 
-Yes, I understand but what if...
jag kysste hennes läppar och hon kysste tillbaka.
-Everything is going to be allright, sa jag.
-I hope so,
-Now I want you two to eat. Vi satte oss och åt. Hon log hela tiden men jag såg verkligen att hon var ledsen och det gjorde mig ledsen. Sedan så fick jag henne att sova.  Jag satt där och läste allt media hade skrivit. Några skrev bra saker och önskade oss lycka till. Andra skrev andra saker.

Nästa dag
Vi ska på intervju, tidigt. Jag pussade Miranda och Jasmine hade tagit sig hem till oss.Paul hämtade upp oss killar och vi stack. Vi skulle på intervju, underbart. Vi kom fram och intervjun var live. Så tjejerna satt hemma och kollade på oss.
intervjun började långsam och de frågade om vår karriät, om musiken, vad den betyder, vart vi vill komma . Sen frågade de om flickvänner och när de kom till mig så visade de bilder på Miranda. Bilder på oss i början av förhållandet. Sen kom bilder från spelningen. Bilde rpå hennes mage. Jag  svarade på allt ärligt. Jag sa hur mycket jag älskade henne. Sen visade dem twitter. Vad alla sagt om henne, om mig och om oss.  Jag kunde inte hålla allt inne. Jag kände bara att mina ögon tårades upp. I live sändning. Framför flera tusen människor. När Miranda kollade. Jag skulle ju hålla mig stark.

This wasn't just a dream - Del 46

2012-04-01 | 16:07:41
Detta har hänt:
-Can I get a hug? frågade Leyah
-Offcourse, sa  Jasmie och kramade henne sen  kom fram för att krama mig. Hon kramade om mig hårt och då kände hon något.
-omg!!
-What's wrong?, sa Jasmine
-Oh crap, sa jag
-You...you ...
-no noo. Hon tog ett fast grepp om min t-shirt och drog snabbt upp den så att min mage syndes för hela köpcentret.
-PREGNANT!! skrek hon och jag såg flera vita blixtar.
Harry vände sig snabbt, vakterna tog tag i henne och tog bort henne. 
Vad hände ?

Jasmine's perspektiv

Hennes Baby bump syndes! man såg att det var en gravid mage. Det såg inte ut som en ''tjockare'' tjej. SHIT. Vakterna tog tag i henne omgående och drog sedan ut henne. När ordet pregnant kom ur hennes mun så kändes det som att allt vart tyst. Harry vände sig om och jag såg paniken i hans ögon. Miranda såg helt förtvilad ut. Sedan började alla ta bild på henne och hennes mage. Nu började allt. Människor började skrika och fans började fråga frågor i mun på varandra. Harry rusade fram till Miranda men hon hade redan börjat gå.  Hon gick bakom platsen där de hade sin signing. Vakterna släppte förbi henne. Jag sprang efter henne och där satt hon i tårar.
-Jag har förstört allt!!
-Nej,det har du inte gumman.
-Nu vet alla, media kommer äta upp Harry!!
-Den där jävla idiot tjejer, vem gör så. Jävla dumma APAAA!!, jag var så arg!!! hur kunde hon göra så. Jag ville bara springa efter henne och slå henne.
-Jasmine, lyssna nu vet ALLA. vad ska de säga, sa hon mellan snyftningarna.
-Det skulle kommit ut så småning om
-MEN inte nu, mina föräldrar, Harry's föräldrar, de kommer få reda på det från tidnigar nu. oh nej. Och Harry stackars Harry. Såg du hans min när han vände sig om och kollade på mig? sa hon och kollade på mig med tårar i ögonen.
- Allt kommer bli bra, sa jag och omfamnade henne.
Var är Harry när man behöver honom!! Zayn är säkert skit sur nu. Åhh seriöst stackars  Miranda allt händer henne!!
-Vad ska vi göra nu?, frågade Miranda medan hon tårkade bort sina tårar. just i den sekunden kom Harry.
-I'm so sorry Miranda, I'm so sorry. The fans got crazy they stoped the signing, sa han medan han gick mot henne och kramade om henne. resten av grabbarna kom bakom honom och de såg sura ut.
-Everybody knows now, sa hon
-SO, seriously SO, who are they?, fick jag ur mig.
-Jasmine they are alot, sa Miranda
-No you guys are the most important ones. You are happy. screw the other !! Killarna höll med mig.
-NO JASMINE it's not like that. The people outside are fans. I don't want them to loose fans because of MEE. because of ME!! I don't want the media and people to talk crap about the boys, about Harry. I don't care if they talk about me but not about the boys and my Harry.  It's my fault. I feel like i've ruined so much. sa hon och började gå. 
-Mirana stop! nothing is your fault, skrek Harry efter henne.
-Please I just want to be alone for a few minutes okeh !!, sa hon och gick iväg. Harry försökte gå efter men jag stoppade honom.
-Just leave her, she wants to be alone., sa jag till Harry.
-But no, why does she think like that. I know the fans are really important but she is most important. Nothing is her fault. ACtually is OuT fault, cause we ''did'' that. but I'm happy, she isn't.
-Harry stop it, we'll make thisn work, you guys are the most important one, we'll talk to out manager and we'll fix the press thing. , sa Niall
-Yeah dude. the fans love us and should be happy for us, haters iare everywhere, sa Louis.
-Miranda, I have to talk to her. She always blames herself, sa Zayn och sprang efter henne
-Listen we will always stikc together. so don't think about us Harry okej. the fans will be by our side. , sa Liam.
-The big problem is your parents, sa Jag
-What are you talking about?, frågade Louis
-Well if you log in to twitter you'll see..
____________________________________________________________________________________________
en kort kort inlägg :)

This wasn't just a dream - Del 45

2012-04-01 | 01:44:07
Detta har hänt:
De kramade mig och sedan gick de. Jag gick till köket och såg att Miranda stod där och diskade.
-You should rest, sa jag
-I don't have to rest all the time, svarade hon och kollade bakåt. Jag gick och kramade henne. Vi två och snart var vi tre.
-I'm so happy with you. I never thought I'd love you so much.
-I love you to Miranda. Jag kysste henne sedan hjälpte jag henne med disken. Om två dagar så skulle vi berätta för hennes föräldrar, sedan mina föräldrar och sedan var det bara att vänta på att media skulle få reda på det.
Jag smsade Zayn och berätta o dagen. Sen berättade jag om våra planer och han och Jasmine ville följa med.

____________________________________________________________________________________________
Tumblr_m1qrylmnac1rqd2pho2_1280_largeOm två dagar då smäller det. Idag så ska jag och grabbarna på en signing i ett köpcentrum, taggad? Yess det är jag. Jasmine och Miranda ska med. Vi vaknade ganska tidigt, vi åt frukost, bytte om och sen pratade vi lite. Tjejerna var som vanligt sega, de bytte om flera gånger och tillslut betämde de sig. Miranda tog på sig shorts och en t-shirt som varnerstoppad i shortsen. T-shirten var stor bara för att fansen inte skulle märka något, för skulle de få veta skulle det bli World War III , det visste vi alla. De sminkade sig och sen hämtade Paul upp oss.
- Come on now lads, sa han och en tittade han på tjejerna.
- Ladies, sa han och öppnade dörren för tjejerna. De fnittrade lite och sen steg de in i bilen. 

Jag mötte Mirandas ögon någon gång ibland och då fick hon ett leende på läpparna, det var som ett lyckorus. Jag skulle bli pappa, min älskade bar på mitt barn. Vi var unga, det var vi men vi älskade ju varandra och det är ju det som räknas. Vi signerade en massa rejer, skor, tröjor, posters av oss. Det kändes bra, allt skulle bli bra.
- Hary! Harry! Could you sign this?
- Yes, sa jag och tog tag i hennes tröja. Jag skrev ditt mitt namn och ett litet hjärta i slutet och sen log hon. Jag älskade att göra fans glada, det var det som jag brann för kan man liksom säga. 


Zayn's perspektiv
Allting gick bra och det var så många fans. Jasmine och Miranda stod bakom oss, de såg glada ut. De stod där och pratade. Jag hade inte tänkt på de innan men Miranda hade på sig en oversized t-shirt in stoppade i short, så att man inte skulle märka något. Hennes baby bump har börjat synnas lite och vi vet alla hur fans kan reagera. Jag satt bredvid Harry och signeringen och han såg extra glad ut. Vår karriär går riktigt bra och hans liv ockås. För många är ett barn de värsta som kan hända men jag är glad att Harry är glad. Om han gör Miranda glad så är jag glad. Jag önskar dem all lycka. Jag vill också ha ett barn men inte nu. Jag vill gärna vänta ett långt tag innan. Förhoppningsvis så ät det med Jasmine. Tjejen jag älskar mer än allt.
-Hi, My name is Sarah, can you sign my shoe?
-Ehm sure, sa Harry
-and you too Zayn?
-Yeaah sure , sa jag.
Flera fans kom och  fick saker ''signed''. De frågade flera frågor om Jasmine och Miranda.
-Is that Jasmine, can you say hi to her. Can you give this to Miranda? Can I take a picture with them?.
De tog bilder med dem och gav dem blommor, vi fick också fullt med presenter.

Miranda's perspektiv
Vi tog blder med flera fans, det var riktigt roligt faktiskt. Jag tror faktiskt inte jag kramat så många människor på en dag förut. Men sen hände något jag aldrig trott skulle ske.
-Jasmine, det här är skit kul!!
-ja det är as roligt. jag känner mig känd , svarade hon och skrattade.
-Hii, my name is Leyah, can I taka a picture with you two?
-Sure come here. Hon ställde sig och tog kort med oss.
-I am 16 how old are you two.
-Well I'm 16 to, sa Jasmine
-I'm 17, sa jag
-You are togehter with Zayn right you guys are so cute. So are you and Harry, Miranda.
-Thank you sweetie, svarade jag
-Yeah you and Harry look like a couple who would look super cute with their own family.
-Aaw thank you, svarade jag och kunde inte sluta fnittra. Jag gav Jasmine en blick.
-Yeah they really look like that, sa Jasmine och skrattade.
-Can I get a hug? frågade Leyah
-Offcourse, sa  Jasmie och kramade henne sen  kom fram för att krama mig. Hon kramade om mig hårt och då kände hon något.
-omg!!
-What's wrong?, sa Jasmine
-Oh crap, sa jag
-You...you ...
-no noo. Hon tog ett fast grepp om min t-shirt och drog snabbt upp den så att min mage syndes för hela köpcentret.
-PREGNANT!! skrek hon och jag såg flera vita blixtar.
Harry vände sig snabbt, vakterna tog tag i henne och tog bort henne. 
Vad hände ?
___________________________________________________________________________________________

RSS 2.0