This wasn't just a dream - Del 57

2012-04-22 | 18:29:16
- Hi, Jasmine.
- Hi, Paul.
- Zayn, we gotta go.
- I know, I know, sa han och bara kollade på mig.
- Zayn, you have to go, sa jag och han nickade. Han kysste mig och kollade på mig och sen kysste han mig ännu en gång. I love you, sa han och ett leende bildades på mina läppar. Han gick ut till bilen med Paul och satte sig med killarna. Jag kände hur en tår rann ner och sen hur bilen åkte iväg medans Zayn kollade på mig genom fönstret. Jag log lite smått och sen stängde jag dörren. Jag gick med små steg upp till sovrummet för att ta min mobil då jag hörde hur jag fick ett sms. Jag sprang till mobilen där jag snabbt tog upp den och såg ett sms av Zayn. ''Baby , I miss you already, I'll call you when we're in NewCastle xx'' ''I miss you too love, yes do that xx''
Skickade jag tillbaka.



Jag kollade på min bakgrundsbild som var på Zayn, hans käkben, hans läppar. Han var bara så fin och snart var han i en annan stad. Jag hade varit ifrån honom flera gånger men av någon anledning ville jag ha honom hos mig mer än vad jag velat ha honom andra gånger. Jag kände hur jag blev varm och la min hand på kinden. Jag kände mig varm och hur en huvudvärk höll på att komma igång. Jag gick till köket där jag tog fram ipren och ett glas vatten. Jag la iprenen i munnen och sköljde ner den med vattnet. Hela jag rös, hatar ipren. Jag fixade två små mackor med varm choklad och sen satte jag mig i soffan. Ingenting bra på tv var det heller och jag var för lat för att sätta på en DVD film. Precis då ringde min mobil telefon. Det var Miranda hon lät jätte ledsen. Hon sa att hon kände sig ensam och ville att jag skulle komma över, Vi skulle ha två tjejkvällar på raken. Jag har fortfarande dåligt samvete så jag ville bara gå till henne och få henne att le. Jag packade min väska tog med lite filmer sen började jag gå. Jag fick förbi ett supermarket så jag gick in och handlade lite choklad, chips, energi drickor, lite alkohol. ååh Vi kommer ha så kul, tjej kväll wihoo. Jag tog mig till henne och hon öppnade dörren. Hon såg så söt ut hon hade på sig en morgon rock och hennes hår var i en bulle.
-Hey gumman, sa hon
-heey Sötis , dag ett på tjejkvällen let's do this.
-Vi ska ha kuul idag, sa jag direkt efter
-Jaa det ska vi, är du hungrig? Jag gjorde lasange innan killarna stack. Hans favorit.
-aaw, lilla housewifen. nej är inte hungrig än. Vi satte oss i vardagsrummet och jag tog fram filmerna och alltjag köpt.
-nej vad söt du är har du köpt godsaker, sa Miranda och log. Klockan var runt tio och då tog jag fram drickan :)
-Vi ska ha jätte kul idag, sa jag och ställde alkoholen och energi drickan på bordet.
-Ja det kommer vi , men det där kan bli ett problem, sa hon och skrattade
-Va menar d? Hon ställde sig upp , tog av sig morgonrocken och la sedan händerna på magen.
-Juste, omg hur kunde jag glömma. förlåt gumman
-nej det är lugnt, jag kan dricka energidricka, sa hon och log. Hon hämtade glas och jag blandade en liten dricka till mig och hon drack energi dricka. Vi bara satt och pratade om allt. 
-Miranda du kommer bli en mamma, asso har du insett det?
-Jag vet, jag kan inte fatta sa hon med ett leende som jag såg var framtvingat. 
-Är du inte glad?
-asso jo visst är jag det det här barnet kommer vara underbart men du hade en poäng med vad du sa.
-Nej det hade jag inte jag var bara sur menade inte det Miranda
-Men du hade en poäng.  Jag vart '' knocked up'' jag är 17. Harry kommer inte kunna vara här hela tiden och jag måste inse det. Åh nu sätter hormonerna igång, sa hon och torkade en tår längs hennes kind.
-Han kommer kunna vara med, Harry har varit väldigt bra och mogen, sa jag och torkade bort fler tårar.
- Saken är jag är så stolt över grabbarna och vill att de ska åka runt om i världen och dela med sig av musiken. Jag känner mig så dum och som en självisk idiot när jag tänker så här men han kommer inte kunna vara med mig hela tiden. Som idag de ringde honom han hade tio minuter på honom att fixa allt sen dra. Jag fick inte ens säga hejdå ordentligt. När barnet föds kommer han inte kunna ta pappa ledigt som vanliga pappor. 
-Jag förstår exakt vad du säger, ja o Zayn var  mitt upp i ... asoo vi ... 
-Ni var påväg att ha sex, fyllde hon i
-aah, kolla vem som börjar säga sex kommer ihåg nr du inte sa det , hon skrattade och jaf fortsatte
-han packade sa hejdå sen åkte de iväg. Jag kan tänka mig oron, men Harry kommer vara med dig varje sekund han kan. annars har du mig, jag kan vara låtsas pappan, sa jag och log.
-Jaa jag vet det, har verkligen märkt hur overprotective han är och jag älskar det. jaa det kan du, bästa juh, sa hon och kramade om mig
-så nu torkar vi bort dina tårar och börjar snacka lite intressant. Miranda tittade på mig och log . Jag tog en klunk av min dricka sen frågade jag.
-Är det sant som de säger, att sex är skönare som gravis?
-Oj det var rakt på sak, sa Miranda och skrattade
-haha nej men seriöst, kommer ihåg när vi snackade innan och du sa att han var as bra.
-haha han är as bra och det känns alltid perfekt men nu så känns det annorlunda.  Hormonerna gör mig helt sexuelt frustrerad.  När jag ser honom så vill jag slita av hans kläder direkt. Så jag har blivit lite ''vildare'' och det är underbart nu. 
-Kan inte tänkte mig dig osm vild, du är den lugna typen.
-jag va den lugna typen, rättade hon mig och skrattade
-Hahah Miranda, men det är ju bra du har 5 och en halv månader på dig att ha det ''underbart'' så passa på, sa jag och hon skrattade ännu en gång.
-men Zayn då? ååh vad fel det känns att fråga dig detta haha men ni två verkar ha riktigt bra kemi. Då borde det vara bra där också.
-ååååh var ska jag börja asso han gör mig galen. Varje gång är bättre än gången innan. Han är så söt och han vill verkligen att jag ska ha det bra så han brukar alltid...
-okej jag behöver inte veta detaljer taack, sa Miranda och vi började båda skratta.
-okje okej dåå, vi fortsatte att prata ett bra tag  sen fick hon ett samtal.

Miranda's perspektiv
-It's Harry, sa jag och Jasmine log.
-Hi Baby how are you? are you there yet? 
-Hi honey, I'm fine yes we just got to the hotell. How are you? Have you felt any pain?
-That's great, I'm fine, no nothing you are so cute for asking.
-ofc I'll ask. That's the only thing I think about. You.
-I can't stop thinking about oyu eighter, sa jag och jag såg hur Jasmine kollade på mig och gjorde puss munnar. 
-I love you Miranda
-I love you to Harry.
-Are you talking to Miranda, hörde jag en röst säga i bakgrunde
-Yes, wait I'll put speakers on.
-Hii Miranda, sa Zayn
-Hii Zayny.
-how are you sweetie, every thing aight?
-Yess I'm great, what about you?
-I'm great, my phone died so I couldn't call Jasmine is she with you?
-Yess she is wait i'll put it on speakers.
-Jasmiie, 
-omg Zayn, how are you babe, sa Jasmine
-I'm great I miss you.
-and so do I hun.
-so what are you guys up to, sa Harry
-We're having a girlsnight, sa jasmine
-yeah we're having lot's of fun, sa Miranda och fnittrade.
-I bet you are, sa Zayn
Vi pratade med dem ett tag till sen var dem tvugna att gå. 
-Jasmine jag vet vad vi ska göra för att få dem att sakna oss lite extra. Kom vi tog flera bilder på oss och skickade till dem. vi bytte om och tog lite bilder

Imorgon kommer dem vakna upp med lite bilder på oss. 
Nästa dag
Vi vaknade upp upp runt ett tiden, vi hade inte sovit. vi hade så roligt hela natten. Harry hade svarat på mina mms.
*You are so beautuful but you can't do that to me Miranda. I was missing you but now I'm going crazy. Love you* Jag svarade på honom *I miss you to, you're coming home tomorrow morning, can't wait, Love you so much*
Jag och Jamsine åt frukost sedan satte vi på oss kläder och gick ut. Vi gick runt och shoppade lite. Massor av killarnas fans kom fram till oss och tog bilder. Dem var verkligen snälla. Jag var orolig att måna skulle snacka skit men idag så gjorde ingen det. Jag och Jasmine fortatte och vi provade massor av kläder. Hon köpte en klänning, två linnen och ett par klackar.Själv köpte jag nya jeans ( som nu passar mig) , lite blusar som var lite hängiga, en klänning och ett par nya pumps.  Vi gick och fikade. Jag åt nog den godaste chokladmuffinsen jag någonsin ätit. Sedan fortsatte vi och vi gick förbi en victoria secret butik. Jasmine stannade upp.
-Jag tycker vi går in och köper något sexigt. Sen när grabbarna kommet hem så kan vi överraska dem igen. kommer du inte ihåg, sa hon och blinkade
-Jo det gör jag men jag vet inte jag kommer känna mig så osexig i underkläderna.
-nej det kommer du inte, Miranda helt ärligt din mage är inte värsta. Man ser en liten babypumo men det är inte stor. det brukar vara större för människot. Du är jätte smal men dina tuttar har blivit storaaaa, det är det ända och det är positivt.
-Helt ärligt? Jag känner mig tjock när jag provar kläder.
-Det är för att du prvar kläderna o de är lite tightare men din mage är jätte fin. Det en lite bump som är perfekt. Hon övertalade mig. Vi gick in och köpte lite saker. Jag köpte ett svart och rosa kit och Jasmine köpte ett lila. Dem var skit sexiga och så söta. Harry kommer älska den!


Vi kom hem runt sex tiden och vi hade köpt kinamat så vi satte oss  ner och åt. Det var så gott!! Vi satt och pratade om kläderna vi köpte sen pratade vi om hur vi skulle överraska killarna. haha båda vi ahde planer ;) Klockan gick så snabbt nu var klockan åtta och vi satte på en film. Där satt vi tillsammans och grät till The last song. Den filmen var så bra. Efter filmen så började girltalket igen.
-Jasmine du hade rätt. Imorgon kommer Harry hem igen. det har inte varit så farligt, jag kan klara mig. 
-Sa ju det, han kommer inte vara borta länge. Max två dagar när du inte är med. Sen när dem ska runt mycket kan ju du följa med ett tag eller hur.
-haha på långa turneer, med ett litet barn. haha ja du vi får se hur det går.
-Allt kommer lösa sig, sa hon.
-När barnet föds så kommer det inte vara så jobbigt som jag trodde. Alla tårar i onödan, sa jag
-det komemr gå bra.Tänk på att du är gravid och väldigt känslig, sa Jasmine och skrattade
-haha jag har märkt det, är jätte känslig verkligen. Kan gråta ena sekunden, skratta andra och skrika tredje.Tycker synd om Harry, sa jag
-Haha jag vet han har berättar, men han klarar sig. sånt är livet, jag skrattade bara
-Jag längtar till imorgon. Dem kommer få en fin överraskning, sa hon
-haha jaa det kommer dem verkligen. 
Precis då ringde Jasmine's telefon, det var Zayn. De pratade ett tag och hon såg verkigen glad ut och sen ändrades hennes ansiktsuttryck.
-Bur why? When will you come back?, I'm going to miss you. I love you too, sa hon och sen gav hon telefonen till mig. Hon såg ledsen ut.
-What's wrong sa jag.
-Harry wan'ts to talk to you.
-Hello?
-Hii honey, how are you?
-I'm fine baby, I miss you. I can't wait until tomorrow.
-i miss you to and about tomorrow, sa han osäkert.
-yes I have a surprise for you., sa jag med min  wannabe sexy voice.
-We're not coming tomorrow.
-Wait what?
-No we're staying here for two more nights.
-No but why?
-we have to babe.
-don't babe me now.I knew this would happen?, jag kände mig arg nu.
-you can't seriouslt be mad, there's nothing I could do.
-i know that i really do but...
-but what?
-How is this gonna work. i know I have Jasmine but in w few months I'll be very pregnant and I'll need you. only you and when the baby comes. You say you'll be gone for 1 day then it's 4 then it's a week then months.
-Miranda you knew I would be gone when you started to date me.
-Oh so it's like that now?
-No it's not I dind't mean it like that. I miss you so much and I want to be with you to. I want to take care of you. but this time i didn't know. so please just chill down. okey. 
-just chill down..., sa han precis just chill down ?
-yes honey, i love you and i'll see you in two days. 
-mm love you to
-are you mad sweetie?
-no.
-I love you and can't wait until I see you.
-neighter can I. Love you, bye.
Jag kände mig arg, sen vart jag ledsen.
- Hatar alla dessa hormoner, sa jag till Jasmie
-åh gumman, sa hon och kramade mig.
-Jag börjar bli trött, jag går och lägger mig.
-Men skulle vi inte, se den andra.
-jag är verligen trött vi gör det imorgon. jag gick fram och kramade henne sen gick jag till mitt rum. Jag sonade snabbt. Men natte var jobbig, barnet kunde inte sluta röra sig. Han/Hon kanske också saknade pappa...
____________________________________________________________________________________________
kommentera gärna. säg vad ni vill ska hända :) ber om ursäkt för alla stavfel men skrev inläget snabbt. hoppas ni fatade ändå :)

I wanna stay up all night and read all your comments until I see the sun! :D

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din Blogg:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0