This wasn't just a dream - Del 48

2012-04-16 | 00:31:40
Detta har hänt
Vi ska på intervju, tidigt. Jag pussade Miranda och Jasmine hade tagit sig hem till oss.Paul hämtade upp oss killar och vi stack. Vi skulle på intervju, underbart. Vi kom fram och intervjun var live. Så tjejerna satt hemma och kollade på oss.
intervjun började långsam och de frågade om vår karriät, om musiken, vad den betyder, vart vi vill komma . Sen frågade de om flickvänner och när de kom till mig så visade de bilder på Miranda. Bilder på oss i början av förhållandet. Sen kom bilder från spelningen. Bilde rpå hennes mage. Jag  svarade på allt ärligt. Jag sa hur mycket jag älskade henne. Sen visade dem twitter. Vad alla sagt om henne, om mig och om oss.  Jag kunde inte hålla allt inne. Jag kände bara att mina ögon tårades upp. I live sändning. Framför flera tusen människor. När Miranda kollade. Jag skulle ju hålla mig stark.
__________________________________________________________________________________

Harry's perspektiv:

Ögonen tårades på mig då de visade alla kommentarer folk skrivit om mig och framför allt Miranda. Det som gjorde mest ont var nog när fans skrev att de hoppades på att Miranda skulle få missfall, hur kunde någon bara säga så.
- How do you handle it Harry? Sade reporten och jag lyfte upp blicken som ett tag tittat ned i golvet. Några tårar rann ned från mina kinder.
- I don't. I think the fans are horrible. Sade jag tydligt.
- Some fans have tweeted that they don't think that's it's your baby, is it ?
- Of course it is, and I love that baby.

intervjuven fortsatte ett tag med massa onödiga frågor som jag egentligen inte hade någon lust att svara på.

Efter intervjuvn så åkte jag och resten av killarna till min och Miranda's lägenhet. Jag kände mig svag. Jag skulle ju hålla mig stark, speciellt framför Miranda. Jag skulle vara hennes klippa. Nu är båda på botten. Innan vi gick in så tog killarna mig åt sidan.
-Shape it up now, we're going in, sa Louis
-You have been really strong through this and we understand you had to let some of it out. But now infront of Miranda you have to keep it together. You are her rock, sa Zayn, Jag nickade och vi gick in. Jag såg Jasmine sittandes på soffan, men jag såg inte Miranda. När vi kommit närmare så såg jag att Miranda låg med huvudet på Jasmines knän. Hon såg utsliten ut. 
-Sshh, sa Jasmine till oss. Hon ställde sakta upp och gav mig en stor kram. 
Jag kände hur tårarna brände innanför ögonlocken, några tårar rann ner men jag brydde mig inte. Jag kollade på grabbarn och Jasmine lite och smålog. Jag pussade Miranda på pannan medans hon sov där på soffan och sedan gick jag upp till sovrummet. Jag satte mig på sängen och la mitt ansikte i mina händer. Tårarna ville inte sluta rinna.

Det känns som att jag svikit alla. Jag älskar Miranda och barnet och allt är värt det men jag tycker så synd om Miranda, hade jag varit vem som helst och inte Harold Edward Styles så skulle detta aldrig hänt. Hon kanske skulle vara gravid men då lycklig.
-how is it Harry?, hörde jag Jasmine fråga
-i don't know. It feels like i let miranda down. I was supposed to stay strong. I broke down in national live television. You guys saw that? What did she...
-You are strong. So strong.You had to let out your emotionals. She ehm she didn't say much. She became a little upset and  blamed herself then she cried shen she saw uou cry. She was so cute.then i talked to her with tears n her eyes until she fell a sleep.
Miranda min Miranda har gråtit för mycket hon har klandrat sig själv för mycket vilket är fel. Inget jag menar inget är hennes fel! Vi ska lösa detta, nu vet alla sanningen och fansen vet hur jag känner.

Jasmine's perspektiv
Vi alla satte oss i Harrys bil medans han började att köra. Vi skulle hem till hans mamma & styvpappa i Holmes Chapel först. Därifrån skulle vii alla åka till Bradford. Jag var fortfarande trött, eller ja vi alla var fortfarande trötta. Han startade bilen och började sen att köra. Zayn tryckte min kropp mot hans och kysste mig lite lätt. Jag la mitt huvud på hans bröst medans han hade sina armar runt om mig. Jag kände hur hans hjärtade bultade inom honom. Jag började att tänka..
Tänk om det var mellan mig och Zayn allt det här hade varit. Tänk om det var jag som hade varit gravid och inte Miranda. Jag skulle aldrig klara av att ta hand om barn, så mycket vet jag!

- Baby, we're here, sa Zayn och pussade mig på pannan. Jag öppnade ögonen försiktigt och kollade på Zayn med ett leende. Han log och öppnade sedan dörren så att vi kunde komma ut. Jag steg ut ur bilen och jag kände att mitt hår inte såg ut så bra, jag tog upp mitt hår och satte det i en slarvig liten bulle. Miranda kollade på mig. Jag visste att hon var nervös , jag log lite och hon klämde fram ett leende. Jag gick fram till henne och höll henne i handen.
- Allt kommer bli bra.
Harry knackade på dörren medans som han höll Miranda i handen. En kvinna öppnade dörren hon hade ett leende på läpparna. Vi gick alla in. Hon hälsade på alla och Harrys pappa kom fram till oss. De såg så glada ut när dem kramade Harry men när de hälsade på Miranda så såg de lite skeptiska ut. De hämtade massor med fika och vi satt i vardagsrummet. 
-Are any of you hungry? We just made Tacos, fråga Harry's pappa. Mirandas mage kurrade och blickarna vändes mot henne.
-ehm, no thank you, svarade hon nervöst.
-No we just ate on the way, thanks dad
-So this is the wonderful Miranda you talked about Harry, sa hans mamma och log.
-Yes, this is the girl i am so deeply in love with. sa Harry och kollade på Miranda. De kollade på varandra och log. VI satt alla och snackade lite. De frågade om musiken, om lägenheten, om mycket. Sedan vändes alla frågor till Miranda. Vart hon pluggat, varför?, frågor om hennes föräldrar , sjukdomar och släkt. Miranda såg väldigt obekväm ut men hon svarade på alla frågor med ett leende på läpparna. Ett falsk leende.
-MUM, DAD. stop. Why is this like an interogation? sa Harry irriterat
-We were just asking son, we want to know everything about the girl you love, sa hans pappa
-It's okey ask what ever you want, sa Miranda
Vi fortsatte att prata lite.
-Excuse me but where is the bathroom?, frågade Miranda till slut.
-Down the hall to the left sweetie, svarade han mamma
-I'll come with you, sa jag Vi gick mot toaletten och när vi gick förbi ett bort så såg jag en tidning. Vem var på första sidan?! Jo, en bild på Miranda och Harry med rubriken. HARRY knocked up Miranda. so true !!. F*ck, dem vet! Miranda märkte att jag stannade upp och kom fram till mig.
-Vad är det Jasmine?
-ehm, vaa. Nej inget inget, sa jag. Hon får inte se tidningen... men det var för sent hon höll redan i den. Hon såg förskräckt ut.
-Dem vet, det var därför de frågade mig alla dessa frågor och sen måste de ha sett intervjun i morse!!!!
-Oh,nej. men det kanske är något bra? då har de smält det lite innan. Vi gick mot toaletten och jag smsade Zayn.
They know!! han svarade snabbt What are you talking about? , They know about hte pregnancy.
-Okey, okey. du kanske har rätt Jasmine. 
-Ja det har jag säkert. kom vi går ut nu.
-snart snart. Jag måste bara lugna mig lite. Hon såg verkligen upprörd och nervös ut. Inte en bra blandning. 
Någon minut senare så hörde vi röster som höjdes.
-NO!, SHE'S NOT LIKE THAT.
-HOW DO YOU KNOW? THIS IS SO IRRESPONSIBAL 
Hennes ansiktsuttryck ändrades hastigt. Hon såg rädd ut.

Zayn's perspektiv
The girls went to the bathroom and a dew minutes after everything broke out.
-Why did you come her son, and with her?
-What? I wanted you to meet my girlfriend.
-No this is something else!!
-Yeah it is, I wanted to tell you something
-so it's true then, sa hans mamma besviket 
-Yes, sa Harry hans blick var fäst vid hans mammas ögon. Hennes ögon tårades upp.
-Mum please don't cry.
-Do you even know her?, sa hans pappa irriterat
-Maybe she just wanted you to knock her up so she could get money.
-no dad she is not..-
-maybe she just wanted a day in the spotlight, maybe she've been knocked up before. 
-NO!, SHE'S NOT LIKE THAT.
-HOW DO YOU KNOW? THIS IS SO IRRESPONSIBAL
-With all respect sir, I've known Miranda my whole life. SHE is NOT like that. She is kind, and respectful. She is a good girl in everyway, she is the kind of girl who does everyhting for the people she loves! The people she loves are her family. That's what is the most important thing for her!! I love her, she's like my sister. So please don't assume things like that. She was a virgin before she met Harry, Just so you know. She loved him, she really does. She is upset she evern tried to make an abortion before telling him, but she didn't dare! She didn't want to ruin Harry's carriere. They got in a fight because... sa jag
-Because I want the baby, sa Harry.
Alla blickar vändes mot Harry.
-What did you say?, sa hans mamma
-WE'RE keeping the baby. I love you guys and I want you by our side!
-But Harry, you are to young, we don't know her..
- But I know her and I love her Isn't that enough? sa han med tårar i ögonen.
- We will always be by your side, sa hans mamma och kramade om Harry.

Miranda's perspektiv
När de slutade att skrika på varandra ville Jasmine att vi skulle ut och sätta oss med de.
- Nej, snälla kan vi inte bara gå.
- Gå vart?
- Jag vet inte, det är så pinsamt och de hatar mig, sa jag och kände hur tårarna började att komma igen.
Hon kramade om mig och pussade mig på kinden.
- Allt blir bra mami, sa hon och log.
- Usch, jag känner mig så gammal när du säger sådär, sa jag och fnittrade.
- Kom nu, sa hon och tog min hand.
Jag tog ett djupt andetag och sen började vi att gå mot vardagsrummet. När vi steg in så vändes blickarna mot oss.
- Hey Miranda, sa Harrys mamma.
- Hey, sa jag och log.
Harry tog min hand och drog in mig i en kram. Jag kände mig lite obekväm för jag kände hans föräldrars blickar bränna mot min nacke. Jag var lite stel mot honom, kanske lite för stel.
- So, we're going to Bradford now, sa Harry och ställde sig.
- Don't be silly, you can stay here for the night.
- You sure? sa han och hans mamma log medans hon nickade.

Det hade varit en jobbig dag med drama, tårar, skrik. You name it. Jag visste att de inte var helt okej mellan oss men jag förstod henne. Han var en 18 årig kille och jag var en 17 årig tjej. Dessutom var han med i det världsberömda pojkbandet One Direction. Självklart var hon sur.. Det var inte bättre att vi skulle sova i samma rum heller. Jag la mig ner i sängen och han la sig bredvid mig. Han la sin hand på min mage medans han pussade mig på pannan.
- I love you.
- I love you too, sa jag och kysste honom.
Vi pratade lite och sen somnade jag. Jag sov ett tag men sen vaknade jag. Jag tog åt mig mobilen som låg på bordet. Jag tryckte bara på en knapp och hela rummet lystes upp. 02.52 stod den på. Harrys hand var fortfarande på min mage, jag log och pussade honom på handen innan jag gick upp. Jag satte på mig shortsöver trosorna och öppnade sedan dörren. Behövde vatten, var verkligen törstig. Jag gick mot köket där jag tog ett glas och fyllde den med vatten. Jag satte mig på en stol och skulle precis ta en klunk när jag känner en hand på min axel.
- Shit, sa jag men la sedan handen framför munnen nä jag såg vem det var bakom mig.
- Hey , sa hon och log.
Hey, sa jag och jag kände hur mina kinder blev varma.
- Couldn't sleep? frågade hon mig.
- No, sa jag och tog en klunk av vattnet.
- Me either...
- I'm sorry for this. I know that you wouldn't want this to happend to Harry, I'm sorry. Sa jag och en tår rann nerför min kind.
- Hunny, I'm sorry. I know it wasn't mature of me to behave like I did, I'm sorry. Sa hon och kramaade om mig. Hon torkade bort mina tårar och log lite.
- Thank you, sa jag
-Listen yo we will be by your side.
-Thank you, but Still I want to say sorry. Believe me I love Harry and I didn't want this to happen. First I didn't tell him and I tried to get an abotion but I couldn't. I couldn't kill a child. Not my child. sa jag och tårarna strömmade ur mina ögon
-Honey, sa hon och hennes ögon tårades upp
-Harry got really upset with me. we have  never fought like that. He just left and I thought he didn't want me cause I was prgnant. but he wanted the baybe and he was just upset that i didn't tell him and then about the abortion thoughts. Then he came back to me and we made up and he has been the best. I is so incredibel. I really love your son and he loves me and the baby. I'm sorry.
Jag grät och hon grät. Jag kunde inte sluta babbla.
-Miranda, sa hon och kramade mig hon tog tag tag om mitt ansikte.
-It's going to work out. I promise. You are strong and so is Harry.
-Yes, I know but when I saw that interwiev this morning my heart broke down. 
-I know, I know honey. But it's going to be fine., svarade hon och hon omfamnade mig ännu en gång.
-Thank you, thank you,thank you,  sa jag snyftandes.
-Always, Always, sa hon
-I really do love your son with all my heart and I would never do anything to hurt him or his family.
-I know, I know.
-You should sleep now sweetie. Jag nickade bara. Jag tog mig till rummet och låg Harry. Vaken. Han stirrade på mig med sina underbara ögon och en snabb rysning sköljde min kropp.
-You talked with my mum, sa han
-Yes I did, sa jag. Jag torkade bort en tår diskret sen lade mig i hans famn.
-Thank you, sa han
-For what?
-For being you and talking to her.
-Thank you and thank her. She is incredible it felt so good to talk to her.
-I love you so much Miranda, you know that?
-I know that Harry, I love you to, jag pussade honom på kinden
-No I don't think you understand. I love you so so much. You are my everything. Believe me.I can't believe I just left you when I found out and I've been thinking about and I love you and the child. you guys are my world. My heart my...
-Stop, don't think about that, I'm sorry I brought that. I know everything you just said and I love you so so much you are MY everything. I love you Harold Styles. Jag rullade över honom. Nu låg jag över honom.
-I've been wanting to do this all day, sa han och kysste mig. jag log mellan kyssarna och det blev mer intensivt. Mitt hjärta dunkade så fort. Han rullade över mig och började kyssa min hals. Jag kände rysningar genom hela min kropp Han började ta av mig mitt linne.
-No Harry, not in your parents house. 
-Come on I've already knocked you up, sa han och skrattade.
-hahah stop it harry, not here. You haev to wait until we come back to London. sa jag 
-But...
-I love you, sa jag och kysste honom sedan puttade jag undan honom
-I love you to sa han och kysste mig. Sedan somnade vi.

Zayn't perspektiv
Nästa morgon vaknade jag före Jasmine. Hon var så vacker när hon sov. Hon var alltid vacker.
-Babe, wake up sa jag och pussade hennes ansikte.
-I'm up, I'm up sa hon och lindade sina armar runt min nacke.
-Morning, sa jag och kysste henne
-Morning sa hon och kysste mig.
-Let's get up, we're heading to Bradford today. 
-Yeah right, oh no. Miranda's parents. How are they?
-Yeah... they are really nice and they let her do a lot. but when it comes to sex and stuff they are pretty strict. They want her to save herself and stuff. so yeah we're going to have a problem.
-But she went to L.A and she had a boyfriend. there. i know they didn't do anything but I thought they did before I knew.
-No they dind't know about Nate. She was there to study and that's all they knew.
-Houston... We have a problem, sa hon.
VI gick och och möttes av flera blickar i köket. De satt alla runt frukostbordet och åt. Miranda såg glad ut. Hon skrattade och drev med Harry's pappa. De såg alla glada ut. Vi satte oss ner och åt. Det var väldigt mysigt. Efter att vi ätit så var vi tvugna att åka. Harry's föräldrar ville följa med men Harry insisterade att det här var något de behöve göra själva. De ville lära känna Miranda så de lovade att komma till London. För att ta hand om Miranda. Resan gick snabbt. eller jag somnade i Jasmines knä så klart det gick snabbt. Miranda var verklgien nervös, eller mer rädd. hon ville inte berätta. Vi alla visste hur hennes föräldrar var. 
-Why are you so scared sweetie, sa Harry
-You don't know how my parents are, sa hon i panik.
-I've met them once, they seem cool.
-Yes they are cool with boys as friends and stuff like that. But not ith boyfirends. You met them as a BoyFriend. Now I'm pregnant and they think I'm a nun and that I've never had a boyfriend and...
-What about Nate
-No nothing, know nothing.
-Shit, sa Harry
-You have to tell them, sa Jag
-But Zayn, how do you think they'll react?
-I don't know but they will come around. you are their only child it's going to work out okej hun. sa jag och kramade om henne. Nu var det dags. Vi gick mot dörren och Miranda plingade på. Hennes mamma öppnade dörren med ett leende. Men leendet försvann snabbt.
-Hi mum, I've missed you so much sa Miranda och gick mot henne för att krama henne. Men hennes mamam stoppade henne.
-What's wrong mum.
-Don't call me mum.
-What are you talking about, sa Miranda
-You are not our daughter anymore. So leave. Take this. Hon hade packat två reseväskor med Mirandas saker.
-Are you kicking me out?, frågade hon. Vi alla stod helt paralyserade bakom henne.
-Yes, from this house and this family,
-But mum, no please noo, sa Miranda och tårarna forsade från hennes ögon och Jasmines.
-No Miranda you have discrased us, sa hennes mamma men tårar ai ögonen.
.You can't do this, What kind of mum are you? sa Harry
-Be QUIT YOU, 
-Muum no please!!! Mother!
-Goodbye Miranda, sa hennes mamma och stängde dörren. Miranda föll ihop på marken. Hon satt där och grät.Harry lutade sig över henneoch försökte lugna ner henne. 
-Let's go to my place, sa jag 
-My mother just kicked me out not only from out house but from my family. What am I supposed to do. , sa hon
-It's going to work out, sa jag i ett försök att lugna ner henne men det gick inte.
-IT'S NOT, skrek hon och ställde sig upp. hon tog tag i väskorna och gick mot mitt hus. Vi alla gick efter. Vi gick hem till mig men ingen var hemma. Vi satte oss runt matbordet, helt tysta. Tillslut sa Miranda
-I canät handle this, I'm going to sleep. 
-You want me to come, sa Harry
-No, I want to be alone, hon reste sig upp och gick upp för trapporna in till mitt rum.
-THIS IS BULLSHIT, I CAN'T BE QUIT ANYMORE!!, skrek Jasmie
-What are you talking about?, frågade Zayn
-She's right. I'm going over there, are you coming with me?
-Yes, Vi ställde oss upp och gick mot Mirandas hus. Där bankade vi på dörren i flera minuter tills hennes mamma öppnade
-What to you want?
-EITHER you let us in to talk or we'll go in anyway. Hon släppte in oss och allt började med att Harry skrek
-YOU ARE NOT A MOTHER, SHE IS GOING TO BE A GREAT MOTHER. BUT YOU ARE NOT A GOOD MOTHER OF ANY KIND...

____________________________________________________________________________________________
Vi ber så hemskt mycket om ursäkt. Det var itne meningen att det skulle dröja så länge. Så här får ni ett långt inlägg och vi ska verkligencerkligen försöka blogga ordentligt igen. Hoppas ni gillade det.

I wanna stay up all night and read all your comments until I see the sun! :D

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din Blogg:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0