Like Nobody Else - Del 23

2012-01-12 | 08:02:43
Detta har hänt:
Vi gick till mitt rum där vi åt massa godis och chips och drack massa läsk. Vi gjorde twitcam där killarna sjöng och vi tjejer larvade oss. Det var kul att det var så många som tittade på. 13620 nånting views.. Det mesta jag hade fått var väl kanske 600 *host*..
beach, bikini, chicken island, girl, kenza - inspiring picture on Favim.com The things about us singing under the sea
Jag la mig i Nialls famn och hörde hur killarna pratade om konserten, deras röster blev lägre och lägre. Tillsllut somnade jag. När jag vaknade nästa morgon så var TV:en på och alla låg på varandra, jag skrattade lite för mig själv medans jag väckte Niall med mina pussar.
- Oh babe, I wanna sleep.. Please? Sa han med sina puppy-eyes
Innan jag ens hann svara så somnade han om igen, jag pussade honom på kinden och gick in i badrummet där jag fixade mitt hår och sen gick jag ner till köket. Det enda som fanns var bröd så jag gjorde en massa pannkakor och sen så hörde jag hur någon kom ner för trapporna.
- Godmorning Sandra.
- Godmorning Zayn. Sa jag med ett leende.
Han hjälpte mig att fixa pannkakorna och sen väckte vi alla. Efter att de sega aporna hade vaknat så åt vi en massa pannkakor och skrattade som aldrig förr.
- We should go to beach. Sa Louis
- Oh yes we should. Sa Niall med munnen full av pannkakor.
- Look you damn Irish boy, shut your mouth and eat your pancakes. Sa han och tittade allvarligt på Niall.
Vi alla skrattade och sen när vi blev klara så skjutsade Louis hem Sarah och Emelie så att de skulle kunna byta om  medans killarna gick hem till sig och bytte om sen skulle vi alla mötas hos mig.
Vi la ner våra handdukar och la oss och solade medans vi pratade. Niall ville få i mig flera gånger i det kalla vattnet men jag ville inte, åh hatar kallt vatten. När jag drack cola så tar han den och häller den över mig bara för att jag ska bada. Jag vägrar fortfarande och då bär han mig.
- No, Niall no. Skriker jag!
- Yes, Sandra yes. Säger han och kastnar ner mig i vattnet och jag ser hur alla skrattar.
- That wasn't funnu. Sa jag och gjorde en sur min.
- You're so cute when you do that. Sa Niall och kysste mig. 

Sarahs perspektiv:
Vi badade, solade, stänkte på varandra. Åh så mycket jag hade saknat min ängel Zayn. Jag kommer aldrig att glömma när jag var 13 år och tjejerna i 1Dfamily försökte att få Zayn att följa mig för jag hade fått diagnosen, och jag har kvar det och inte berättat för Zayn heller. Orkar verkligen inte att tänka på det nu. För ska vara med mina allra bästavänner! Zayn kom och slängde mig i vattnet flera gånger medans de andra gick upp och solade. Jag och Zayn simmade ut och pratade lite medans jag satt på hans axlar och sen satte han sig på mina axlar.
- Omg Sarah, what are you doing?
- Haha chill babe, just like you did to me.
- No, don't.
- I'm not gonna kill you. Sa jag och skrattade.
Jag försökte att gå upp mot stranden när Zayn satte sig på mina axlar, och Zayn ropade på de för att de skulle titta. Deras miner var priceless, de skrattade och hoppade på oss så att vi alla ramlade på stranden. Zayn först, jag på honom, rawr! Och de alla andra på mig, jag och Zayn passade på att pussas lite och Niall skrek
- Get a room guys.
- Haha, nope. Sa jag och skrattade lite för mig själv.
Niall blev hungrig.. såklart. Så då gick vi runt och letade efter en resturang och tillslut så hittade vi en. Jag beställde bara en enkel sallad och cola eftersom jag inte var hungrig. Jag höll inte sån stor koll på vad de andra beställde.
Vi satt i studion och kollade när killarna började sjunga på deras låtar. Kunde fortfarande inte fatta att om ca 4 dagar skulle vi sitta backstage och se när killarna sjöng på en konsert.
- SHIT. Sa jag och tjejerna kollade undrade på mig.
- Killarnas konsert om 4 dagar och jag har inte packat än.
- Åh nej, har glömt det.
Medans vi höll på att prata om konserten och hur kul vi skulle ha det drog killarna in oss där de sjöng. Vi sjöng med bara för att skoja lite oså. Det var riktigt kul att se deras studio oc de underbara männen som hjälpte våra killar med musiken. Vi alla gick till Espresso och tog något gott att äta och att dricka sen satt vi och pratade lite om konserten.
- I got a suprise for you when we're in Bradford. Sa Zayn och log.
- What is it?
- Well It's not gonna be much of a suprise if I tell you, right?
- But come on baby.
- Nej. Sa han och vi alla skrattade åt hans gulliga svenska.
- Oh well. Sa jag och lipade åt honom.
Vi åt och sen skjutsade Paul hem oss tjejer. Sandra, Bianca och Amanda skulle komma till oss senare på kvälleen så skulle vi alla packa hemma hos oss!

Efterlängtat har jag hört? Förlåt for bad update! Skickar roliga tweets med Petra till Zayn. Ha måste ha skrattat mycket annars har han ingen humor. Kommentera gärna :D

I wanna stay up all night and read all your comments until I see the sun! :D
Postat av: Celine

2012-01-12 | 22:32:18
URL: http://ifellie.blogg.se/
Postat av: Celine

Du måste skriva ännu mera Saraaaah! :D

2012-01-12 | 22:33:31
URL: http://stylesceline.tumblr.com
Postat av: Anonym

as bra meeeer!!

2012-01-13 | 14:13:20
Postat av: Emelie

Awesome! :D <3

2012-01-13 | 21:36:31
URL: http://emelieelven.blogg.se/
Postat av: Nattis

Vad för diagnos?

2012-01-14 | 10:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din Blogg:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0